Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.3.12 07:38

Hmm, tak nevím, pod metříkem mám v úpravě profilu napsaný údaje, v náhledu je vidím, dala jsem uložit, ale při zobrazení příspěvku se mi pod metříkem nic nezobrazuje :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.12 07:39

Jéé, už jo, jsem já to ale šikulka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
22.3.12 08:59

Jsi šikulka, já zase neumím dát metřík a to jsem už zkoušela několikrát :evil:
Katko: fotky jsou překrásný,mě ani nepřijde ,že by bříško bylo obrovský,je moooc pěkný. Jsem zvědavá na sebe měřím 175 výchozí váha 57kg a po stimulaci hormonama jsem přibralajsem přibrala na63 a včera na kontrole jsem měla 67 8o takže už mám 10kg nahoře a to jsem teprve 9-tý týden :| Tak uvidíme jak budu vypadat,před porodem :lol: U prvního jsem nabrala 18kg a popraskaný jsem měla stehna prsa a zadek,ale jak píšeš po časee to zesvětlalo ajak jsem zhuba tak to už nešlo vidět vůbec
U nás je krásně,dneska nám před domem dělají konečně chodník tak jim půjdu uvařit kafčo a odpo půjdu s malím do cirkusu. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
22.3.12 10:04

„Kato“
Krásné fotečky. Já jsem teď 27+1 a mám nahoře 10 kg. Do teď bylo vše OK, ale včera jsem si všimla, že mi kleslo bříško, tak doufám, že to nic nezanmená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
22.3.12 10:41

Ahooj holky.. zavidim metriky, proste me to nejde :-d ale nevadi :) nekdy si s tim treba pohraju..
Smudlo:)(hezka prezdivka) tak treba se pomalu pripravujes na porod.. vim je to dcl brzy,ale miminka od 25. tydne zachrani, takze budes mit mimca krasný a zdravi.. a nebo to treba nic neznamena, nebooj :kytka:
Já jsem pred chvili prijela z prace a rano jsem v televizi videla jak delaji pizzu, tak jsem na ni dostala chut a tak tu kuchtim taky..( recept jeste ze zakladky :-)) ale furt je dobra a oblibena..
Me posledni dobou zase prijde, ze mi brisko vubec neroste :( tak nwm.. ne ze bych chtela mit bricho jako balon, ale je to divny :-D nebo jsem divna ja :-D
a jeste jsem ani nepribrala:( mozna tak pul kg…
Neni to divny ??? :(
vim ze asi plasim, ale kdyby se neco delo tak bych krvacela ci tak ne? a casteji chodim curat,tak to je snad dobry znameni, ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
22.3.12 10:52

Holky,děkuju moc všem,atraktivní si v obličeji zrovna nepřijdu,každé moje líco má tak kilo navíc a nikdy jsem neměla tři brady :mrgreen:
Kátísku,kde pracujes,děláš někdě noční směny?Mě bříško taky nerostlo,pamatuju si prohlídku u dr v 18.týdnu,říkám mu pane doktoree,mě to vůbec neroste mám strach a on nebojte,potom budete mít opačný starosti :D a měl zase pravdu,včera jsme se tomu smálu,jak rychle narostlo a že už ho nechci :D pokud bys chtěla,já ti ten metřík udělám hm?Jen bys mi musela napsat datum powsledních měsíčků a taky datum,kdy ti Dr. řekla předpokládaný termín:))A že chodíš čurat je správné,děti už ti tlačí na močák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
22.3.12 10:57

Náhoduo, krásna maminka :) stli budu vypadat jak ty, tak budu stastna :)
AHááá, tak to je fajne:) trosku jsi me uklidnila.. a nepribirala jsi taky nak hned moc? ja mam max 1 kg nahore…FAKT?? no posledni ms byla 8.12.2011 a termin 13.9.2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
22.3.12 10:58

NN nedelam nocni..delam od pul 8 do 10 a pak od 2 do 4.. mam castecnej uvazek uz jak dlouho a domu pres poledne jezdim, pac nwm co bych tam 4 hodiny cumela :-D mam to 10 km domu, tak to jde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
22.3.12 11:04

tak kati dej si nastaveni a dolu tam vlož tohlee ""http://lbdf.lilypie.com/3fwrp1.png:http://lbdf.lilypie.com/3fwrp1.png uvidime jak to bude vypadat,pokud jsi dnes 15+1 tak to sedi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
22.3.12 11:15

dnes bych mela byt 15 rovnych…ale o ten den to nevadi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
22.3.12 11:18

Kačí kde v nastaveni myslis??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
22.3.12 11:19

katko prosím prosím já chci taky metřík :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
22.3.12 11:23

tady v pravo nahoře je nastavení…a sjed uplne dolu,tam je velky ramecek kde si muzes neco napsat tak zkus tady ten obrazek zkopirovat jeho adresu a tam vlozit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
22.3.12 11:23

Elennn,mám ti ho vytvořit nebo napsat postup a vytvoříš si sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
22.3.12 11:25

Kačí vůbec to zkopirovat nejde… ale moc dekuju.. ja jsem na to antitalnet.. nevadi :-d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí