Dvojčátka beru

• Otevřená skupina

Skupina pro ty, které chtějí mít/budou mít/mají děti narozené velmi brzy po sobě.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
750
14.12.11 21:16
jbul píše:
Maminky nevím jak to ale ted si těhotenství s Tomáškem zpětně vzpomínám a přicházím na to ze s vojtou jsem si těhotenství užila těšila se na něj a u tomáška jsem si nebyla jistá zda to bude lepší nebo ne užvala jsem si mladšího syna a dávala mu víc a na tomáška se někdy nemyslela nevykladala si sním nebo nemazala břiško.Prostě a jednoduše pokud sou děti hned po sobě a člověk chce všechno vychutnat tak to tak nejde.Být těhotná a tahat nákupy,lítat po úřadech tahat kočárek.Jsou lidi co už vám ani nepomůžou i když vidí že jste těhotná

Na druhou stranu já to taky beru tak, že nemáme jméno a vůbec nevěnuju pozornost třetímu těhotenství, ale na druhou stranu co se načtu pohádek a nazpívám písniček pro ty dva darebáky, tak si říkam, že ten malý prcek má větší zábavu než když jsem čekala první. :andel: :andel: :andel: Určitě si nic s tím nevyčítej :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
14.12.11 21:19
Kebinka píše: :mavam:souhlasím s Jbul. Také si to těhulkování moc neužívám a dost mě to mrzí. Ale Sára dá zabrat a vyžaduje mojí pozornost. Takže večer jsem ko a třeba na mazáí bříška nemám ani pomyšlení jsem ráda že dolezu do pelechu.
Ale dneska jsem si říkala že musím koupit něco miminku pod stromek (Sárka loni když jsem jí čekala také měla nějaké dárečky)a když jsem to ukázala doma tak mi bylo řečeno proč jsem to kupovala a proč jsem to nevzala Sárce to mě teda nakrklo protože jen proto že je Karinka druhá tak nebude mít všechno po Sáře

Kebinko tak teď už budu držet pěsti tobě ať ti to dobře dopadne. Já teda miminu nic nedávám pod stromeček (jsem matěj pověrčivý :nevim: :zed: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
14.12.11 21:24
Zvědavica píše:
No ahoj, psala jsem nedávno, že čekáme druhé - malé bude v té době rok. Ale co se nám nestalo milé dámy… Jsou tam dvojčata. Tak to jsem sama zvědavá, jak to budeme zvládat - ať už logisticky, tak celkově. No nevím, kdybych to tušila, ještě bych počkala . . . :lol: . :dance:

No tak to gratuluji :kytka: :kytka: a ať je vše v pořádku. Máte štěstí, že nemáte doma už dvě děti :kytka: :kytka: :kytka: …to by přítel asi nejdříve zastřelil mne a pak sebe :lol: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
15.12.11 10:57

Holky, hlásím se k vám:) Moje Carmen má 4,5 měsíců a jsem podle Dr. ve 4. týdnu … Někdo, kdo je na tom podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
15.12.11 15:37
Caterinita píše:
Holky, hlásím se k vám:) Moje Carmen má 4,5 měsíců a jsem podle Dr. ve 4. týdnu … Někdo, kdo je na tom podobně?

jé moc gratuluju :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
18.12.11 20:51
Caterinita píše:

Jé, ahoj. :mavam: Tak to je teda sakra fofr. :mrgreen: Já budu mít tedy podstatně větší rozdíl - 19 měsíců. Chtěla jsem i dřív,, ale tělu trvalo trochu déle dostat se do normálu, než jsem si myslela. Holt jsem byla jedna s těch, u které kojení zabíralo jako antikoncepce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
24.12.11 18:47

Ahoj holky, preju vsem Vesele Vanoce a stastny Novy rok. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.11 20:28

Ahoj holky, u mě to vypadá na větší mazec - dvojčata a i skorodvojčata…pravděpodobně čekám dvojčátka a prckovi, co mám doma je osm měsíců…je na tom někdo až takhle?

• Citovat
  • Upravit
11202
25.12.11 20:34
Anonymní píše:
Ahoj holky, u mě to vypadá na větší mazec - dvojčata a i skorodvojčata…pravděpodobně čekám dvojčátka a prckovi, co mám doma je osm měsíců…je na tom někdo až takhle?

no páááááááááááni tak to tě obdivuji a smekám klobouk dolů :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
27.12.11 16:55

zdravím maminy.Náš vojtíšek začal na sebe upozornovat křičí at se mu víc věnujem.Sice na nej tomáška je super.pusinkuje ho hladí.V noci k nám chodí spát.Chce být u mě.Jenže vojta 18m se v noci převaluje a já mám strach u kojení že malého kopne.Jinak není problém.Jen si to těhotenství víc rozmyslet a ne hr. rozdíl máme 18měsíců.Starší ten podá plínku,podrží při odřihnutí a také když pláče tak si sním poradí.Jenže začne škola fotbal a také turnaj a máme málo času na přípravu.Ale zatím to zvládám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
28.12.11 09:21

To si sedne, uvidíš. Anežka první dny při kojení lezla na křesla a skákala po hlavě dolů - aby upoutala pozornost. A občas omylem mimču nějakou tu herdu, kopanec dá, bez toho se to neobejde, ale oni jsou odolnější než vypadají (vlastní zkušenost). Držím palce a pevné nervy, už bude jen líp :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.1.12 22:49

Ahojky, smím se přidat???
Mám 11ti měsíční holčinu a jsem ve 12 týdnu těhotenství a aby toho nebylo málo, tak čekáme dvojčátka. Vůbec si to nedokážu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
3.1.12 10:27
Hanculina píše:
Ahojky, smím se přidat???
Mám 11ti měsíční holčinu a jsem ve 12 týdnu těhotenství a aby toho nebylo málo, tak čekáme dvojčátka. Vůbec si to nedokážu představit.

Ahoj, vítej.
Tak to budete mít doma veselo…držím palce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
7.1.12 13:36

Ahoj holky,
naše malá Carmen oslavila o Vanocich 5 měsíců, a na ultrazvuku máme centimetrový další poklad, vše prý zatím OK, termín konec srpna. Moc rada bych si tentokrat nenechala rict pohlavi a nechala se prekvapit.
Zdravím vás a těším se na vaše „míry“ a termíny.)
 Kacka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
7.1.12 20:13
Caterinita píše:
Ahoj holky,
naše malá Carmen oslavila o Vanocich 5 měsíců, a na ultrazvuku máme centimetrový další poklad, vše prý zatím OK, termín konec srpna. Moc rada bych si tentokrat nenechala rict pohlavi a nechala se prekvapit.
Zdravím vás a těším se na vaše „míry“ a termíny.)
Kacka

To gratuluju :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny