Dvojčátka beru

• Otevřená skupina

Skupina pro ty, které chtějí mít/budou mít/mají děti narozené velmi brzy po sobě.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1876
3.2.12 19:26

dát jím najíst a jít spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.2.12 20:17
kotelnice píše:
dana_l4 velky obdiv ,ja si hlavu lamu jak to budu delat se dvema detma,a vy mate 4 a jen kousek od sebe.Cetla sem to s otevrenou pusou :)
Minki píše:
Klobouk dolů :potlesk: četla jsem to doma a uklidnila jsem se, že když to zvládnete se malou školkou tak tři nebudou taková hrůza :lol: A radu o upratovačke jsem doma několikrát zdůraznila, že nás to od února taky čeká :lol: Děkuji moc a držím Vám pěsti ať se daří minimálně jako nyní :lol:

dakujem. zvladnete tiez. nic nie je lahke ale vsetko sa da.

inak poznam mamicku ktora mala prve dieta. hned po porode znova otehotnela, cakala dvojicky. tie sa narodili predcasne (asi 2 mesiace) a tak mala desatmesacne dieta a dvojicky. tri deti pod 1 rok. to je ine kafe. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
20.2.12 00:26

ahojky maminy.My jsme prostřednímu museli picht uši a to nikam nechodí jen jdyž je pěkně a tomášem už v takové zimě už vůbec ne.To má 10 týdnu a máme 4.64 a 56 cm. jinak přibíráme 300g+-.Skejt jsme taktéž pořídili ale malet na něm nechce.spíš nosit v náručí.Držím mamince co má 4 děti palce.Neb já mám 3 starší už je samostatný.Ale od dubna mi bude ouvej.Manžel přijede po 10dní domů.Hod budou dělat turnusy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
22.4.12 20:40

ahojky
tak vydím že je tady pěkně mrtvo
já jsme si tuto diskuzi omylem smázla :oops: tak jsme tady chíli nebyla nevím co nového :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
23.4.12 09:25

ahoj holky, tak je tu hodně mrtvo. Jen bych chtěla oznámit, že jsme už tři od 4.3. a Lukášek už má v 8 týdnech 6kg a 60 cm a jsme obři. Tomík má neštovice a tak si užívám vesele. Kačka se zatím srovnává s přitomností někoho mladšího, ale už se naučila ho sem tam píchnout a zjistila, že je to živé a dá se to popichovat a nijak se nebrání :lol: :lol:

Jbul - vidím, že také válčíte, já jsem ráda, za sourozenecký kočárek, malá teprve teď chodí a v kočárku je spokojená

Tera - tebe jsem tak dlouho neviděla - jak se máte???? doufám, že se vám podařilo vaše tajné přání :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
23.4.12 10:39

Minki - tak to máte doma pěkného macíka :potlesk: :palec:
No a i u nás se konečně zdařilo :lol: ale zatím to je ještě čerstvé tak snad se nic nestane :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
23.4.12 16:21

Ahojky maminy.My valčíme jak se dá.před 14 dní jsme měli všichni 40 ale už je líp.tom má 4,5m 5,77 a 62cm..kočárek pro vojtu nemáme ale jezdí na odrážedle. dominik chodí do školy za chvíli bude mít prázdniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
25.4.12 09:44

Tera - tak to moc moc gratuluji :lol: :kytka: jéééé já mám tak velkou radost.......jjj macka máme a nevím co s ním budu dělat, připadá mi jako otesánek a brzo s ní sourozence a pak mne a nakonec tatku :nevim: :lol: :lol:
a co malý jak jemu se daří??

jbul - taky už vám to pěkně uteklo, už bych chtěla, aby měl malý taky aspon 5 mesíců, už mi hrabe z toho kojení a pak hned přikrmovat, je to složity s těmi dalšími dvěma co jsou doma s neštovicemi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
25.4.12 15:46

starší má zánět spojivek a na velikonoc byl takté nemocný týden ve škole. tak krásně a musím být s klukama doma.Plně kojím ted budeme řešit nesestouplé varlátko.Někdy mám pocit že se klůukům nevěnují obzvlášt tomu nejmenšímu.Starší škola fotbal a keramika.proxstřední snámi spí nebo příjde nad ránem. jinak valčíme minki jak máš staré děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
25.4.12 21:38

@Minki děkujííí :hug:

@jbul tak my taky řešíme nesestouplé varle :? zítra jdeme na magnetickou rezonanci aby se ho pokusili najít :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
26.4.12 08:31
@jbul píše:
starší má zánět spojivek a na velikonoc byl takté nemocný týden ve škole. tak krásně a musím být s klukama doma.Plně kojím ted budeme řešit nesestouplé varlátko.Někdy mám pocit že se klůukům nevěnují obzvlášt tomu nejmenšímu.Starší škola fotbal a keramika.proxstřední snámi spí nebo příjde nad ránem. jinak valčíme minki jak máš staré děti

Tomáš 3,5 Kačka 15 měsíců a Lukášek 2 měsíce - takže je to horor, zvlášť když nekojím plně a musím přikrmovat :nevim: Takže se těším až malý bude sedět a umět sám něco chroupat, aby se dalo aspoň s těmi dvěma více být, protože jsem sama na ně a taťka dělá od nevidím do nevidím i víkendy :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
26.4.12 18:24

Jak to proyswím tě zvládate u doktoru.To musí být mazec.já eště nebyla u gyn.na kontrole pořád se točím kolem malochu.Já tedy plně kojím.ted je starší nemocný zánět spojivek..t
tero tak jak jste dopadli a můžu se zeptat odkud jsi.Co ti poradil doktor na to nesestouplé varlatko.Já už jsem neštastná volala jsem kartářce tomášek varlátko má prí na 30 procent sestouplé a prí má zaženou trubici.My máme jít na utz.v pondělí tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
26.4.12 20:05

@jbul jak jsme dopaldli to nám jako neřekli :zed: až na příští kontrole no :nevim: ale byl to mazec dneska ještě že už to máme za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
27.4.12 07:40

já měla zato že to dělají ultrazvukem.bolelo ho to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
27.4.12 12:32

jbul - mám sourozenecky kocarek, tak se to zvladat da - no spise MUSI se to zvladnout, ale pokud nejsou nemocni tak to jde - horor je opravdu ted s nestovicemi, protoze mala je tak obsypana, ze hledela i doktorka a hodne toho ma na hlavicce ve vlasech a na obliceji, hodne kolem oci, pusy, v puse a trisla.....takze place a place a place a vypada to, ze to chytne i nejmensi :nevim:

tery - u doktoru je to obcas horor jak vidim, tak doufam, ze vam to dopadne dobre :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny