Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PeťulaG
20.3.12 16:06

Ahojky :mavam: pořád si vás tady čtu a hlavou se mi honí, jsou tam teda dva nebo je tam jeden?? :roll: Musím na to pořád myslet.. :nevim: a do kontroly je ještě tááák daleko.. :think:

• Citovat
  • Upravit
3351
20.3.12 16:42

Ahooj Petul:) ja kdyz jsem volala dr ze mam pozitivni test tak me objednala az za tri tydny a to mi to se mi to desne pomalu vleklo…a taky jsem si rikala stli to neni plany poplach.. ale dockas se :) a ted taky myslim na prcky stli jsou oba v poradku.. nejradeji bych chodila na kontroly kazdy tyden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PeťulaG
20.3.12 16:53

Katísek: No já jsem na první kontrole byla taky až cca 3 týdny po testech ale to mě právě rozhodilo to, že ani doktor si nebyl jistý tím jestli jsou 2 nebo ne.. Takže ted musím čekat do půlky dubna na další kontrolu.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
1669
20.3.12 17:53

Tak to já bych to si tak dlouho nevydržela :lol: běžela bych mezi akutníma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
20.3.12 18:00

Ahoj holky :mavam:
Petulo, to je fakt na prd, musi to byt fakt dlouhy. Ja kdyz jsem cekala 14 dni mezi 7tt a 9tt, tak jsem taky byla hrozne zvedava, jestli tam porad budou 2 prdolky a byly :D
Ale hele, me se zda, ze kdyz tam videl jen jedno mimi a jedno :srdce: , ze to tak asi zustane, nevim…

Holky, vim, ze jsem s tim otravna, ale prosim vas, zvracel jste nekdo taky jenom vecer? ja uz 3 dny pravidelne zvracim kolem 7.30 a je to teda hruza :roll: Porad nemuzu na zachod, tak si rikam, jestli to je tim, ze jsem proste plna a nebo ty hormony :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
20.3.12 18:00

jejda nestraš, já jsem v 6tt, mám hematom a zatím jsem týden doma. Každou kontrolu doufám, že to bude dobrý a budu moct ven :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5203
20.3.12 18:05

Jejda, to ja nechci strasit !!!! Ale fakt, ze rikaji, ze tan prvni trimestr se muze kdykoliv stat cokoliv, ale neboj :hug:
To ja jsem doma a lezim z vlastni vule nebo spis proto, ze nic jinyho proste nezvladam a vuuuubec mi to nevadi, kdybych nemela dceru, tak spim cele dny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
20.3.12 19:21

Holky.. co je to ten hematom?? ja mam zatim tehotenství bez jakekoliv príciny( jak kdybch tehotna nebyla) a nejak se mi vse vyhyba.. jsem za to rada ze je vse bez problemu, ale bojim se ze se stale neco muze stat (15 tt) atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6193
20.3.12 19:39

Mě je taky zle až večer,tak do 15hod. je to ok a zhoršuje se to a nejhůř mi je tak kolem 21-22hod. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.12 19:41

holky co ten kočárek ??? teda bude to někdo chtít ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
20.3.12 19:51

Katísek,když se budeš pořád jen něčeho bát a stresovat se,mimišci to cítí,tak se hoď do klidu,všechno bude v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.12 19:53

hele ja to měla taky na štíru s beruškama no od 12 tt donosila jsem je až do 35+5 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
20.3.12 19:57

Barunko ja bych ho vzala, ale až se mi to narodi… coz je tak srpen- zari…
Odkud jsi? popr. okres.. nejaké priblizeni…(aby jsi nebyla nekde u brna ci ostravy.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.12 20:00

jsem od brna no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
20.3.12 20:00

Kdyz ja mam jen takové období chvilkové.. vy jste to nemeli? nebali jste se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí