Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6323
21.3.12 09:51

Nezlobte se,že vám sem lezu,ale řešíte tu kočárky.Já mám EW,zatím jsem projela všude,kam jsem potřebovala.Je opravdu super lehký,řídím ho jednou rukou.Se skládáním ale zkušenosti nemám.Jezdím všude pěšky nebo MHD,nemám řidičák.Klukům je teď 8měsíců,váří 7,5kg a s fusakama se mi vešli ještě před pár dny.Pořád je mám v korbičkách,čekám až bude tepleji,pak dám sporťák.Korbičky budu prodávat,takže,kdo by měl zájem,můžete napsat SZ.(jsou zelené-khaki barva)V létě budu prodávat monitory dechu Nanny,jsou nové,jen po našich klucích. :) Hezký den všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
21.3.12 09:52

mám radost že ho tu někdo má a že je dobrý, i když ono těch kočárků na výběr moc není :-) no u nás nikdo v okolí dvojčátka nemá, tak ani nemám ským pořešit nějaký věci, tak jsi mě aspoň trochu ujistila ve výběru :-) děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1669
21.3.12 09:54
ginac píše:
Nezlobte se,že vám sem lezu,ale řešíte tu kočárky.Já mám EW,zatím jsem projela všude,kam jsem potřebovala.Je opravdu super lehký,řídím ho jednou rukou.Se skládáním ale zkušenosti nemám.Jezdím všude pěšky nebo MHD,nemám řidičák.Klukům je teď 8měsíců,váří 7,5kg a s fusakama se mi vešli ještě před pár dny.Pořád je mám v korbičkách,čekám až bude tepleji,pak dám sporťák.Korbičky budu prodávat,takže,kdo by měl zájem,můžete napsat SZ.(jsou zelené-khaki barva)V létě budu prodávat monitory dechu Nanny,jsou nové,jen po našich klucích. :) Hezký den všem.

Ahojky. A ty monitory dechu budeš prodávat asi kdy? a jestli bych se mohla zeptat na přibližnou cenu :) děkuji ti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
21.3.12 09:55

Já jsem objednaná taky až za 3 týdny. A TP dle PM mám až 7.11.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
21.3.12 10:06

Dobré ráno všem
KATKO - ty jsi z ostravy? chodila jsi na ty předporodní kurzy do fakutky??? já se tam taky nechystám. I proto, že ve FN pracuju ale hlavně proto, že tam bude nejlepší péče o mimča. Jak jsem pochopila, tek se ti to asi líbilo. Ale chěla bych tam dřiv než ve 30tt. to mi u dvojčat přijde docela pozdě, kdo ví, jestli se tam vůbec doštrachám :-)
Včera jsem byla u MUDra, všechno ok, mimiši taky, mám i přepočítaný termín na dvojčata, takže 5.7. o 3D si můžu nechat zdát, nevím, jestli jenom můj doktor je tak nešikovný, nebo nemá štěstí ale říkal že u dvojčat se mu to máááálo kdy povede, takže smůlička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
21.3.12 10:08

Jo a ještě otázku na KATKU :-)
budeš mít z FN půjčené monitory dechu??? Vůbec nevím, jestli půjčujou. Prý ale jo a dokonce i nakalibrované, takže se na ně můžeš spolehnout, nevíš za kolik??? A taky by mě zíjímalo, jestli se na mě dostane, snad jich mají dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
21.3.12 10:08
Elennn píše:
Dobré ráno,tak já mám po kontrole. miminka měří 1,8 a 1,9 cm :lol: a odpovídám začátku 9 týdne :lol: . Prý vše vypadá velice dobře. Sestřička mi vzala,krev praskla mi žilku a šla jsem dom :D dohromady jsem tam byla 10min 8o . Jo a už mám průkazku :dance:

prukazku zavidim. ja jsem 16tt a jeste ji nemam. na posledni kontrole cca ve12tt mi rekl, ze mi ji do priste vypise. dneska jdu na kontrolu, tak snad mi okonecne vemou i krev? :nevim: :nevim: alespon, ze mam za sebou screening, ktery je v poradku :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
21.3.12 10:11

Jo a ještě malá vsuvka… v pondělí jsem měla kontrolu z nemocenské !!!!!
Akorát jsem nebyla doma!!!!!!!!!!!!!!!!! Poprvé jsem porušila vycházky, protože jsem byla s manžou koupit barvu do dětského, takže jsem byla hodinu pryč a oni tady během té hodiny byli!!! Málem mě piclo!!!! Naštěstí jsem hned v úterý byla na kontrole, tak mi to doktor napsal, že jsem tam byla v pondělí, takže ok. Ale jsou to svině, já nejsém nemocná, ani jsem si nevymydlela, že nechci chodit do práce, jenom chci donosit mimina v pořádku a jako zdrav sestrě by se mi to asi těžko povedlo. IDIOTI!!! Omlouvám se, za ty sprosté slova :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
21.3.12 10:12

jinak preji dobre rano :lol: :lol: nestiham nejak docitat a reagovat, chodim do prace a pak domu, ted jak je hezky, tak jsem s malym na zahrade a je to super :lol: :lol: vcera jsme presazovali stromecek -diru delal muz a ja samozrejme radila :lol: :lol:

jinak vsem gratuluji ke kontrolam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
21.3.12 10:18

Lištička3253
Kočár taky chci za sebou, rozhoduju se mezi dvouma ABC design a Peg perego
http://www.sambaby.com/…-kocar-2012/?…
to je ABC design, ten se mi líbí, korby má velké a nad sebou, hezky vidíš do obou, jediná nevýhoda je, že u sporťáku nejde úplně narovnat opěrka zad. Ale jinak je supr, váží 17Kg

http://www.sambaby.com/…olekce-2012/
prg perego je taky moc hezké, jde úplně narovnat, takže stačí vložná taška
Ale ještě jsem se nerozhodla který…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
21.3.12 10:28

Holky nechci radit a být moc chytrá, ale na kočárek ABC jsem také koukala, ale nelíbilo se mi, že nemá pérování a když mi v krámu dali do každý korbičky 10kg balík, tak jsem ho nemohla vůbec nadzvednout (třeba kdybych chtěla vjet na chodník). To jen mé postřehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
21.3.12 11:16

Ahoj holky.. ja byla prvne v 7 tt, pak v 9 tt, pak ve 12 tt a ted jdu 30. brezna coz budu 16 tt a pak me pry preda porodnici…takze nwm.. noo on se preci screeing dela ve 12 tt ze? noo me doost odbyla, zmerila milouše a řekla ze jsou stejny velky a to bylo vsechno.. tak doufam, ze ted v tom 16 tt se mi bude na kontrole venovat vic…
Holky, nevite jak to je, když odejdu z prace( vypoved dohodou, dostanu odstupné) dojdu se nahlasit na pracak .. tak mi jedna pani rikala, ze at si pak dojdu k dr at mi da neschopenku, ze budu v ochrané lhute a vemu odstupné a jeste budu brat jako nemocenskou z prace, kde jsem skoncila.. nevite o tom neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
21.3.12 11:19

Na dohodu nic nedostaneš 8o Jdi rovnou na nemocenskou! Na nemocenské tě nemůžou vyhodil,ale nemůžeš dát na neschopence ano výpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
21.3.12 11:25

Ale ja chci skoncit..(meni mi smlouvu.. to uz mam s vedouci dohodlé, dostanu odstupné)prave ze do dubna budu delat, v kvetnu dostanu vyplatu za duben a + to odstupné.. ale pak mi pani rikala, ze uz nebudu zamestnana, at si dojdu k dr at mi da neschopenku, ze budu v ochrané lhute a bude to platit jeste muj zamestnavatel a ja v cervenici nastoupi na materskou.. proto se ptam zda o to m neco nevite… ja stejne vemu odstupné, dojdu na pracak aby za me platili soc. a zdravotni a budu doma.. ale jedna se o to, ze bych mela jeste neco na té neschopence.. ale nwm jak to funguje..
Nwm stli to popisuju dobre :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
21.3.12 11:30

Nárok na nemocenskou určitě máš, 21 dní platí zaměstnavatel a potom to vyplácí OSSZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí