Dvojčátka beru

• Otevřená skupina

Skupina pro ty, které chtějí mít/budou mít/mají děti narozené velmi brzy po sobě.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Minki
5.10.11 14:20
Ziju tu pres dva roky a tady na jihu je opravdu krasne, to mas pravdu. Navic se tu clovek nemusi stresovat, ze muze mit jen jedno nebo dve deti, protoze nema dost penez. Pridavky na deti jsou totiz dost vysoke.
A mas pravdu, ja byla v tehotenstvi uplne v klidu, nikdo nestresoval, ani u porodu a s miminkem to je taky v pohode. :-)
Mas pravdu, ze v Cechach to je jen o penezich. A porody taky hruza. Jen jak nejvic to urychlit a usnadnit doktorum praci. :roll:
Na Isle of Wight se chystame na vylet. :-)
Ale zase mi chybi v urcitych vecech i CR. :nevim:

Tak to Scarlet smekám :palec: za dva roky toto všechno zvládnout :kytka: …být v nové zemi, stěhovat se a přivést prcka na svět …ty jo tak to klobouk dolů :kytka: .Tohle bych ja se svoji povahou nedala :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Minki
5.10.11 14:22

Zmizela mi citace…tak se omlouvám, ještě tady s tím neumím tak moc pracovat :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
5.10.11 14:23

Holky, tak ted jsem zacala krvacet. Takze asi nic. :-(
Nechapu to, menstruaci jsem mela dostat az za 4 dny.
No jo no, holt to budeme zkouset tenhle mesic znovu. :-)

• Citovat
  • Upravit
Minki
5.10.11 14:41

tak to mne mrzí :cry: .....tak příště…nebo může být slabé a hned skončí a budeš těhotná......

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
6.10.11 10:11

Tery: Tak budeme cekat na druhe mimino spolu. :-) Snad se nam obema brzy zadari. To dlouhy cekani je hrozny.

Minki: dekuju :-)
A jak dlouho ty jsi byla v Anglii? A mela jsi dobrou rodinu?
Ja jsem koukala na sourozenecke kocarky a chtela bych pak koupit Phil and Teds, prijde mi nejlepsi. Jsou ale celkem drahe…

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
6.10.11 10:14
Minki píše:
Zmizela mi citace…tak se omlouvám, ještě tady s tím neumím tak moc pracovat :pocitac:

Ted jsem si toho prispevku vsimla. :oops:
No, ja se svou povahou bych to asi taky normalne nedala, ale tak trochu me dotlacil k zivotu v Anglii manzel. Potrebovali jsme zacit znovu. :nevim:
A vyplatilo se, bylo to narocne, hlavne naucit se jazyk, umela jsem jen trochu. Ted jsem rada, ze jsme tu. V Cechach bychom se asi meli o dost hur. :think:

• Citovat
  • Upravit
Minki
6.10.11 11:54
Scarlett2011 píše:
Minki píše:
Zmizela mi citace…tak se omlouvám, ještě tady s tím neumím tak moc pracovat :pocitac:
No, ja se svou povahou bych to asi taky normalne nedala, ale tak trochu me dotlacil k zivotu v Anglii manzel. Potrebovali jsme zacit znovu. :nevim:
A vyplatilo se, bylo to narocne, hlavne naucit se jazyk, umela jsem jen trochu. Ted jsem rada, ze jsme tu. V Cechach bychom se asi meli o dost hur. :think:

Tak pokud je manžel angličan tak je to asi opravdu lepší takto než obráceně. Hlavně vím, že mít děti v anglii je levnější než tady…když jsem chodila do dětských sekcí tak mi připadalo už tehdy, že je to levnější (a to je už 14 let). Rodinu jsem měla dobrou (začátky byly těžky než jsme si dali mantinely), měla jsem 1 kluka, ale standardně jsem měla 3 nebo 4 děti jak je odkládali v rámci rodiny, když si potřebovali odpočinout :lol:
Jazyk se tam učí perfektně, nejlepší je hodit do vody, nejlepší škola.
Kočárek Phill 100% už asi žádný jiný, je lehký už jsem ho zkoušela, takže ano u mne jasná volba. Cena je horší, ale snad se mi zadaří sehnat od kamošky, která by ho měla prodávat.

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
6.10.11 12:14
Minki píše:
Scarlett2011 píše:
Minki píše:
A vyplatilo se, bylo to narocne, hlavne naucit se jazyk, umela jsem jen trochu. Ted jsem rada, ze jsme tu. V Cechach bychom se asi meli o dost hur. :think:
Tak pokud je manžel angličan tak je to asi opravdu lepší takto než obráceně. Hlavně vím, že mít děti v anglii je levnější než tady…když jsem chodila do dětských sekcí tak mi připadalo už tehdy, že je to levnější (a to je už 14 let). Rodinu jsem měla dobrou (začátky byly těžky než jsme si dali mantinely), měla jsem 1 kluka, ale standardně jsem měla 3 nebo 4 děti jak je odkládali v rámci rodiny, když si potřebovali odpočinout :lol:
Jazyk se tam učí perfektně, nejlepší je hodit do vody, nejlepší škola.
Kočárek Phill 100% už asi žádný jiný, je lehký už jsem ho zkoušela, takže ano u mne jasná volba. Cena je horší, ale snad se mi zadaří sehnat od kamošky, která by ho měla prodávat.

Ja obdivuji vsechny, co pracovali jako au-pair v Anglii. Asi bych to nezvladla. Uplne jina mentalita, vychova apod…
To jsi mela dobrou praxi na svoje deti. :-)
Manzel je Cech :-) prestehovali jsme se spolecne.
Je to tu urcite levnejsi a to nemluvim o prispevcich na kazde dite, to by se ceskym maminkam ani nesnilo, bohuzel…
No neni to fer. Vubec se neda srovnavat.
Manzel mel v praci kolegu, ktery ma 6 deti. Zena nepracuje, on pracuje 20 hodin tydne za minimalni mzdu a byli ted cela rodina v Turecku na dovolene a jeste si tam dovolili utratit 2000liber. To je proste nefer, ze se v Anglii zije takhle a v Cechach je spousta rodin, co nema pomalu ani na jidlo.
No nechapu. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6326
6.10.11 12:46

Scarlett - no třeba otěhotníme stejně a pak budem závodit kdo dříve porodí :lol: :lol: a jo máš teda pravdu to čekání je hrozné mě minule pomohlo změnit praci ale jak to teďka udělám :nevim: :-) no třeba to vyjde už příště :wink:
no jak vás tak poslouchám tak abych začla balit kufry a fičela do anglie :mrgreen: když máme v plánu ty 4 děti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minki
6.10.11 12:49

Scarlet: no průprava na moje děti určitě ne, protože moje děti kdyby jen zkusily do mne kopnout tak dostanou na zadek a je to. Tam je vychova hodně o jednání a vysvětlování. Když se mi malý jednou urval a vlitl do cesty, že se mnou nechce chodit ze školky tak si jeho máma doma sedla a mluvila s nim 3 hodiny. Vlastně to byla nejdelší doby, kdy se mu věnovala. Holt jsme zvyklí na něco jiného. Život jsem tam obdivovala, jako zdravotní sestra samoživitelka si brala noční, studovala školu, aby byla vrchní a následně pokračovala dále v medicíně. Dítě ji neomezovalo, měla možnost se dále rozvíjet, bydlení a jídlo bylo drahé, ale když uznala, že něco potřebuje do bytu, objednala to a ja to jen ráno před dvěřmi do bytu vtáhla. Už vidím v čechách jak by mohl nějaký bylík stát několik hodin před dveřmi :lol: Prostě v tomto je anglie bezvadná.
Takže jste na tom s manželem stejně, oba cizí v cizí zemi. Pak klobouk dolů, myslela jsem, že jsi se tam vdala. Takto aspoň máš rovnoceného parťaka na poznávání života v cizí zemi.

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
6.10.11 12:50
Tera:)1 píše:
Scarlett - no třeba otěhotníme stejně a pak budem závodit kdo dříve porodí :lol: :lol: a jo máš teda pravdu to čekání je hrozné mě minule pomohlo změnit praci ale jak to teďka udělám :nevim: :-) no třeba to vyjde už příště :wink:
no jak vás tak poslouchám tak abych začla balit kufry a fičela do anglie :mrgreen: když máme v plánu ty 4 děti :-D

My jsme tady taky hlavne proto, ze chceme velkou rodinu a v Cechach bychom na to nemeli. :lol: Ale prevazne kvuli rodine v CR, ktera nam ztrpcovala zivot a dalsim duvodum. :-)
My chceme 5 deti. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Spousta lidi nas ma za blazny. :-)

• Citovat
  • Upravit
Minki
6.10.11 12:50
Tera:)1 píše:
no jak vás tak poslouchám tak abych začla balit kufry a fičela do anglie :mrgreen: když máme v plánu ty 4 děti :-D

Tery???? 4 děti ???????? To opravdu zvládneš??? Smekám Smekám Smekám :kytka: a nechápu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
6.10.11 12:53

Jo a Tera: Anglie neni zas tak uchvatna zeme, jak to zni. Mozna co se tyce penez, to jo. Ale jinak Britove mi lezou pekne na nervy. :-) A jejich kohoutky na teplou a studenou vodu zvlast taky. :mrgreen:
No a spousta dalsich veci…ale to by bylo na dlouho. :-)

• Citovat
  • Upravit
Minki
6.10.11 12:54

Scarlet: a dost teda holky :pocitac: , já si tu zažínám připadat jako, že sem ani nepatřím :roll: :potlesk: …nejdříve Tery 4 a teď ty 5 :potlesk: no to už opravdu asi snim nebo bdím… :lol: :lol: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
6.10.11 12:54

Tery a proc zrovna 4? :-)
My chceme 5 , abychom je dali do Ford Galaxy. :mrgreen: 6 uz by se neveslo. :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny