Dvojčátka beru

• Otevřená skupina

Skupina pro ty, které chtějí mít/budou mít/mají děti narozené velmi brzy po sobě.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11202
23.11.11 21:53

Na mikuláše to klapne mám svátek tak to bude na 100% :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
23.11.11 22:34

Takže Jitka :?: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
23.11.11 22:39

Kebi - vydíš to koukla jsem na tvoje fotky a myslím že máme stejnou sedajdu :D jak se ti zapíná :?: mě občas celkem blbě :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
24.11.11 10:37
Tera:)1 píše:
Kebi - vydíš to koukla jsem na tvoje fotky a myslím že máme stejnou sedajdu :D jak se ti zapíná :?: mě občas celkem blbě :x

včera jsem vytuhla :mrgreen:
Myslíš sedačku jako vajíčko :?: No to mě šlo celkem dobře. Ale teď co máme už velkou tak to by mě mrsklo než to zapnu :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
24.11.11 18:52
Kebinka píše:
Tera :mavam:
jéé a jo tak to je super :pankac: :mrgreen:
já si myslím že to nevadí a nejsi tu určitě navíc…aspoň nějaká motivace…moc sem to tu nečetla ale ještě se nezadařilo :?: Pokud nechceš odpovídat tak to chápu :hug:
v pohodě :) zatím nic :? ale doufám že to třeba tento měsíc vyšlo … teda měla jsem takové tušení ale teďka fakt nevím :zed: mno uvydíme na mikuláše :mrgreen:

Tak to my se dozvime vysledek uz za dva dny. :) No, ale pochybuji, ze bude pozitivni. Dalsi test pak az na Stedry den, tak treba to dam manzelovi pod stromecek. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6326
24.11.11 20:02
Kebinka píše:
Kebi - vydíš to koukla jsem na tvoje fotky a myslím že máme stejnou sedajdu :D jak se ti zapíná :?: mě občas celkem blbě :x
Myslíš sedačku jako vajíčko :?: No to mě šlo celkem dobře. Ale teď co máme už velkou tak to by mě mrsklo než to zapnu :cert: :zed:

myslím tu velkou co jí máš na poslední fotce v osmém měsící malé, já u toho vždycky nadávám a ještě Maty dost bojuje a nechce se zapínat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
24.11.11 20:05
Scarlett2011 píše:Tak to my se dozvime vysledek uz za dva dny. :) No, ale pochybuji, ze bude pozitivni. Dalsi test pak az na Stedry den, tak treba to dam manzelovi pod stromecek. :mrgreen:

Ahojda tak co jak bylo v čechách
dej uřčitě vědět jak dopadneš budu na tebe myslet ať jsou // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
24.11.11 20:12
Kebinka píše:
Myslíš sedačku jako vajíčko :?: No to mě šlo celkem dobře. Ale teď co máme už velkou tak to by mě mrsklo než to zapnu :cert: :zed:
myslím tu velkou co jí máš na poslední fotce v osmém měsící malé, já u toho vždycky nadávám a ještě Maty dost bojuje a nechce se zapínat :roll:

no tak ta mě zapínat nejde a jsem u toho nervní :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
24.11.11 20:13

Scarlett také jsem zvědavá tak dej vedět a držím palečky aby tam byly // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
24.11.11 20:18

Diky holky. :hug: Urcite dam vedet.
V Cechach dobry, akorat to cestovani moc nesvedci malymu, takze uz jsem z toho dost psychicky vycerpana. Rostly mu dva zoubky, do toho zmena prostredii. No, uz jsem rikala, ze dalsi deti nechci. :) Ale to bylo jen chvilkove. :D

• Citovat
  • Upravit
6326
24.11.11 20:32
Scarlett2011 píše:
V Cechach dobry, akorat to cestovani moc nesvedci malymu, takze uz jsem z toho dost psychicky vycerpana. Rostly mu dva zoubky, do toho zmena prostredii. No, uz jsem rikala, ze dalsi deti nechci. :) Ale to bylo jen chvilkove. :D

stejně tě obdivuju že jsi dala takovou dálku s prckem mě někdy stačí cesta po obchodech :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
25.11.11 12:54

Ahoj holky, nějak nestíhám chodit na net. Máme teď s mužem zařizování ohledně bydlení, chceme toho hodně stihnout ještě něž se narodí to druhý mrně.
Teď nás ještě navíc pozlobil náš mladej, povedlo se mu totiž konečně vylézt, no, spíš vypadnout z postýlky. Takže nějaký nechávání v postýlce samotnýho než usne už spíš nepřichází v úvahu. On sice zvládá usínat sám bez breku, ale do normální postele se mi ho zatím dávat nechce, to bude před spaním ,,šmejdit" po celým pokoji. :D Je to zbojník.
Scarlett, taky držím palce, aby bylo to mimi na cestě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
25.11.11 20:26
Scarlett2011 píše:
V Cechach dobry, akorat to cestovani moc nesvedci malymu, takze uz jsem z toho dost psychicky vycerpana. Rostly mu dva zoubky, do toho zmena prostredii. No, uz jsem rikala, ze dalsi deti nechci. :) Ale to bylo jen chvilkove. :D
stejně tě obdivuju že jsi dala takovou dálku s prckem mě někdy stačí cesta po obchodech :roll:

No, dekuju. :) Uz ale takovou chybu neudelam a s pristim mimcem budu doma na zadku do jeho 18. :mrgreen:
Ty zmeny jsou sileny. Malej asi bude po mne, taky nemam rada zmeny.
No a do obchodu radsi moc nechodim, posilam manzela. :)

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
25.11.11 20:28
Kvido píše:
Ahoj holky, nějak nestíhám chodit na net. Máme teď s mužem zařizování ohledně bydlení, chceme toho hodně stihnout ještě něž se narodí to druhý mrně.
Teď nás ještě navíc pozlobil náš mladej, povedlo se mu totiž konečně vylézt, no, spíš vypadnout z postýlky. Takže nějaký nechávání v postýlce samotnýho než usne už spíš nepřichází v úvahu. On sice zvládá usínat sám bez breku, ale do normální postele se mi ho zatím dávat nechce, to bude před spaním ,,šmejdit" po celým pokoji. :D Je to zbojník.
Scarlett, taky držím palce, aby bylo to mimi na cestě.

Dekuji, nam malej taky uz jednou spadl z postele. Respektive mne. :oops: No, ani si nezabrecel, dopadl na vsechny ctyri. :) Radsi jsem ho ale samozrejme hlidala a nenechala spat. Je v poradku, ale vazne jsem mela strach.

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
25.11.11 20:30

Holky, kdy vam zacaly deti lezt?
A jak dlouho to trvalo od postaveni na kolinka?
Nas prcek uz pres mesic peruje na kolenou, ale porad ne a ne prijit na to, jak lezt do predu.
Jen se tak odrazi dozadu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny