Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dole mám strie no,já se mažu desetkrát denně jak kráva,oblečení furt mastný,ještě nedávno jsem si chválila jak mám krásný bříško,že mi nepraská-ale začalo růst ještě víc a tomu už se prostě zabránit nedá,byla jsem celkem štíhlá,takže kůže se fakt dost natáhla:(některým maminám to zmizí,nebo po opálení se částešně ztratí a maličko tam zůstanou mršky ,ale zesvětlají…
Soptíček,zapni si v nastavení podpisy a uvidíš můj metřík,můžeš si založit i svůj,aby ostatní maminky viděly,jak jsi na tom daleko ty a co čekáš a tak:))ráda s tím pomůžu,dnes začínám 37týden a přibrala jsem 30 kilo,polovinu svojí normální váhy ![]()
pomohla mi k tomu určitě i kámoška čokoláda a celkově jím všechno,zdravá strava mi nic moc neříká,stydím se
a hodně dělají ty otoky,když koukneš na fotky,nohy mám buclaté a oteklé jako slonice,to je zadržovaná voda a ta taky něco váží ![]()
Ahááá, no ja teda bricho mela i bez tehotenstvi.. tak se budu mazat a uvidime
a kdy jsi byla na foceni? jak jsou fotky stary?
přesně před týdnem
aspoň nějakou památku budu mít na to bříško,když už ten 3D nemám.Dokumentujte bříška holky,budete vzpomínat ![]()
Katko, poraď prosím jak na to, nějak se v tom nevyznám, to víš blondýna ![]()
tak jo,vpravo nahoře je Nastavení,klikni na to a tam najdi zapnout podpisy,dej ano a uložit,potom se vrať sem a koukni se co sis vlastně zapla
a potom ti pomůžu vytvořit tvůj metřík,kde budeš mít ,v kterém jsi týdnu a můžeš si tam napsat vlastně cokoliv:))
Jůů a nebude vadit kdyz tvoji pomoc vyuziju a zapnu si to taky?
budu jenom ráda,když taky uvidím jak jsi na tom,v jakém jsi přesně týdnu a tak:))
už to vidíte holky?pod mým textem mám ten růžový metříček a pod tím nějaký text,který jsem zaznamenávala po celou dobu těhotenství.
tak a ted najed na http://lilypie.com/ je to anglicka stranka,umis anglicky?tam si vytvoris ten metrik,muzes si vybrat jaky chces,jsou tam ruzne obrazky a tak
pokud nevis,napisu presny postup