Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
594
21.3.12 19:26

Ono už ho to taky opouští. Na pohyby už nereaguje, protože „prý je to pořád to samé :D“ a dneska jsme byli na 4D ultrazvuku, já z toho byla nadšená a ten můj tam vysloveně seděl znuděně :D asi čekal, že mu zatancují čaču :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
21.3.12 19:27

:-D neberu to tak.. jsem na to uz zvykla ze kdyz neco potrebuju tak mu to 20× musim zopakovat.. ale umim si dupnout :-d to se poddá, nauci se :-D bude muset :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
21.3.12 19:29

:palec: tak ted jsem se fatk zasmala.. prej čaču :-D :dance: :pankac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
21.3.12 19:30

Lucko, teď jsi mě rozesmála :lol:
a jakej byl 4D UTZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
21.3.12 19:32

A ten 3D ci 4D ultrazvuk maji vsude? nebo jen nekteri? a to je spis takovy koukani ne? nebo to je i vysetreni? a plati te za to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
21.3.12 19:35

joooo ti chlapi :mrgreen: přesně tak,dokud mu několikrát něco nezopakuju,tak nic…někdy naopak překvapí,přijde a povídá si s něma,jak už se chce mazli a jak se na ně těší,zpívá jim uchylné písničky,ale když nemusí,sedí u PC a jede si to svoje :mrgreen: už jsem zvyklá,výbavu nakoupil,stříhá mi nehty na nohách,oblíká mě,masíruje a tak si nestěžuju :D s tou čačou Lucko jsi mě rozesmála :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
21.3.12 19:37

já na 3D ani 4D nebyla,je to drahý a tak nějak jsem se bez toho obešla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
21.3.12 19:38

Katísku, u nás v Plzni to dělají na specializovaným pracovišti, kde mi dělali i ten screening v prvním trimestru, na Genetice, za 3D se platí 1000,– a dají nám i nahrané DVD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
21.3.12 19:40

Katko já tam musím na velký UTZ a při té příležitosti si necháme natočit i ten 3D, je to drahý, ale budeme mít památku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
21.3.12 19:44

Ahááá, tak to jooo :) to je asi na jedincich :) ja ani nebyla na tom downove syndromu, i dr rikala ze si mysli ze je to zbytecny pro tak mladou holku jako jsem ja.. tak verim ze to bude ok.. nikdo v rodine nic takoveho nemel.. jůů, to teda pritel si s prckama nepovida vubec, mu musim vzycky rict at aspon položí na milouše ruku at vedi ze maji taky tatinka.. ale snad to bude dobry :)
Ty jo Kačí ale mas teda veliky brisko.. jestli to tak budu mit ja, tak budu kulicka ( mam 160 cm) :-d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
21.3.12 19:49

No u nás po IVF je genetika povinná a je mi 31 takže taky tak…
Manžel si s prckama povídá, akorát jim říká (zatím) teroristi a přemlouvá je aby nezlobili maminku :) posledních 14 dní kopou jak blázen, asi fotbalisti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
21.3.12 19:52

jsi tak maličkáá jo,no jsou tam dve,na me uz se lidi venku divne divaji,musím vypadat už tak,že dva měsíce přenásím :mrgreen: holky tak ještě přidávám fotky,at teda vidíte,co vás čeká :mrgreen: pan fotograf je pořád neupravil,takže jdou vidět všechny nedostatky,strie a vše :zed: tak se nejsmejte,jsem jako slon :,( ale budete taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
21.3.12 19:57

Krásné fotečky.. :kytka: Kačí na tom brisku mas zilky nebo ti tak hodne popraskalo???… ja se mazu dvakrat denne ale stejne se tem striim asi nevyhnu.. ze?..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
21.3.12 20:00

Krásný fotky :kytka:
a jak jsi vlastně daleko? a jestli to není tajné kolik jsi přibrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
21.3.12 20:03

Kačí uz ma kousek pred porodem a myslim ze psala ze ma asi 30 kg nahore.. kdyztak me oprav :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí