Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahooj Petul:) ja kdyz jsem volala dr ze mam pozitivni test tak me objednala az za tri tydny a to mi to se mi to desne pomalu vleklo…a taky jsem si rikala stli to neni plany poplach.. ale dockas se
a ted taky myslim na prcky stli jsou oba v poradku.. nejradeji bych chodila na kontroly kazdy tyden…
Katísek: No já jsem na první kontrole byla taky až cca 3 týdny po testech ale to mě právě rozhodilo to, že ani doktor si nebyl jistý tím jestli jsou 2 nebo ne.. Takže ted musím čekat do půlky dubna na další kontrolu.. ![]()
Tak to já bych to si tak dlouho nevydržela
běžela bych mezi akutníma ![]()
Ahoj holky ![]()
Petulo, to je fakt na prd, musi to byt fakt dlouhy. Ja kdyz jsem cekala 14 dni mezi 7tt a 9tt, tak jsem taky byla hrozne zvedava, jestli tam porad budou 2 prdolky a byly ![]()
Ale hele, me se zda, ze kdyz tam videl jen jedno mimi a jedno
, ze to tak asi zustane, nevim…
Holky, vim, ze jsem s tim otravna, ale prosim vas, zvracel jste nekdo taky jenom vecer? ja uz 3 dny pravidelne zvracim kolem 7.30 a je to teda hruza
Porad nemuzu na zachod, tak si rikam, jestli to je tim, ze jsem proste plna a nebo ty hormony ![]()
jejda nestraš, já jsem v 6tt, mám hematom a zatím jsem týden doma. Každou kontrolu doufám, že to bude dobrý a budu moct ven ![]()
Jejda, to ja nechci strasit !!!! Ale fakt, ze rikaji, ze tan prvni trimestr se muze kdykoliv stat cokoliv, ale neboj ![]()
To ja jsem doma a lezim z vlastni vule nebo spis proto, ze nic jinyho proste nezvladam a vuuuubec mi to nevadi, kdybych nemela dceru, tak spim cele dny ![]()
Holky.. co je to ten hematom?? ja mam zatim tehotenství bez jakekoliv príciny( jak kdybch tehotna nebyla) a nejak se mi vse vyhyba.. jsem za to rada ze je vse bez problemu, ale bojim se ze se stale neco muze stat (15 tt) atd…
Mě je taky zle až večer,tak do 15hod. je to ok a zhoršuje se to a nejhůř mi je tak kolem 21-22hod. ![]()
Katísek,když se budeš pořád jen něčeho bát a stresovat se,mimišci to cítí,tak se hoď do klidu,všechno bude v pořádku ![]()
hele ja to měla taky na štíru s beruškama no od 12 tt donosila jsem je až do 35+5 tt
Barunko ja bych ho vzala, ale až se mi to narodi… coz je tak srpen- zari…
Odkud jsi? popr. okres.. nejaké priblizeni…(aby jsi nebyla nekde u brna ci ostravy.. ![]()
Kdyz ja mam jen takové období chvilkové.. vy jste to nemeli? nebali jste se?
Ahojky
pořád si vás tady čtu a hlavou se mi honí, jsou tam teda dva nebo je tam jeden??
Musím na to pořád myslet..
a do kontroly je ještě tááák daleko..