Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Kačí prosím vytvořit já to zkoušela už několikrát ,ale taky mi to nejde, ale nevím co tm napsat PM 27.1 takže jsem včera byla 7+5,ale doktorka řekla,že jedno mimije 8+1 a druhé 8+2
![]()
nééé tak to asi nejde tak že ho vytvořím a pak si to zkopírujete
já vám tady ještě jednou napíšu postup,pomalu a srozumitelně a obě se budete snažit,povinně! ![]()
Tááákže,stránka je : www.lilypie.com
klikneš na Maternity and Pregnancy
Days and weeks
vlevo je krátký metřík, vpravo je delší (pro představu já mám ten delší)
teď si vybereš typ pozadí – next
pak si vybereš typ miminka – next
do Expected Due date zadáš předpokládaný termín porodu
do Last Menstrual perion zadáš den poslední mestruace
místo Enter your personal text here.. můžeš napsat text, který se ti zobrazí na metříkem (já tám mám to Holčičky naše..)
a do té prázdné kolonky pod tím (u těch týdnů a dnů) můžeš napsat třeba „Jsem v“ nebo nemusíš psát nic
a dáš next
zkontoluješ, jestli ti vychází metřík správně a dole máš kolonku Code snippet: a tam označíš ten link, dáš kopírovat a do svého podpisu dáš vložit je to doma
hodně štěstí
Kátísek píše:
nekecej.. jsem proste dobráááájůůů sikovnáááááá
ze jo???
supeeer
je krásný ![]()
Zdravím
tak mám za sebou test na těhotenskou cukrovku, byl to pěknej hnus, jsem ráda že je to za mnou. Teď mám nožky nahoře a odpo asi půjdu na zahradu, je krásně.
Holky, krásný metříky ![]()
Joo to jsem slysela, ze to je jak vypit samotnou neredenou stavu
kamoska se po tom poblila ![]()
jak jsem tam já byla,tak jedna paní to tam taky vyhodila
no ,není to žádná dobrota,ale já si normálně sladím čaj třema cukrama,takže jsem na sladké hodně zvyklá a tak se to dalo.Není to nic lahodného,ale dá se to ![]()
Víc mi ale vadilo, že mi nedovolili se dojít vyčurat - 2 hodiny!!! Kroutily se mi i prsty na nohou ![]()