Dvojčátka beru

• Otevřená skupina

Skupina pro ty, které chtějí mít/budou mít/mají děti narozené velmi brzy po sobě.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6326
17.11.11 12:26
Minki píše:
Tera: termín mám 7.3. to by měla mít malá 13 nebo 14 měsíců, záleží kdy zase budu rodit…malá je dvy týdny dříve a sy týden dříve než termíny. :nevim:Holky hlavně ať se vám to povede…myslím to sobecky, ať v tom nejsem sama tady :pocitac:

počkej tak to znamená že tvoje malá je skoro stejně jak náš Mates že jo :-) (7.3. mu bude 13 měsíců a jden den :mrgreen: )
Třeba budeš ještě přenášet :-P

jo a ještě ktěm zoubkům Matymu teďka rostou první horní a je celkem v pohodě … :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
17.11.11 14:11

Minky, takže stoličky budou v pohodě? To jsem ráda. Ten náš prcek zatím první horní zuby nemá, vyrostly mu nejdřív dvojky.
Mám termín 12.1. podle ms, ale podle utz to vypadá spíš na začátek roku. A bylo to plánované, chtěli jsme to vzít rovnou při jednom. Já se trochu bála toho, že až bude malej trochu větší a už na mě nebude tak závislý, že si zvyknu a už se mi nebude chtít jít do toho znova. Doufám, že to vyzní tak jak to myslím. :-D No, prostě jsem masochista, radši mít větší záhul teď, než mít skoro dvojnásobnou dobu strávenou vyměňováním plen a podobných radůstek. Někdy mě napadne, jestli si je pak dokážu obě užít, ale já a moje sestra jsme byli taky takhle u sebe a vidím to spíš jako výhodu pro ty děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
17.11.11 14:14

Scarlet, že by vánoční dárek, když jste se tak snažili? :mrgreen:
To já budu doufat, že se mimi nebude chtít zrovna na ty Vánoce přijít podívat. :mrgreen: Pak už je mi to tak nějak jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
17.11.11 23:03

Tera: no dcera je 9.1., takže pokud budu rodit o dva tydny drive jak je u mne zvykem a bude to v unoru pak bude mit 13 měsíců, a pokud to bude v březne a nedej ať přenáším (toho se bojím odjakživa jak čert kříže) tak 14 měsíců.......tak uvidíme…u těch prdolků je vidět každý měsíc navíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
17.11.11 23:06

Kvido: u syna byl problém opravdu jen první čtyři zoubky, některé kámošky mi zase říkaly, že děti více plakaly když lezly horní.....ale ostatní zoubky už prostě jen najednou byly .....takže to opravdu už pak není horší .....syn byl třeba takový citlivější, ale neplakal…
dcera ma tři zoubky a musím říci, že ona kňuká ani nevím kdy a proč, ale zoubky nijak neřešila.....syn brečel tedy hodně
Tak to klobouk dolů…v životě bych tak krátký rozdíl nechtěla, smekám před tebou, že jsi do toho šla dobrovolně :nevim: :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
17.11.11 23:28

Minky - tak to je jen o měsíc starší :wink:
jo a proč se vlastně bojíš přenášení :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
18.11.11 07:22
Tera:)1 píše:
Minky - tak to je jen o měsíc starší :wink:
jo a proč se vlastně bojíš přenášení :?:

Teri nevím mám to tak nějak v hlavě odjakživa, protože kolem mne kolegyně a kamarádky s tím neměly zrovna dobré zkušenosti s jeden případ od znamé teď skončil špatně díky přenášení a nepozornosti sestry…takže to mám už tak nějak v sobě zakódováno :zed: :zed: :zed:
Asi jsem strašpytlík :zed: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
18.11.11 12:19

No, já se tedy přenášení bojím taky. Nevím, když se pak porod třeba vyvolává, je to asi takové jiné než když začne sám. Nemám teda s vyvoláváním zkušenost, první prcek se narodil o dva týdny dříve, ale asi bych se bála. A taky se bojím většího dítěte, když se přenáší, tak má dítě mnohem víc času pěkně kynout :-D a aby pak nebyly nějaké komplikace.
Minki, to si povíme za dva měsíce, jak dobře nebo špatně jsem udělala. Třeba budu ještě litovat, že jsme nepočkali. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
19.11.11 23:54

Aha tak já nevím já jsem přenášela a pak i vyvolávaly … ale jediné co mi je líto že jsem nemohla jet do porodky až já jsem chtěla … prostě takové to vstávej musíme jet rodíme :mrgreen: takže nakonec celkem v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
20.11.11 10:18

No tak já měla první vyvolávanej a nakonec akutní císař a druhej rovnou císař - byli brzo po sobě a Bětka moc velká. Tak jsem to obrečela že asi už nezažiju norm. porod ale jsou horší věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
21.11.11 12:12

Tak já měla jen oxytocin na vyvolání u syna, protože voda odtekla, ale kontrakce nepřišly. U dcery naštěstí kontrakce přišly za 3 hodiny po vodě, což bylo lepší a přesto, že jsou mnohem dříve před termínem tak měli váhu 3,40 nevím co bych rodila za 2-3 týdny :nevim:

Kvido - pak mi musis poreferovat jak zvladaš (když jsi dříve než já :lol: zatím se uklidňuji, že to zvládli jiní tak snad musím taky i když budu na palici z toho :lol:

Tera - kolik jsi přenášela a kolik malý vážil??

Ischtar - a jak rychle máš holky po sobě a kdo rozhodl, že je velká, že je to brzy a musíš i na druhý císař :nevim: upřímně bych asi šla do třetice raději na cisaře po tom posledním zvoraném šití a po těch problémech co s tím mám :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
21.11.11 12:16

Minki - přenášela jsem „jen“ 3 dny ale přenášela bych dýl kdyby jsem nebyla zrovna na monitoru když měl malý rychlejší ozvy a já vyšší tlak :roll:
Maťo vážil 4130g :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
21.11.11 14:47
Minki - přenášela jsem „jen“ 3 dny ale přenášela bych dýl kdyby jsem nebyla zrovna na monitoru když měl malý rychlejší ozvy a já vyšší tlak :roll:
Maťo vážil 4130g :mrgreen:

Teri klobouk dolů…to teda smekam… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
21.11.11 15:20
Minki píše:
Maťo vážil 4130g :mrgreen:
Teri klobouk dolů…to teda smekam… :palec:
áále vždyť to byla pohoda :lol: i když já jsem původně chtěla malé miminko :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
22.11.11 09:17

Minki - no rozhodl to porodník na základě ultrazvuků - váhových odhadů a tloušťky jizvy. Navíc když to nešlo poprvé samo je velká pravděpodobnost že by to nešlo ani podruhé :nevim:
Holky jsou od sebe rok a čtvrt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny