Dvojčátka beru

• Otevřená skupina

Skupina pro ty, které chtějí mít/budou mít/mají děti narozené velmi brzy po sobě.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6326
27.4.12 13:39

@jbul jj dělají tohle byla další fáze hledání, na tom UTZ nic nenašli, a nebolelo ho to maximálně včelička než šel pod narkózu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
27.4.12 13:56

Tery jak máš staré ty děti.My dneska očkování a starší má zánět spojivek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
27.4.12 14:00

@jbul my máme jen Matýska 14 měs. druhé jsme do věku skorodvojčat nestihli :( ale jestli se nic nepokazí tak budou od sebe cca 23 měsíců ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
27.4.12 15:16

a odkdy máte lítání po doktorech s varlátkem a co už podstoupil.my pondělí utz. celé šestinedělí jsem probrečela a doted mám strach co a jak.Ted řeším nabourané auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
28.4.12 10:10

@jbul my od půl roku a nevím jak u vás tady to jde strašně pomalu první byla jen kontrola pohmatem a pak až v roce UTZ no a teďka až ta MR a 15. května jdeme na ko. a dozvíme se co bude dál a jestli se vůbec našlo :roll: jako zbytečně se nestresuj ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
28.4.12 10:44

My jdeme ted v pondělí celou dobu to urugují at není potzdě.V porodnici nám řekli že nemá pravé varlátko tudíž smutek co jsem udělala špatně.S manželem se oddalujeme nebot v těhotenství říkal že zná jednoho chlápka a ten nemá koulí.Byla jsem v šoku když mi to řekli v porodnici.Tomášek má 5 měsícu.Bylo mi řečeno že se to do roka má dát dopořádku.nemáš pocit že ho to někdy bolí já myslím že ano.Jakou kliniku budeš volit já asi zlín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
28.4.12 11:17

@jbul mě nepřipadá že by ho to bolelo :think: jinak my jsme ze Studénky takže jezdíme do Ostravy. A ty jsi určitě nic špatně neudělala to se prostě stává vůbec si to nevyčítej :hug: vždyť kvůli tomu se svět nezboří a i kdyby měl jen jednu nic nebrání tomu aby měl v budoucnu vlastní děti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
28.4.12 12:55

My jdeme v pondělí tak uvidíme kdyby dominik 8 let nebyl nemocný zánět spojivek a ještě na antibiotikach tak bych hned volila zlín nebot tam byl narozený.mluvila jsem s kartářkou prí má jen zužená trubice a že je sestouplé na 30 procent.Tak uvidíme.Starší mi ted dělá starost nechce jít bere to že ho nemám ráda,ale já ho ráda mám a každé jídlo vyzvrací i z toho jsem na prášky.Do konce roku asi nepůjde do školy.Možná předbíhám ale byl týden ve škole předtím byl 11dní nemocný a ted znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
30.4.12 18:50

Tak dneska jsme prodělaly vyšetření a to jenom pohmatem prí je ještě malí.Nemá ho ani v tříselném kanále.Za rok kontrola a žádné hormonální léky hod čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
1.6.12 14:27

ahoj holky,ja mam taky doma skorodvojcatka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kolimus
15.10.12 14:29

Dvojcata

Ahoj, máme doma dvojčata(pravda, už mají 11),ale můžu vám říct, je to bylo opravdu strašné-když jsem přijela z porodnice-kluci se budili co hodinu, já měla mléko jen pro jednoho, takže druhý dostall Nutrilon, ale teď koho vybrat, když řvali hlady oba, že? Kolikrát se stalo, že ten druhý tak řval, že usnul, bylo to náročné psychicky, oba krmit najednou sem nemohla, měli přes 6 kg(oba dohromady, když se narodili),byla jsem pořád neskutečně unavená, slabá, v noci jsem nemohla spát, když jsem vstávala několikrát v noci.Hned 1 týden, co jsem přijela z nemocnice, děti spotřebovali 90 plen, takže jsem prala denně 60 látkových plen, vařila denně, pořád zkrátka byla v jednom kole. Když se narodil 3 syn, byla to neskutečná pohoda, s tím malým, nedá se to vůbec srovnat s jedním dítětem. Úsměvný byl jeden zážitek( tenkrát to byla noční můra pro mně), když kluci začali chodit-oba ve 12 měsících, líbili se jim mi utíkat-nejlépe oba a každý na jinou stranu, v obchodě se na mě dívaly ženské vražednýma pohledama, jak mi kluci mizí mezi regály, čím víc jsem se je snažila chytit, tím utíkali rychleji : :( : Takže když to zhrnu, nebyl to žádný med-kočár byl tak težký, že jsem ho nemohla vytáhnout do autobusu, tak široký, že když jsem šla k ortopedovi, musel zůstat venku na ulici, nevešel do dveří-trnula jsem, aby ho někdo neukrad. I teď mám nervy, když se učíme-jeden je dyslektik, takže učit se s oběma dohromady nelze, ten dyslektik dělá úkoly celé odpoledne, má záchvaty vzteku, úkoly nechce dělat, nechce se učit, když se něco naučí, rychle to zas zapomene, kluci, tím, že chodí do stejného ročníku, tak se srovnávají, všichni je srovnávají, to taky není to pravé ořechové. Když byli kluci malí, vůbec jsem si neužila pohodu( jako s tím 3), protože to opravdu jste neustále v poklusu. Takže za mně- kdybych si mohla vybrat- teoreticky-dvojčata néééé. Raději 5 dětí s odstupem tří let :lol:

• Citovat
  • Upravit
1619
18.2.13 19:45

Já mám dvanactiletá dvojčata holky a když jim byl rok a půl tak se mi narodil kluk.Bylo hodně práce, ale tak strašný jako si to měla ty mi to nepřišlo. Naštěstí z učením u holek není problem. Teď s odstupem času na to ráda vzpomínám a je mi líto, že to tak rychle uteklo. Klidně bych si ještě jedno mimčo pořídila, ale manželovi se moc nechce.Tak se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
24.9.14 20:31

Ja mam kluky od sebe 15 mesicu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.9.14 15:00

Pětiměsíční mimi a opět těhu

Ahoj maminky,
Mám doma pětiměsíční berušku a tento týden jsem zjistila, že jsem těhotná. 8o Na jednu stranu mám velkou radost, na druhou stranu mám obavy z toho, jak se to všechno dá zvládnout. Termín porodu mi vychází když bude mít malá rok a měsíc. Další věc je, že jsem měla první porod císařem, (normální porod se nerozběhl a malá začala mít potíže tak mě vzali na akutní sekci) tak mám strach, co mi na to řekne doktorka. :nevim: K té jsem objednaná zítra. Sice mi říkala, že minimální doba pro další otěhotnění je půl roku, vím však, že se názory lékařů liší a že hodně záleží na stavu a srůstu dělohy..
Je tady prosím některá maminka, která má za sebou podobné zkušenosti?
Děkuji moc za rady a třeba i malou podporu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny