Dvojčátka 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PeťulaG
18.3.12 18:21

Krásnou neděli přeju.. :mavam: ženský mě je už tři dny tak zle že nemůžu vůbec nic.. žaludek mám jako na vodě a to mě fakt ubíjí.. šílený.. a hlavně ještě ani nevím kolik tam těch prcků teda nakonec je.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5203
18.3.12 18:55

Petulo soucitim :( ja si taky kazde tehotenstvi pekne odtrpim a je vlastne jedno, kolik jich cekas :lol:
Vim, ze je to hrozny, ale musime to vydrzet. Ja jen doufam, ze me to jako pri prvnum tehu prejde, jestli by to takhle melo byt cele tehu, tak si jdu fakt hodit masli !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PeťulaG
18.3.12 19:00

Paja: A kdy tě to při prvním přešlo?? Já už se toho nemůžu dočkat.. :/ tohle je fakt strašný.. já bych tak hrozně ráda jedla ale jen na to pomyslím tak se mi zvedá kufr.. fuj.. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
3351
18.3.12 20:01

Holky držte se!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
19.3.12 08:43

Tak jsem Vás po víkendu dočetla. Celý víkend jsem byla zabořená v lehátku na zahradě, manžel griloval a zajišťoval pravidelný přísun potravy :D
Taky jsme včera přehoupli další týden, takže dnes 26+1 a zítra nás čeká další kontrola a ve středu jedeme na 4D ultrazvuk - moc se těšíme.
Kočárek jsme koupili Easy Walker duo v béžové barvě, cena teda hrozná ale pomohl nám tchán. Kočárek je lehoučký a super ovladatelný.
Všem přeji hezký záčátek týdne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
19.3.12 08:53

ahojky :mavam: holky.jsem nemocná nemůžu polknout nos zacpanej,hlava mě bolí,nevím co si můžu dát a co ne?? Jím teda jen paralen denně,nevím jestli si nemám zajít k obvoďákovi ,ale ve středu jdu na Ko na gynd. tak mám počkat??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2775
19.3.12 09:01

Cauky holky, moc sem nechodím, ale občas nakouknu :) Moc všem držím palce, ať dvojtěhotenství přežijí více či méně v pohodě… a kdo ještě není na neschopence, tak vřele doporučuji. Určitě se to vyplatí kvůlí předčasnému porodu, aspoň si člověk pak nevyčítá, že pro to neudělal maximum. Jak všude píšou i bezproblémové těhotenství se umí velice rychle zkomplikovat. :roll:
Jinak jak jste řešily kočárek, tak máme taky objednaný Easy walker duo - na výstavě kočárků prakticky nejlepší možný. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.12 09:57
Elennn píše:
ahojky :mavam: holky.jsem nemocná nemůžu polknout nos zacpanej,hlava mě bolí,nevím co si můžu dát a co ne?? Jím teda jen paralen denně,nevím jestli si nemám zajít k obvoďákovi ,ale ve středu jdu na Ko na gynd. tak mám počkat??? :nevim:

Ahojky, podle mě opravdu jediné, co můžeš, je paralen, já to měla před 14 dny i s teplotou, tak jsem se na to informovala. Určitě si neber Ibalgin. A pry se kvůli sliznici nesmí ani moc kapky do nosu… Já si paralen brala, když jsem měla teplotu 37,8 a bolelo mě celý tělo. Ale fakt jen když bylo nejhůř. Tak ať jsi brzo zdravá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3351
19.3.12 10:14

Ahoj holky :dance:
Myslite, že kdyz si dojdu na gyndu, ze mi da dr neschopenku, ze reknu ze to uz nak nezvladam, ze jsem desne unavena? ale k poslednimu dubnu odchazim z prace a tak potrebuju aby me na ten den uschopnila a pak budu doma..myslite ze to udela? abych podepsala vypoved( dostanu odstupné, snizujou mi uvazek) a je to pro me lepsi, nebot do te prace, kde jsem ted se ani za milion nevratim…
A od kdy mi budou pocitat materskou.. od 1.5.2011 do 31.4.2012?? nevite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.12 10:17

Tak jsem si včera vystála frontu na registraci do Podolí, byla jsem tam už od 6,30, aby na mě zbylo místo, a kartotéku otevírali v 10.00. Registraci mám a jsem ráda, že to mám za sebou. Holky, jste tady některá z Prahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.12 10:19
Kátísek píše:
Ahoj holky :dance:
Myslite, že kdyz si dojdu na gyndu, ze mi da dr neschopenku, ze reknu ze to uz nak nezvladam, ze jsem desne unavena? ale k poslednimu dubnu odchazim z prace a tak potrebuju aby me na ten den uschopnila a pak budu doma..myslite ze to udela? abych podepsala vypoved( dostanu odstupné, snizujou mi uvazek) a je to pro me lepsi, nebot do te prace, kde jsem ted se ani za milion nevratim…
A od kdy mi budou pocitat materskou.. od 1.5.2011 do 31.4.2012?? nevite?

Kátísku, já to teda nevím přesně, ale myslela jsem, že se mateřská počítá z příjmů za předchozí čtvrtletí, ne rok…
Doktorka ti neschopenku určitě dá, mně ji taky nabízela - prý stačí říct, jestli se cítím unavená. No zatím jsem ji odmítla, chci v práci vydržet do konce května. No ale nevím, jestli to není přehnaně optimistickej plán :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
19.3.12 10:23
Elennn píše:
ahojky :mavam: holky.jsem nemocná nemůžu polknout nos zacpanej,hlava mě bolí,nevím co si můžu dát a co ne?? Jím teda jen paralen denně,nevím jestli si nemám zajít k obvoďákovi ,ale ve středu jdu na Ko na gynd. tak mám počkat??? :nevim:

pokud máš poblíž bydliště lékárnu,skoč si tam a zeptej se lékárnice,co v těhu můžeš ,oni to ví.Jak už tady někdo psal,kapky do nosu ne,ale na rýmu mi dala tu mořskou vodu a docela to pomáhalo.Doktorka ti prd pomůže.nic ti nemůže předepsat,takže být tebou,jdu rovnou do lékárny:) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
634
19.3.12 10:30

Dobré ráno všem,
na neschopenku bych určitě šla. já jsem od prvního dne a nelituju, sice je méně peněz ale naštěstí manžel nás dokáže zaopatřit, takže nebyl důvod to řešit. A hlavně si nedokážu představit, že bych s těma nevolnostma chodila do práce, stejně bych tam byla naprd a pohled na mě by asi taky nebyl ten nejlepší :mrgreen:

Jinak mě napadá, zjistě si, co vám nabízi vaše pojišťovna, já jsem 205 a ta dává 1500Kč na těhotenství, zaplatili mi ten 1 screening a ještě zaplatí lákárnu, takže nějaké to první mazání na zadečky atd.
A taky doporučuju registraqci v DM drogérii, mají tam program pro těhotné a mimina do 3let. spousty slev atd. A navíc dm výrobky jsou moc chválené, hlavně pleny a vlhčené ubrousky. Já už jsem a pomalu si dělám výbavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6323
19.3.12 10:33

Zrovna jsem narazila na vaši diskusi a musím vám všem popřát krásné a bezproblémové těhulkování :) já mám doma už 8mi měsíční dvojčátka klučíky. :hug:
Mějte se krásně :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
19.3.12 10:43
sandritkal píše:
Dobré ráno všem,
na neschopenku bych určitě šla. já jsem od prvního dne a nelituju, sice je méně peněz ale naštěstí manžel nás dokáže zaopatřit, takže nebyl důvod to řešit. A hlavně si nedokážu představit, že bych s těma nevolnostma chodila do práce, stejně bych tam byla naprd a pohled na mě by asi taky nebyl ten nejlepší :mrgreen:Jinak mě napadá, zjistě si, co vám nabízi vaše pojišťovna, já jsem 205 a ta dává 1500Kč na těhotenství, zaplatili mi ten 1 screening a ještě zaplatí lákárnu, takže nějaké to první mazání na zadečky atd.
A taky doporučuju registraqci v DM drogérii, mají tam program pro těhotné a mimina do 3let. spousty slev atd. A navíc dm výrobky jsou moc chválené, hlavně pleny a vlhčené ubrousky. Já už jsem a pomalu si dělám výbavu

jo,taky jsem 205 a pojistovna me celkem nastvala,jeste minuly rok byl prispevek pro tehotne 2000,tak jsem pouzila 900 na screening a 1100 jsem si tam nechala na predporodni kurz,vyslo by to akorat a kdyz jsem tam dosla s dokladem,tak mi pani rekla,ze uz mi to neproplati,ze je vse jinak a tak :roll: tak snad potom aspon na tu lekarnu po porodu jeste prispejou :D ono se to fakt hodi:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí