Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
marketi píše:
ahoj holky. Chtěla bych se na něco zeptat. Ve čtvrtek jsme byli na prv.screeningu a mimísci jsou v pořádkuakorá bych se chtěla zeptat, jestli je normální, že mají odlišnou velikost. První má 7cm a odpovídá 13+0 a druhý 6,5cm a odpovídá 12+4. děkuji moc za odpoveď a přeji krásný den
moji dva prtousove jsou taky jinak velci. jeden mel 7,1cm a druhy 6,4. hlavne, ze rostou s vse ostatni je ok
![]()
Ja mela rymu nedavno a moc mi pomohl quixx je i pro tehotne a parada,ale pokud te boli v krku,tak bych sla k obvodakovi,jediny antibiotika co muzes je penicilin,takze pokud ho sneses,radsi at se ti co nejdriv ulevi,nez to prehazet,to neni moc dobry pro miminka
Barunko- diky za nabidku a drz se
me se tehnhle kocarek taky docela libi. myslela jsem, ze je moc siroky, ale asi jsem koukala na tu verzi max. ale porad vybiram
![]()
Barušku a její holčičky taky sleduji.Moc,moc jim držim pěstičky,všem třem
![]()
Barunko a jake mas zkusenosti s jizdou ve snehu a v terenu?? u nas to je trochu problem, male mesto, blby chodniky a v zime se na spouste mistech moc neprohazuje
Ahojky, můžu se k vám přidat? čekám dvojčátka 10+2 a musímm stále ležet ![]()
hele ja byla hlavně moc sokojena s tou šířkou a otočnými kolečky prostě to byla super projela sme aji do obyváku a všude do kočárku jsem dala aji zimní pytel nebyl problém opravdu záleží na vás holky nenutím ale myslím že za tu cenu to jde no byla sme spokojená s kočárkem ale jak říkám my potřebujeme speciální kočárek
Barunko mě se ten kočárek moc líbí. Myslíš ,že bys mi mohla poslat par foteček? Teda jestli ho ještě nemáš prodaný. Děkujíííí
Ahoj Barunko maminko, my chteli taky takovy kočarek jako ty,ale novy se vsim vsudy stoji 18 000 takze bych ho za tech 12000 vzala.. ale jsem 14+4 takze ho chceme koupit az se nam prcci narodi( srpen-zari) takze urcite asi sezenes rychlejsiho zajemce
moc moc stesticka s holcickama
a kolik holčičkám je a ze jsem tak smela co konkretne maji za postizeni? smim li vedet…
Barunko to je svalové onemocnění? a mají to od naroznení? nebo je to dědičné?.. Moc tě obdivuju ![]()
Barča tady má na emiminu založenou diskuzi,né jen jednu,byly různé sbírky na přístroje pokud se nepletu,koukni se na fotoalbum Barči,holčičky jsou nádherné,byla bych na ně taky pyšná
já se o tom dozvěděla až nedávno a docela mě tvůj příběh vzal za srdce,přečetla jsem si tvé deníčky a tím jak jsi mladá a vše krásně zvládáš ,jsi úžasná
moc rádi bychom s přítelem pomohli,jen nevíme jak…
![]()
děkujem moc no samy budete potřebovat pro mrňůsky pokud nebudeš mít na auto kočárek za 100 tisíc a na dva okoje tak nic
ne sranda je to velké peníze proto tak brzo prodáváme kočárek no potřebujem každou korunu