Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak nějaká sbírka by se na ten kočár uspořádat dala ne??myslím,že každý by nějakým penízem rád pomohl,jak píšeš,každá korunka dobrá,vím kolik nás stála výbavička pro ty naše dvě princezny,už budeme každou chvilku rodit,nejpozději za 14 dní budu maminka ![]()
sporťák je používaný jen jednou na zkoušku nejvíce byly použity autosedačky a adaptér no na borel se nedívejte jo je to focené na rychlovku kočárek je ejště v záruce takže aji kdyby se sním něco stalo tak můžem bejt v kontaktu a pošlem to na reklamaci kdyby něco s tím bylo
Ahoj holky! Tak se pridavam! Dnes jsme zjistili, ze to budou jednovajecna dvojcatka a pokud vsechno dobre dopadne mela by se narodit koncem rijna:) Mame doma 16ti mesicni slunicko, tak doufame, ze budeme zvladat! Byl to sok, ale snad to pujde, ze jo?:)
Ahoj holky, tak já se přidávám
Čekáme dva kloučky a jsem teď ve 26tt. Chci se zeptat Katky, taky jsme přemýšleli o Dorjanu, máme krátkou Fabii, myslím, že jsi psala, že se vám do kufru kočárek vejde?? A kam pak dáte korbičky nebo jezdíte bez nich? Už řeším kočárek docela dlouho, ale pořád jsem nevybrala, teď právě zase přemýšlím, jestli raději nevzít nějaký s vložnýma taškama, abysme je právě složili do auta a taky jsou lehčí než korby. Ale jinak se mi Dorjan líbí…
korbičky se daji složit upa na placku takže je krásně položíš na sebe
Majdalen píše:
Ahoj holky! Tak se pridavam! Dnes jsme zjistili, ze to budou jednovajecna dvojcatka a pokud vsechno dobre dopadne mela by se narodit koncem rijna:) Mame doma 16ti mesicni slunicko, tak doufame, ze budeme zvladat! Byl to sok, ale snad to pujde, ze jo?:)
Gratuluji k dvojčátzkům . my máme termín 3 srpna -
určitě ti řekli že dvojčátka se rodí dřív do 38tt - jinak mě ve čtvrtek řekli na velkém UTZ ,že máme dvojvajky holku a kluka. a mají 380g holčička a 400g chlapeček.
Jsou naprosto zdraví a už se nemohu dočkat až se narodí - už jsme začali s nákupem s vábavičkou i kočárek Bumbleride India Twin - barva SEA GRASS- a postýlky s příslušenstvím - ted od dubna začneme kupovat mimi oblečky -
Vám držím palečky aby bylo vše ok ![]()
jiituu píše:
Ahoj holky, tak já se přidávámČekáme dva kloučky a jsem teď ve 26tt. Chci se zeptat Katky, taky jsme přemýšleli o Dorjanu, máme krátkou Fabii, myslím, že jsi psala, že se vám do kufru kočárek vejde?? A kam pak dáte korbičky nebo jezdíte bez nich? Už řeším kočárek docela dlouho, ale pořád jsem nevybrala, teď právě zase přemýšlím, jestli raději nevzít nějaký s vložnýma taškama, abysme je právě složili do auta a taky jsou lehčí než korby. Ale jinak se mi Dorjan líbí…
Vítej
A gratuluji -
![]()
AHoooj maminky i těhulky
moc moc gratuluju k novym tehotenstvím, hlavne zdravicko:) my máme termin 13. zári,ale dr rikala ze se to narodi v srpnu, tak doufam ze to opravdu do srpna prcci u me vydrzi
Já uz nejaky oblecky mam( mam trhlou segru tak uz nakupovala) jednu postylku dedime a druhou koupime a na kocarek se pojedeme podivat tak v cervnu, zamluvime ho popripade a az se nam mimisci narodi tak kocarek vyzvedne pritel behem doby co budu v porodnici
ale taky se tesim az v cervnu zacnu nakupovat vybaviku( chci pockat po 25. tydnu abych mela jistotu ze se mimca narodi a ne potrati…
pekný den ![]()
haifa1 píše:
Gratuluji k dvojčátzkům . my máme termín 3 srpna -určitě ti řekli že dvojčátka se rodí dřív do 38tt - jinak mě ve čtvrtek řekli na velkém UTZ ,že máme dvojvajky holku a kluka. a mají 380g holčička a 400g chlapeček.Jsou naprosto zdraví a už se nemohu dočkat až se narodí - už jsme začali s nákupem s vábavičkou i kočárek Bumbleride India Twin - barva SEA GRASS- a postýlky s příslušenstvím - ted od dubna začneme kupovat mimi oblečky -
Vám držím palečky aby bylo vše ok
Tak to gratuluju k párečku, i já bych si moc přála páreček (doma máme už 2,5 holčičku).
Ahoji všem,
Já se k vám holčinky taky přidala:-)) doufám že nevadí.. Jsem 10+3 a v 8tt jsem měla hematom a tak od té doby ležím
Moc závidím všem, co můžou chodit do práce a ven..Venku je taaaak krásně
páááni,valím tady čočky ,kolik se teď bude rodit dvojčat,to už budou jen dvojky,nic jinýho ne
ještě pár let zpátky byly dvojčata ojedinělým případem a teď je vidím všude,ale je pravda,že hodně z umělého oplodnění ![]()
jiituu já chtěla rozhodně kočár s korbičkama,vložné tašky mi přijdou takové měkké,nevím
a složit se dají i korby,když někam pojedeme-např.na návštěvu,na nákup,tak do kufru dáme jen konstrukci kočáru a máme co dělat abychom ho zavřeli,takže proto máme adaptér a děti jen vytáhnu z auta a tak jak jsou je v autosedačce nacvaknu,nebudu je muset přendávat z korbičky.No a kdybychom jeli někam na déle,což s malýma dětma podle mě moc nehrozí,ale i kdyby,tak korbičky složím a narvu někam pod sedadla,prostě budu muset
zkoušeli jsme dát hodně kočárků do kufru a žádný se nevešel tak dobře jako Dorjan,to musíš vyzkoušet no ![]()
Zdravím, tak mám po kontrole, dnes 26+2 a CS3, vůbec se to se mnou nelepší a taky zakázali sex
… ale housenky prťata jsou v pořádku a to je hlavní.