Dvojčátka beru

• Otevřená skupina

Skupina pro ty, které chtějí mít/budou mít/mají děti narozené velmi brzy po sobě.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
750
22.11.11 12:34
Ischtar píše:
Minki - no rozhodl to porodník na základě ultrazvuků - váhových odhadů a tloušťky jizvy. Navíc když to nešlo poprvé samo je velká pravděpodobnost že by to nešlo ani podruhé :nevim:
Holky jsou od sebe rok a čtvrt

Tak to máš taky malý rozdíl, a vidím, že jsi to zvládla tak mne to uklidnilo.
Promin, že se tak hloupě ptám, ale já se s tím, za dva porody nesetkala, nevěděla jsem ani co čekám a už vůbec mi nikdo neřekl váhu ani odhadem ani na podkladě ultrazvuků, proto jsem překvapená. I když je pravda, že u prvního porodu jsem měla starší PA a ta mi říkala, když mne vítala to bude porod kluka jedna báseň, váhu máte tak 3,5 kg a mne spadla brada..ono ji to totiž vyšlo…a potom „balšaja technika“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
22.11.11 12:37

Tery přesto klobouk dolů, na fotce mi připadáš drobná na takového cvalíka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
22.11.11 16:17

No to já koukala na ty kouzla jak to s tím ultrazvukem umí - měřili jednotlivé mozkové rohy a komory, srdeční průtoky, délku kostí, obvod hlavičky a cojávím…
Nechtěla jsem vědět co čekám ale jak přesně je velké a že má všechny orgány v pořádku v tom měli jasno.
Holt Praha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
22.11.11 22:13
Minki píše:
Tery přesto klobouk dolů, na fotce mi připadáš drobná na takového cvalíka :lol:

já drobná :lol: :lol: to se ti fakt jen zdá :mrgreen: teda já si s mými 175 cm a asi 75kg drobná nepřipadám :P ale děkuji :kytka: potěšila jsi mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
23.11.11 12:53
Ischtar píše:
No to já koukala na ty kouzla jak to s tím ultrazvukem umí - měřili jednotlivé mozkové rohy a komory, srdeční průtoky, délku kostí, obvod hlavičky a cojávím…
Nechtěla jsem vědět co čekám ale jak přesně je velké a že má všechny orgány v pořádku v tom měli jasno.
Holt Praha

No to taky všechno dělali, ale asi jsem se měla někdy zeptat na odhad váhy a to jsem neudělala a hlavně vždy jsem měla poslední ultrazvuk v 32 týdnu a pak vlastně už jen ozvy....... :,( hmmm tak třeba v příštím životě mne to čeká jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
23.11.11 12:53
Tera:)1 píše:
Minki píše:
Tery přesto klobouk dolů, na fotce mi připadáš drobná na takového cvalíka :lol:
já drobná :lol: :lol: to se ti fakt jen zdá :mrgreen: teda já si s mými 175 cm a asi 75kg drobná nepřipadám :P ale děkuji :kytka: potěšila jsi mě :)
:oops: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
23.11.11 12:56

Ischtar - co bylo nejhorší u toho krátkého rozdílů mezi holkama. Já u syna a dcery měla rozdíl 2,5 let a to je v pohodě. Teď se toho hodně děsím. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
23.11.11 14:26

ahojky

mohla bych se k vám přidat? čekáme druhou cácorku a doma mám 9 měsíční slečnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
23.11.11 15:10
Kebinka píše:
ahojkymohla bych se k vám přidat? čekáme druhou cácorku a doma mám 9 měsíční slečnu.

Ahoj Kebinko, to jsme na tom podobně :) (10 měsíční) a v únoru třetí kousek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
23.11.11 20:21
Minki píše:
Kebinka píše:
ahojkymohla bych se k vám přidat? čekáme druhou cácorku a doma mám 9 měsíční slečnu.
Ahoj Kebinko, to jsme na tom podobně :) (10 měsíční) a v únoru třetí kousek :lol:

:mavam:
a jak se cítíš a zvládáš :?: Já teda nějak přežívám. Malá je moc dole a pořád mě honí do nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
23.11.11 21:12
Kebinka píše:
Minki píše:
Kebinka píše:
Ahoj Kebinko, to jsme na tom podobně :) (10 měsíční) a v únoru třetí kousek :lol:
:mavam:
a jak se cítíš a zvládáš :?: Já teda nějak přežívám. Malá je moc dole a pořád mě honí do nemocnice

Končí mi 6 měsíc, takže ještě celkem dobře. Hematon, se kterým jsem měla problémy je pryč takže ok. Co je u mne horor je ovšem šití po předchozím porodu…mám s tím velké problémy a bolesti. Doktor mi řekl, že to opraví jen porod, takže doufam, že mne bude šít někdo šikovný a ne machr jakého jsem měla posledně :pocitac: :,(
Kdy máš termín, že říkáš, že je miminko tak nízko, to bylo plánované??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
23.11.11 21:19

jéjé tak snad pak šití dopadne už lépe
Termín máme 1.2. ale otěhotněla jsem když Sárce byly asi 2 měsíce takže jak to mám hned po sobě a malou pořád v rukách tak mi druhá cácorka slezla dolů…do toho se mi zkrátil a změkkl čípek a mám streptokoka v pochvě takže mám teď 3 prášky a pořád to nezabírá :zed:
Plánované to nebylo vůbec byl to šok…Dlouho jsme se snažili o Sárku a nakonec jsme museli na umělé a z toho je malá…no a pak jsme měli vítání občánků starosta si dělal srandu že za rok zas a ani nevěděl jak je blízko pravdě :mrgreen: druhý den jsem si udělala test a byl pozitivní…nejdřív to byl šok pak radost pak zoufalství a teď už se moc těšíme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
23.11.11 21:31

Kebinko - ahój :mavam:
se dívám že Sárinka je jen o 3 dny mladší než náš Maťo :lol: :palec:
Nás tu teda přibývá 8o a už jsem tady vlastně i celkem navíc :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
23.11.11 21:43

Tera :mavam:
jéé a jo tak to je super :pankac: :mrgreen:
já si myslím že to nevadí a nejsi tu určitě navíc…aspoň nějaká motivace…moc sem to tu nečetla ale ještě se nezadařilo :?: Pokud nechceš odpovídat tak to chápu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
23.11.11 21:51
Kebinka píše:
Tera :mavam:
jéé a jo tak to je super :pankac: :mrgreen:
já si myslím že to nevadí a nejsi tu určitě navíc…aspoň nějaká motivace…moc sem to tu nečetla ale ještě se nezadařilo :?: Pokud nechceš odpovídat tak to chápu :hug:

v pohodě :) zatím nic :? ale doufám že to třeba tento měsíc vyšlo … teda měla jsem takové tušení ale teďka fakt nevím :zed: mno uvydíme na mikuláše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny