Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3351
20.3.12 20:01

jůůůj tak to je moc moc daleko.. jsem od mladé boleslavi a to takovou dalku nepojedem.. to se nezlob.. ale urcite kupce najdes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.12 20:02

hela ja sjem od 8 tt krvácela takže se počítala s tím že potratím ale pak jsem zjistila že se mě dělili miminka no od 28 tt jsem ležela v nemocnici až do porodu na udržení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.12 20:02

asan pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
20.3.12 20:04

Baruško já bych ho taky hned vzala, je super. Ale mám termín ke konci září :-( A manžel mi nadává že je to moc brzo. Kdyby třeba za ty dva měsíce… Ale vím že potřebuješ penízky co nejřív :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
20.3.12 20:06

tyy brdoo.. tak to je skvely ze jsi v sobe holčiny tak dlouho udrzela.. :)
Holky.. chodili jste, či chodíte na předporodní kurzy? co si o nich myslite? je to dobre? nebo se to zvladne i bez kurzu,??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
20.3.12 20:08

Baru mě se kočárek líbí a moc a za 10000 nebo 12000 ted nevím kolik tam bylo 8) je super…,ale jak už jsem psala, zítra jdu teprve na svoji druhou kontrolu, jsem teprve 7+5 a my chtěli kočár kupovat tak v pátým šestým měsíci :| a jsem ze Znojma tak i cesta by byla kousek :) . Zkusím se ještě domluvit s přítelem a taky co mi řeknou zíta na KO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
20.3.12 20:09

Tak jako obavy jsem měla a na místě,ale nijak jsem to ven neventilovala,nikomu jsem to nepsala,každá matka má obavy,ale jsou podle mě zbytečně a když vedou ke stresu tak to není úplně tak nejlepší :think: Baruš,jsi rodila ve stadiu jako jsem teď já koukám :mrgreen: bych včera porodila…já už si pomáhám,chci holky popohnat ven trošku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
20.3.12 20:11

a k předporodním kurzům.já chodila a super,fakt nejlepší investice v těhotenství pro prvorodičky :palec: my tam měly plavání,cvičení na míčích a potom hodinu teorie.Paráda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
20.3.12 20:18

Kati a od kolikátého měsíc by se ty kurzy tak mohly začít navštěvovat? A nevíte někdo jestli jsou nějaké kolem Boskovic či Prostějova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
20.3.12 20:19

TAk já myslela, že tahle diskuze je aby jsem maminky ci tehulky psali svoje pocity a jak tak koukam, tak to tak asi nefunguje… ze sem napisu ceho se bojim.. uz se tedy o tom nezminim.. nebudu to ventilovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
20.3.12 20:19

Ja bych taky nad kocarkem uvazovala, ale nezijem v CR :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.12 20:24

nežeň holky nikam buť ráda že tam jsou opravdu vím o čem mluvím nech je tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
20.3.12 20:25
Kátísek píše:
TAk já myslela, že tahle diskuze je aby jsem maminky ci tehulky psali svoje pocity a jak tak koukam, tak to tak asi nefunguje… ze sem napisu ceho se bojim.. uz se tedy o tom nezminim.. nebudu to ventilovat…

katí. tak já si teda myslím,že já jsem největší pose.. za všech. Já se tak strašně bojím zítřejší kontroly,že mi třeba řekně,že už jim nebijou srdíčka nebo tak něco :oops: a je to tím,že to pořád někde čtu. Já to teda doma ventiluju ,přítelovi :D říká, ,že se nemám stresovat,ale mě to prostě nejde.Opravdu se o ty drobečky moc bojím. Třeba to přeháním,ale já jsem o ně usilovala hooooodně dlouhou dobu,tak si myslím,že strach o ně je naprosto přirozený :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
20.3.12 20:25

však ja je chci mit u sebe co nejdele :-) a od kvetna budu uz doma takze se budu valet a odpocivat a nechat se opecovavat :-D :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
20.3.12 20:26

pajo a kde žijeteee,jestli to není tajné? :*
katisek vzala sis to špatně,klidně sem piš své pocity,to je v pořádku,jen jsem napsala ať se zbytečně nestresuješ,když je zatím vše ok,uvidíš že budeš mít dvě krásné zdravé miminka :hug: já sama vím jak jsem se stresovala,měla jsem problémy s ukončením studia a krizi s mamkou a vedlo to k vysokému tlaku,hospitalizaci v nemocnici a to jen díky těm stresům.Buď v pohodě:))
haluzka já ten kurz začínala v 30tt,radši dřív,většinou chodí baby až kolem 34tt,ale s dvojčatama radši dříve,ještě máš čas :kytka: koukni na internet,většinou je nejlepší chodit na kurz do porodnice,kde budeš rodit,součástí je potom i prohlídka porodnice s přítelem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí