Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3351
20.3.12 20:29

Elenn.. dekuju.. jsem rada ze je nekdo takovy jako já.. ja to pritelovy taky rikala a on ze mi zatrhe internet a bude odeme klid a je to vazne tim, ze jsem nekde neco cetla a prestala a dobry..takze uz to ani nak nerikam pritelovy.. a pak tu nekdo napise o hematomu(nebo tak nak) ze jsou deti postizeny(narodi se zdravi) tak me to proste desi… nwm.. ale dekuju za tvuj nazor.. aspon vim, ze v otm nejsem sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
20.3.12 20:32
Barunka maminka píše:
nežeň holky nikam buť ráda že tam jsou opravdu vím o čem mluvím nech je tam

snažím se,ale už je to otrava :zed: to břicho je tak velký,už se nezvládnu sama obléct,jen nehybně ležím a čekám :,( za 13 dní mají přijít holky na svět,teď už mají plíce dovyvinuté,jsou docela velké a už prostě nemůžu :D ale asi moc ven nechcou,sex nepomáhá,dneska jsem skákala doma s vysavačeem a nic-se tam drží klíšťata :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
20.3.12 20:33

:mrgreen: :lol: :lol: tak mě přítel,chce taky zatrhnout internet :lol: prý si všechno vyčtu tam a pak nervuju,jenže mě třeba dnes strašně píchá v podbříšku na obouch stranách a bříško mám takový tvrdý, no třeba to nic není,ale já zase myslím na nejhorší :zed: ,(ale přitom stím vůbec nepočítám) a říkám si,že to bude dobrý :nevim: :lol: no prostě magor,no :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
20.3.12 20:34

Coz o to,ja jsem takhle v pohode.. rodina, pritel.. penize… budu mit to odstupné tak ani neresim to za co nakoupime vybavicku ci tak.. ae vzdycky nekde neco prectu a to me vystrasi..jen na chvili.. verim tomu ze vse bude v poradku..ale nekde naka zminka a uz si reknu ze to budu mit ja.. kdyz nemam zadne priznaky tehotenství, nic me netrapi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
20.3.12 20:38

HIh.. elenn :-D me zezacatku taky obcas pobolivalo a nebo me chytla krec ale kdyz jsem to rikala dr tak mi na to vubec nerekla, takze se asi telo pripravuju na zatez… :pankac: zvládneme to, jsme mladé a sikovné.. dáme to :dance: tak nebudeme nikde nic hledat na netu a bude to treba lepsi.. driv to neznali, nevedeli a byly mimca ok :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
20.3.12 20:39

Jeee, tak to jsme na tom s tim Netem stejne :lol: me taky manzel porad nadava, ze tam porad ctu nejaky horory a pak se zbytecne stresuju, ale ja jen proste sbiram informace :lol:
A nervak jsem taky. Kdyz mi zjistili dvojcata, tak jsem se nebala toho mit 3 deti, ale hned me napadlo, ze preci ja a s moji postavou nemuzu donosit 2 zdrave deti!!! No, ale prave diky tomu internetu jsem uz mnohem klidnejsi a vim, ze to jde ;)

A tajne to neni, jen to nechci nikomu cpat, ale zijeme v USA ;) Ale navrat do CR po narozeni dvojcat bude vic jak nutny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
20.3.12 20:40

PAjo a proc se budete vracet do CR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
20.3.12 20:48

páááni,ty jsi američanka,ty se mááš :mrgreen: já bych se tam chtěla moc podívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
20.3.12 20:53

Vracet se budem kvuli tomu, ze tu nikoho nemame. Ikdyz prijete na pomoc tchyne, tak do budoucna to moc nevidim, se 3 deckama…
V CR mame moznost zrekonstruovat si byt a budem kolem rodiny a hlavne babicek :lol:

Katko, tos mela rict tak pred rokem :lol: , ted uz je pozde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
20.3.12 20:57

TAk to pak jooo, ja bydlim od sve rodiny 140 km a uz tak mi chybi..nedovedu si predstavit ze bych byla tak daleko… tak at se ti v cr opet pekne libi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
20.3.12 21:01

Dekujem, myslim, ze jsme si dalky uz dost uzili a ted nastava cas pro rodinu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
20.3.12 22:18

Barunko, mně se kočárek líbí, ale jsi od Brna a my z Plzně, to máme docela z ruky, škoda :(
Jinak Katko pořádnej pupík, když jsem to ukázala příteli, co nás nejspíš brzy čeká, tak byl pěkně vykulenej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
20.3.12 23:40

já třeba kupovala kočárek od jedné paní z Hradce Králové a jsem z Ostravy,to je přes celou republiku a nemohla jsem už cestovat v mém stadiu těhu,tak mi ho poslala v třech balících na dobírku,ale chápu,že kočár chcete předtím vidět a vyzkoušet,my měli vyzkoušeno z obchodu a od známých a paní nafotila i detaily a taky ho máme ještě v záruce:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
21.3.12 07:33

Dobré ráno maminy :), dneska nás čeká 4D ultrazvuk, ani jsem nemohla dospat.
Holky katkabanova má pravdu, taky jsem se na začátku hrozně plašila, protože o první jsme přišli a vedlo to akorát k tomu, že jsem skončila v nemocnici s vysokým tlakem. Je to těžké, ale přestala jsem přemýšlet nad vším špatným - stejně není v našich silách to ovlivnit a bobíšci taky musí bojovat a k tomu potřebují klid. Takže vytáhnout jenom jarní sluníčkové myšlenky a těšit se na mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.12 07:36

Já se v prvním těhu taky stresovala, protože úplně první těhu skončilo zamlklým potratem, začala jsem v 7.tt krvácet a doktorka na utz už nic neviděla :,( Pak asi po 9 měsících přišlo další těhu (z toho vznikla naše Kačenka) a to jsem se v I. trimestru nervovala a pozorovala od rána do večera, furt jsem chodila na záchod, jestli nekrvácím. Ale pak jsem to nějak přestala řešit a začala jsem se bát až ke konci těhu, když jsem si zase na netu někde přečetla, že se dítě může v bříšku udusit, když má omotanou pupeční šňůru okolo krku a že to mamina nepozná (leda až pozdě, když necítí pohyby), tak jsem se taky pěkně stresovala a když jsem necítíla delší dobu pohyby, tak jsem schválně žďuchala do bříška, abych Kačku probudila a dala mi najevo, že tam je :lol: Teď jak čekám dvojčátka, tak musím říct, že se nestresuju vůbec, ale to je asi tím, že na to prostě nemám čas - chodit do práce, starat se o Kačku, o domácnost… A asi jsem taky trošku začala víc věřit přírodě, že to nějak zařídí a co se má stát, to se prostě stane.
Takže mírný stres v I. trimestru chápu a asi se s tím nedá nic dělat, ale jak holky poskočíte do 14.týdne, užívejte si pohybu, dokud jsme ho ještě schopné, a černým myšlenkám udělejme pápá :mavam:
Já furt řeším kočár, asi si vůbec nevyberu!!! Mám požadavek, aby nebyl těžký, aby byl pokud možno za sebou (kvůli šířce) a děti tam měly hodně místa. Jenže takový neexistuje :zed: Teutonia, Dorjan a spol. mají 22kilo! bez dětí, což je pro mě nepředstavitelný, ty tandemový za sebou mají zase málo místa, když tam jsou sportovní korbičky a děti bych chtěla dát do lehu, a ostatní kočáry vedle sebe se mi zdají široký, to se do Prahy moc nehodí, ani bych s tím nemohla nikam do krámu, protože bych se nevešla do žádný uličky u pokladen… Ach joooooooooooo :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí