Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Hmm, tak nevím, pod metříkem mám v úpravě profilu napsaný údaje, v náhledu je vidím, dala jsem uložit, ale při zobrazení příspěvku se mi pod metříkem nic nezobrazuje ![]()
Jsi šikulka, já zase neumím dát metřík a to jsem už zkoušela několikrát ![]()
Katko: fotky jsou překrásný,mě ani nepřijde ,že by bříško bylo obrovský,je moooc pěkný. Jsem zvědavá na sebe měřím 175 výchozí váha 57kg a po stimulaci hormonama jsem přibralajsem přibrala na63 a včera na kontrole jsem měla 67
takže už mám 10kg nahoře a to jsem teprve 9-tý týden
Tak uvidíme jak budu vypadat,před porodem
U prvního jsem nabrala 18kg a popraskaný jsem měla stehna prsa a zadek,ale jak píšeš po časee to zesvětlalo ajak jsem zhuba tak to už nešlo vidět vůbec
U nás je krásně,dneska nám před domem dělají konečně chodník tak jim půjdu uvařit kafčo a odpo půjdu s malím do cirkusu. ![]()
„Kato“
Krásné fotečky. Já jsem teď 27+1 a mám nahoře 10 kg. Do teď bylo vše OK, ale včera jsem si všimla, že mi kleslo bříško, tak doufám, že to nic nezanmená.
Ahooj holky.. zavidim metriky, proste me to nejde :-d ale nevadi
nekdy si s tim treba pohraju..
Smudlo:)(hezka prezdivka) tak treba se pomalu pripravujes na porod.. vim je to dcl brzy,ale miminka od 25. tydne zachrani, takze budes mit mimca krasný a zdravi.. a nebo to treba nic neznamena, nebooj ![]()
Já jsem pred chvili prijela z prace a rano jsem v televizi videla jak delaji pizzu, tak jsem na ni dostala chut a tak tu kuchtim taky..( recept jeste ze zakladky
ale furt je dobra a oblibena..
Me posledni dobou zase prijde, ze mi brisko vubec neroste
tak nwm.. ne ze bych chtela mit bricho jako balon, ale je to divny
nebo jsem divna ja ![]()
a jeste jsem ani nepribrala:( mozna tak pul kg…
Neni to divny ??? ![]()
vim ze asi plasim, ale kdyby se neco delo tak bych krvacela ci tak ne? a casteji chodim curat,tak to je snad dobry znameni, ne??
Holky,děkuju moc všem,atraktivní si v obličeji zrovna nepřijdu,každé moje líco má tak kilo navíc a nikdy jsem neměla tři brady ![]()
Kátísku,kde pracujes,děláš někdě noční směny?Mě bříško taky nerostlo,pamatuju si prohlídku u dr v 18.týdnu,říkám mu pane doktoree,mě to vůbec neroste mám strach a on nebojte,potom budete mít opačný starosti
a měl zase pravdu,včera jsme se tomu smálu,jak rychle narostlo a že už ho nechci
pokud bys chtěla,já ti ten metřík udělám hm?Jen bys mi musela napsat datum powsledních měsíčků a taky datum,kdy ti Dr. řekla předpokládaný termín:))A že chodíš čurat je správné,děti už ti tlačí na močák ![]()
Náhoduo, krásna maminka
stli budu vypadat jak ty, tak budu stastna ![]()
AHááá, tak to je fajne:) trosku jsi me uklidnila.. a nepribirala jsi taky nak hned moc? ja mam max 1 kg nahore…FAKT?? no posledni ms byla 8.12.2011 a termin 13.9.2012
NN nedelam nocni..delam od pul 8 do 10 a pak od 2 do 4.. mam castecnej uvazek uz jak dlouho a domu pres poledne jezdim, pac nwm co bych tam 4 hodiny cumela
mam to 10 km domu, tak to jde ![]()
tak kati dej si nastaveni a dolu tam vlož tohlee ""http://lbdf.lilypie.com/3fwrp1.png:http://lbdf.lilypie.com/3fwrp1.png uvidime jak to bude vypadat,pokud jsi dnes 15+1 tak to sedi..
tady v pravo nahoře je nastavení…a sjed uplne dolu,tam je velky ramecek kde si muzes neco napsat tak zkus tady ten obrazek zkopirovat jeho adresu a tam vlozit
Elennn,mám ti ho vytvořit nebo napsat postup a vytvoříš si sama?
Kačí vůbec to zkopirovat nejde… ale moc dekuju.. ja jsem na to antitalnet.. nevadi :-d