Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
jeee. tady se to krasne rozjelo. Vitam Soptickaa gratuluji
![]()
tak jsem dnes byla na kontrole, vse je v poradku, prcci rostou. dalsi kontrola az 17 nebo24 dubna, jak budu chtit na velky ulz. mezi tim pry neni potreba, jenom kdybych se necitila. trochu me to prekvapilo, ale rikal, ze jak mam pocato prirozene, ze neni ted potreba az tak sledovat
ale halvne, ze jsou ty dva v poradku.
jinak ja se psychicky pripravuji na dalsi kluky. ten muj si vystrilel holku v prvnim manzelstvi a ted dela kluky
hlavne at jsou zdravy
necham se prekvapit snad se ukazou. ale jak tu nedko psal, ja videla poprvy pindulu uz v 16tt.- byl uplne jasne videt a pak na 20tt byl rozcapenej apekne se ukazal ![]()
Ještě jak vypnu upozornění na email? než mi to zahltí schránku
Hezký večer,
před chvilkou jsme se vrátilin z ikea… ale už mám skoro celý pokojíček
zítra budeme skládat, už se moíc těším
katkabanova
dělám sestru na trauma JIP a díky za info, určitě se přihlásím, už jsem si našla číslo. Jinak moc hezké fotky ![]()
No, já půjdu pomalu spát, zítra do práce ![]()
Končím kolem 16.00 pak se zase přihlásím ![]()
Dobrou noc všem ![]()
teda holky, vy jste se rozpovídali
no musím říct že katka má úžasný fotečky, jen si nedokážu představit sebe
mám taky jenom 158cm
a nahoře už mám 7kg, ale nějak to moc nepociťuji, kromě toho bříška ![]()
Kátísek píše:
Kátísek je ztracenejhih.. takze na to prdim..
je to jednoduchýýý ![]()
sandritkal píše:
Hezký večer,
před chvilkou jsme se vrátilin z ikea… ale už mám skoro celý pokojíčekzítra budeme skládat, už se moíc těším
katkabanova
dělám sestru na trauma JIP a díky za info, určitě se přihlásím, už jsem si našla číslo. Jinak moc hezké fotky
paráááda,mám dotaz,když děláš na JIP,budeš to vědět.můžou tam být telefony?za 10 dní mě čeká císař a telefon tam prý kvůli těm přístrojům nesmí být
se ale unudím ![]()
ono to mají všechny JIP na dveřích ale u nás je dovolujeme, pokud ten telefon nezvoní nonstop, tak to nikomu nevadí, jde spíš o to, že na JIP většinou potřebuješ klid ale v dnešní době bych bez mobilu klid určitě neměla
vezmi si ho a popros je, že budeš mít vyplé vyzvánění ![]()
katko kraasny fotecky
ja mela s prvnim docela pupek, tak jsem zvedava az az to pujde ted. jsem sice docela vysoka/180/, tak to tak nepusobilo, ale me to prislo dost. vsak uz se ti to blizi a brzy uvidis ty svoje krasny holcicky. vetsina znas si jeste pekne pocka ![]()
Ahoj, já jsem ten 4D objednávala na genetickém pracovišti, dělali nám tam všechna vyšetření. Platili jsme 1000, ale ultrazvuk trval skoro hodinu a z toho nahraného kvalitního záznamu na DVD asi 20 min + každé mimčo 8 foteček.
Kátísek píše:
A ten 3D ci 4D ultrazvuk maji vsude? nebo jen nekteri? a to je spis takovy koukani ne? nebo to je i vysetreni? a plati te za to?
Katko, moc krásný fotky, nejen bříška - v obličeji jseš hodně atraktivní ![]()
Taky si pod metřík zkusím doplnit nějaký údaje, ale musím si na to vytáhnout průkazku, moc si totiž datumy a tak nepamatuju ![]()
Dobré ránko.....u nás je zase ošklivo a hlásili sluníčko,ach jo.Doufám,že jste všechny v pořádku,já dnes musím vyžehlit,mám toho,no
![]()