Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
594
21.3.12 07:40

Lištička

A koukala jsi na Easy Walker duo??? Včele doporučuji, velmi snadno ovladatelný jednou rukou a lehounký, sama do kufru auta dáš v pohodě. Pravda je, že je dražší, ale potom se dají velmi dobře prodat za polovinu ceny, protože je o ně velký zájem. My už ho máme doma - korbičky, sporťáček a autosedačky s adaptéry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
21.3.12 08:55

Lištička psala,že chce za sebou a to EW není.Lištičko,můžu se jen zeptat,Dorjan sice váží celý 22 kg a ty ho někam někdy poneseš??Chápu,že asi hledáš kočár ,s kterým se ti bude co nejlíp manipulovat pokud jezdíš autem a vozíš malou do školky/školy.Já řidičák nemám,takže jezdí jen přítel,tak je mi jedno jak je těžký :mrgreen: a ten Dorjan je fakt super,jsem z něho unešená.Tak ti poradím ten i Candy Pear nebo jak to je,koukni na net,je to nejlepší kočárek typu za sebou,ale tzaky dražší,tuším že teď ho nějaká maminka prodává.
Jedu teď do nemocnice na CTG plodu,tak se těším až uslyším srdíčka těch prďolek:))Užívejte středu,běžte na procházku,pohoda,klídek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
21.3.12 08:59

a jinak já jsem z Ostravy a tady máme podle mě stejné uličky u pokladen jako v Praze :mrgreen: a Dorjan projede,proto jsem chtěla tu užší verzi,kdy mám jistotu,že se dostanu všude.Holky,na rady o kočárcích do diskuze Dvojčátka 2011,některým vám to vyjde tak akorát ,že třeba maminky budou zrovna prodávat.Boty bych od někoho nikdy nekoupila,ale kočár se fakt vyplatí,pokud ho má prodávající ve slušném stavu tak proč nééé:))taky ho pak budeme všechny jednou prodávat :kytka: já řešila kočár celé těhotenství,stresovala se a nakonec ho kupovala až někdy v 32tt,vy máte ale ještě čaas některé :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
21.3.12 08:59

Tak to jsem přehlédla, pardon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
21.3.12 09:11

ahojky. katko a není vtý užší verzi zase malinko místa pro mimča? já ho teda ještě na živo neviděla, jedu juknout a porozhlédnout se zítra, ale aby se mi tam vešel fusak :-) my máme ještě hoooodně času, porod až v září, ale kdyby náhodou… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
21.3.12 09:20

Dobré ráno,tak já mám po kontrole. miminka měří 1,8 a 1,9 cm :lol: a odpovídám začátku 9 týdne :lol: . Prý vše vypadá velice dobře. Sestřička mi vzala,krev praskla mi žilku a šla jsem dom :D dohromady jsem tam byla 10min 8o . Jo a už mám průkazku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
21.3.12 09:24

elen gratuluji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
21.3.12 09:25

nás čeká ko zítra, tak jsem zvědavá jak ty lumpíci za týden povyrostli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.12 09:26

Katko, váhu kočáru řeším proto, že jsem na auto dost zvyklá a proto potřebuju kočár, který zvládnu sama složit do kufru. Až si nějaký vyberu (jestli teda vůbec :nevim: ), tak si klidně koupím od nějaký maminy už použitej, na novým netrvám, jen zatím nevím, kterej. O Easy Walkeru jsem četla samý pozitiva, ale spíš se asi nejdřív někde v obchodě musím přesvědčit, že ty kočáry za sebou mají vážně málo místa :-)

Elennn, gratuluju k miminkům :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
21.3.12 09:27

Holky.jak často chodíte na kontroly? Já jí mám od sebe víc než tři týdny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
21.3.12 09:29

já chodím každé tři týdny, ale teď se mi to sešlo, že minulý týden jsem byla na screeningu a teď jdu do poradny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
21.3.12 09:35

marketi tak já rodím teď a i v zimě se mi tam ve fusaku vlezou,potkala jsem maminku s Dorjanem a měla v něm páreček 9 měsíců ve fusaku a říkala,že v pohodě.Aspoň je dětem víc teplo :D jsou větší kočáry,např.ten TAKO se nám hodně líbil,ale potom jsem zjistila,že velikostí je asi tak jako tank,tak bych se vleza sotva na chodník… :zed:
Lištičko tak to teda chápu,pokud budeš s kočárem manipulovat sama,skládat a rozkládat-tak to dorjan rozhodně ne,koukni se na ten iCandy:))
Elennn takový dva prďoušci a uvidíš jak krásně porostou,ty moje už maj každá před 40 cm :mrgreen:
dagmariana já chodila ze začátku co 14 dní,doktor mě chtěl od začátku více sledovat kvůli dvojčátkůma po 30tt chodím už co týden,zeptej se na to,kontroly víc než tři týdny nejsou na místě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
21.3.12 09:44

katko tak to je super :-) mě se právě líbil hned a hlavně kvůli velikosti, super je že se vejde do 80dveří :-) no mám v zálusku DorJan Danny Sport Twin nebo DorJan Cross Twin, ale ten cross mi přijde strašně robusní když to vypadá že je vcelku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.12 09:50

No já chodila ze začátku na KO co 14 dnů, ale teď od poslední kontroly, kdy mi dělala doktorka screening, jdu až za 4 týdny (5.4.) a je mi to taky divný, proč až za tak dlouho :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
21.3.12 09:50

Máme Danny sport a super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie