Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1064
19.3.12 16:23
marketi píše:
ahoj holky. Chtěla bych se na něco zeptat. Ve čtvrtek jsme byli na prv.screeningu a mimísci jsou v pořádku :dance: akorá bych se chtěla zeptat, jestli je normální, že mají odlišnou velikost. První má 7cm a odpovídá 13+0 a druhý 6,5cm a odpovídá 12+4. děkuji moc za odpoveď a přeji krásný den

moji dva prtousove jsou taky jinak velci. jeden mel 7,1cm a druhy 6,4. hlavne, ze rostou s vse ostatni je ok :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
19.3.12 16:36

Ja mela rymu nedavno a moc mi pomohl quixx je i pro tehotne a parada,ale pokud te boli v krku,tak bych sla k obvodakovi,jediny antibiotika co muzes je penicilin,takze pokud ho sneses,radsi at se ti co nejdriv ulevi,nez to prehazet,to neni moc dobry pro miminka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
19.3.12 16:42

Barunko- diky za nabidku a drz se :lol: me se tehnhle kocarek taky docela libi. myslela jsem, ze je moc siroky, ale asi jsem koukala na tu verzi max. ale porad vybiram :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
19.3.12 16:49

Barušku a její holčičky taky sleduji.Moc,moc jim držim pěstičky,všem třem :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
19.3.12 16:50

Barunko a jake mas zkusenosti s jizdou ve snehu a v terenu?? u nas to je trochu problem, male mesto, blby chodniky a v zime se na spouste mistech moc neprohazuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
haluzka
19.3.12 16:57

Ahojky, můžu se k vám přidat? čekám dvojčátka 10+2 a musímm stále ležet :-(

• Citovat
  • Upravit
19.3.12 18:00

hele ja byla hlavně moc sokojena s tou šířkou a otočnými kolečky prostě to byla super projela sme aji do obyváku a všude do kočárku jsem dala aji zimní pytel nebyl problém opravdu záleží na vás holky nenutím ale myslím že za tu cenu to jde no byla sme spokojená s kočárkem ale jak říkám my potřebujeme speciální kočárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
19.3.12 18:16

Barunko mě se ten kočárek moc líbí. Myslíš ,že bys mi mohla poslat par foteček? Teda jestli ho ještě nemáš prodaný. Děkujíííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.12 18:32

pošlu fotky jen to skočím nafotit ju hnedka to bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
19.3.12 18:32

Ahoj Barunko maminko, my chteli taky takovy kočarek jako ty,ale novy se vsim vsudy stoji 18 000 takze bych ho za tech 12000 vzala.. ale jsem 14+4 takze ho chceme koupit az se nam prcci narodi( srpen-zari) takze urcite asi sezenes rychlejsiho zajemce :) moc moc stesticka s holcickama :) :srdce: a kolik holčičkám je a ze jsem tak smela co konkretne maji za postizeni? smim li vedet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.12 18:34

je jim rok a mají SMA 1 jinak moc děkujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
19.3.12 18:47

Barunko to je svalové onemocnění? a mají to od naroznení? nebo je to dědičné?.. Moc tě obdivuju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.12 18:54

zjistilo see jim to v 7 měsíci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
19.3.12 18:55

Barča tady má na emiminu založenou diskuzi,né jen jednu,byly různé sbírky na přístroje pokud se nepletu,koukni se na fotoalbum Barči,holčičky jsou nádherné,byla bych na ně taky pyšná :* já se o tom dozvěděla až nedávno a docela mě tvůj příběh vzal za srdce,přečetla jsem si tvé deníčky a tím jak jsi mladá a vše krásně zvládáš ,jsi úžasná :srdce: moc rádi bychom s přítelem pomohli,jen nevíme jak… :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.12 18:59

děkujem moc no samy budete potřebovat pro mrňůsky pokud nebudeš mít na auto kočárek za 100 tisíc a na dva okoje tak nic :lol: ne sranda je to velké peníze proto tak brzo prodáváme kočárek no potřebujem každou korunu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí