Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3351
22.3.12 12:12

jéééj:) :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
22.3.12 12:46

Já jsem byla na těhotenské cukrovce před týdnem a byl to fakt hnus. Nesladím čaj a tak to na mě bylo moc sladké, ale dalo se to vypít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
22.3.12 12:53

me sladký piti nevadi.. mam rada coca colu( vim ze bych ji pit nemela, ale obcas neodolam) tak to snad dam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
22.3.12 12:58

já piju colu posledních 14 dní pořád,mám na ni šílenou chut.Včera nebo kdy tady byla dokonce diskuze na téma ,zda se v těhotenství pije cola,většina maminek ano,je v ní sice kofein,ale když nevypiješ dva litry denně,tak to neškodí,já si dávám i slabé kafe,latte nebo tak:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
22.3.12 13:00

jj ja se nak s tim pitim ani jidlem neomezuju, dokonce jsem mela sklenicku decku vina:-D sumivého.. a nic se mi nestalo.. omezovat se budu az budu kojit aby chteli prcci mliko :-D
HOlky, nevite zda mi do vypoctu materské zapocitaji i odstupné? nebo jak to budou pocitat kdyz od kvetna budu nezamestnana?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
22.3.12 13:07

Mateřská se vypočítává z příjmů za loňský rok.

Já kofein taky moc neřeším. Mám hrozný zácpy a jediný co mi na to pomáhá je hned po ránu turecká káva :oops: ale jinak piju kafe bez kofeinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
22.3.12 17:03

Jj to vi ze 12 mesicu.. ale jak to budou pocitat me, kdyz kveten a cerven budu nezamestnana a 19. cervence nastupuju na materskou?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
22.3.12 17:08

tak dneska po práci a už jenom odpočívat co??:)) já ti s těmahle věcma nepomůžu,já tomu vůbec nerozumím,nemám žádný příjem ani nárok na mateřskou takže mě se tohle vůbec netýká :nevim: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
22.3.12 17:20

Ahááá.. pockej ty nemas ani zadnou podporu.. jak to??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
22.3.12 17:26

no,to je složitější situace ta moje…a fakt na dlouhý povídání,ve zkratce se mnou vypakl bývalý šéf v práci,pracovala jsem tam sice jen 3 měsíce,ale nedal mi smlouvu,jen mi ji sliboval.Když jsme mu oznámila těhotenství,nedalo se s ním domluvit,chtěla jsem smlouvu zpětně a prostě zašlo to do extrémů,nazval mne podvodnicí-že mu těhotenství 3 měsíce tajím,jelikož jsem mu to oznámila ve 3.měsíci,myslel si,že to víme asi od prvního dne nebo co :zed: takže jsem to zkoušela přes nemocenskou,ale nepřijal mi nemocenské lístky,poslala jsem na něj pracák,právníky atd. a nevím ani jak to tam dopadlo,pro mě prostě špatně,jako kdybych byla nezaměstnaná,bez nároku na nemocenskou ,tudíž i na mateřskou… :zed: je to mnohem komplikovanější,na smlouvě jsem trvala a každý den si o ni říkala,ale v mém věku jsem byla ráa,že vůbec nějakou práci mám,ještě k tomu tady u nás v Ostravě:/bydlela jsem sama,takže táhnout jsem ve 20 letech vše nějak musela a bez práce by to nešlo…takže celé moje těhu žijeme jen z toho co má přítel a to když jsme se dozvěděli,že čekáme dvě děti,přítel bydlel u rodičů a práci neměl žádnou… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
22.3.12 17:37

wow.. tak to je dost kruty :( a ted pritel praci ma? a bydlite ve vlastnim nebo u rodicu.. teda zda to smim vedet.. nejsem moc zvedava?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
22.3.12 17:37

kači tak jsem si zkoušela dát metřík, tak já jsem dnes řešila něco podobnýho dnes v 11 mi volala šefová,že tam mám zajít,že chce něco vyřešit. Tak jsem tam jela a ona at podepíšu výpověd 8o Říkám jsem na nemocenský tak mi nemůžete dát výpoveď a ona : jste ve zkušební době, můžeme všechno :jazyk: Zkušebka mi končí za 9 dnů :evil: já tam dělám už od září ale na smlouvu až od 1.1 :( řekla jsem že nic nepodepíšu,že se nejdřív musím poradit na OSSZ. Byla tam moc milá paní a ta mi řekla,že kdybych výpoveď dnes podepsala tak nemám nárok na mateřskou 8o a zavolala šéfoví a poprosila jí jestli mi nedají výpoveď až k poslednímu a to už mi nárok na mateřskou vznikne :think: :lol: tak jí to odsouhlasila a zítra to tam jdu podepsat,ale vůbec se mi tam nechce :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
22.3.12 17:40

ty joo to jsou ale svi*e… to je teda pekne na prd.. a vyhovi ti teda aby jsi mela aspon tu materskou? ja jsem si to prave zjistovala zda kdyz odjedu a budu par mesicu doma zda materskou mit budu.. a prej budu, jsem v ochranny lhute 180 dnu a odpracovano mam 270 dnu taktez…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
22.3.12 17:41

Kačí a tobě je 20 let??? Myslela jsem že jsi starší :) Já mám ten metřík na 7+6 tak dneska jsem ,ale včera mi dr řekla, že mimi jsou 8+1 a 8+2,ale to neva ne??? Nechám si to tak jak jsem ve skutečnosti :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
22.3.12 17:42

:-D ty brdo.. tobe takhle rostou jo?? me to spis o par dni vychazi min dle jejich velikosti :) ale nechavam to dle posledni menstruace.. je mi 22 v cervnu 23 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí