Dvojčátka beru

• Otevřená skupina

Skupina pro ty, které chtějí mít/budou mít/mají děti narozené velmi brzy po sobě.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6326
6.10.11 21:27

neboj ještě máte čas pak si budeš říkat že by mohl trochu zpomalit náš maty je popředu a někdy je to celkem fuška - už krásně leze a staví se všude takže se jen učesat je někdy problém jelikož se hnedka po mě sápe a stojí potom udělá brm brm a ťapkáme za ručičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
7.10.11 07:23

tak to máte holky šikovný děti.
Tomík ten cvičil vojtovku od 3 měsíců, takže jsme byli ve všem pozadu. Nakonec vše dohnal běheme 10a11 měsíce. Mluvit začal česky až ve 2,5 letech a do té doby mu nikdo nerozuměl :lol: (myslím to byla finština), ale je to Rak, takže je to citlín se vším všudy a musi se s ním hodně psychologicky. Dcera je Kozoroh, ta si jede svoje, neskutečná pozorovatelka, zvědava jak ty koze na skalách :lol: Jinak i s ní svičím vojtovku, ale až od 7 měsíce (nevím jsou nějak divně ve mne poskládání a pak máme asi problémy) :lol: :lol: :lol:
No vidím, že jste pěkné kombinace :dance: :pankac:
Tak to u nás je to více klidové - já jsem střelec (lítám si a střílím v povětří) a přítel je vodnář (ten je někde u vody) :lol: takže my se občas střetneme a vodnář mne trošku usměrní a já ho občas popostrčím :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
7.10.11 07:27

Tery: a stejně mi nejde do hlavy, jak dvě tvrdý hlavy nacházíte kompromis, i když berani jsou velcí milovníci života jak jsem poznala :lol:
Scarlet: štír a býk to musí být taky těžké, jak můžete najít kompromis?????? :zed: :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
7.10.11 07:53
Minki píše:
Tery: a stejně mi nejde do hlavy, jak dvě tvrdý hlavy nacházíte kompromis, i když berani jsou velcí milovníci života jak jsem poznala :lol:
Scarlet: štír a býk to musí být taky těžké, jak můžete najít kompromis?????? :zed: :-D :-D :-D

Ha, prvni 3 roky naseho vztahu jsme se hadali denodenne. :roll: Dost tvrde hadky, ale laska nakonec zvitezila. :-)
Ted mam pocit, ze uz neni nic, o cem bychom se predtim nepohadali, takze se uz vubec nehadame. Mozna tak jednou do roka. :-)
Jo a kompromis nenajdeme. Manzel vetsinou ustoupi. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
750
7.10.11 08:45

Scarlet: ta věta manžel většinou ustoupí je bezvadná (otec je štír a neustoupil mi nikdy) je vidět, že manžela umíš pěkně zatlačit kam potřebuješ :-D :lol: no jo býk, že :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
7.10.11 08:54
Minki píše:
Scarlet: ta věta manžel většinou ustoupí je bezvadná (otec je štír a neustoupil mi nikdy) je vidět, že manžela umíš pěkně zatlačit kam potřebuješ :-D :lol: no jo býk, že :lol: :lol:

Pravda :-)
Manzel by ale nikdy nepriznal, ze to je on, kdo ustupuje. Mozna si toho ani neni vedom. :mrgreen:
Prav proto uz neche dalsiho byka do rodiny. :-) My s Dominicem dokazeme byt tak protivni kdyz si neco usmyslime. :-) Dalsi dite ma byt pry stir, aby se to vyrovnalo. Jenze to ma smulu, tak dlouho cejat nechci. :-)
A co bude tvoje dalsi ditko za znameni?

• Citovat
  • Upravit
750
7.10.11 08:59

no měl by to být vodnář pokud příjde na svět dříve jako všechny předchozí a pokud příjde přesně pak ryba (a to teda potom nevím nevím, protože ryba je moje mamka a mám velké problémy těmto tvorům porozumět) :lol: :lol:
takže musí být porod o dva až tři týdny dříve
syn je o týden než termín, dcera o dva týdny než termín tak by to mohlo vyjít :lol: :lol: :lol:
Jak říkám pro mne lepší dříve než později, já se děsně bojím přenášeni :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
7.10.11 09:11
Minki píše:
no měl by to být vodnář pokud příjde na svět dříve jako všechny předchozí a pokud příjde přesně pak ryba (a to teda potom nevím nevím, protože ryba je moje mamka a mám velké problémy těmto tvorům porozumět) :lol: :lol:
takže musí být porod o dva až tři týdny dříve
syn je o týden než termín, dcera o dva týdny než termín tak by to mohlo vyjít :lol: :lol: :lol:
Jak říkám pro mne lepší dříve než později, já se děsně bojím přenášeni :zed:

Moje mamka je taky ryba. Pro me nepochopitelne znameni. Vubec si nerozumime. :nevim: No a muj otec je panna a to je druhe znameni, ktere ja vazne nemusim. Nebo alespon, vsichni, co z nam v tomto znameni, jsou lidi s kterymi si nerozumim. Takze, proto asi nemame v rodine zadne vztahy. :-)

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
7.10.11 09:12

a neboj, pokud jsi ty prvni dva porody mela takhle brzy, tak snad bude i ten treti. :palec:

• Citovat
  • Upravit
750
7.10.11 13:08

Scarlet: Ano máš pravdu, panna je pro mne horší než ryba, aspoň teda po devíti letech vztahu to beru jako obrovskou školu a chybu života......
A to se rodiče nezměnili, ani když máte prcka??? :nevim: U nás se narozením děti všechno změnilo. Oni teda nedoufali, že budou vůbec prarodiče a museli si dlouho počkat, ale teď máme úžasné vztahy. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
7.10.11 13:11

Scarlet a můžu se zeptat? Ty jsi rodila doma nebo v nemocnici??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
7.10.11 14:12
Minki píše:
Scarlet: Ano máš pravdu, panna je pro mne horší než ryba, aspoň teda po devíti letech vztahu to beru jako obrovskou školu a chybu života......
A to se rodiče nezměnili, ani když máte prcka??? :nevim: U nás se narozením děti všechno změnilo. Oni teda nedoufali, že budou vůbec prarodiče a museli si dlouho počkat, ale teď máme úžasné vztahy. :palec:

Souhlasim, muj otec je pro vztah nepouzitelny.
A spousta lidi mi potvrdila, ze deti panny, jsou nejzlobivejsi.
Po narozeni se nic nezmenilo. :nevim: Nasi jsou uz nejakou dobu rozvedeni. Tatka ma novou pritelkyni a mamka pritele. Zijou si takovym tim svobodnym zivote, jak je casto videt u lidi, co meli deti moc brzy a necekane. No a kdyz se deti odstehuji, zacnou si uzivat zivota. :roll:
Ja jsem spis rodinny typ, takze tohle moc nechapu. Ale je to jejich vec. Na malyho se ptaji, ale je to spis takove to: uz se otaci? Uz leze? Coz me vzdycky nastve. :nevim:
:-)

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
7.10.11 14:12
Minki píše:
Scarlet a můžu se zeptat? Ty jsi rodila doma nebo v nemocnici??

Rodila jsem v nemocnici a byla jsem moc spokojena. :-)

• Citovat
  • Upravit
6326
7.10.11 15:35

ahojky

Minki píše:
Scarlet: štír a býk to musí být taky těžké, jak můžete najít kompromis?????? :zed: :-D :-D :-D

Minki - no je to někdy složité ale kdybych ho neměla byla bych jako bez nohy která mě drží na správné cestě a většinou všeno musím dořešit já jelikož manža prostě přestane mluvit a vydří se mnou nemluvit hooodně dlouho a mě to nebaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
7.10.11 16:30

Scarlet, hmm tak to je blby s těmi rodiči, tak to pak máš dobré vztahy s tchyni :lol: to tak přece bývá, na jedné straně je ubráno a na druhé přidáno. I když vy jste na tom vlastně dobře v tom, že ti nikdo nemůže mluvit do toho co a jak děláš. A jak to řešíš s hlídáním?? To chodí malý všude s tebou???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny