Dvojčátka beru

• Otevřená skupina

Skupina pro ty, které chtějí mít/budou mít/mají děti narozené velmi brzy po sobě.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Scarlett2011
28.10.11 10:04
Tera:)1 píše:
Tak jako já vím že to nepůjde hned s tím jsem ani nepočítala :-)
jasně pořádně to tady se Scarlett roztočíme :lol: :lol:Dneska jsme tady měly na návštěvě Matýskovu sestřeničku :-) manža jim vytáhnul snad všechny hračky :roll: tady je bugrr :lol: :lol:

No, ja uz jsem taky nejaka presla, ze to porad nejde. :-(
Ted jsem si koupila i gel na podporu poceti, tak snad brzy? :nevim:

My jsme vcera meli akci pribuznych z manzelovi strany a bylo tu 5 deti. Malej to probrecel a byl porad u mne a schovaval se u mne. Chudinka malej.
Uz se tesim, az bude starsi a taky si bude hrat. :-)

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
28.10.11 10:05
Minki píše:
Tera:)1 píše:
Minky - nevím já to tak nadějně nevydím :-( asi nad tím moc přemýšlím :think:
Tak to určitě není, nám se to napodruhé taky nepodařilo hned :think: …ono to hned jde kdyz to nechces :zed:
uvidíte za chvíli se scarlet budete slavit :kytka:

Presne tak. Poprve to bylo ani nevim jak. :oops:
A ted ne a ne se zadarit.

• Citovat
  • Upravit
6326
28.10.11 21:32

příští měsíc to dáme :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
2.11.11 19:38

Ahoj holky, tak já mám děti po necelých 11 měsících :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
2.11.11 19:43
Oleewka píše:
Ahoj holky, tak já mám děti po necelých 11 měsících :lol:

super :palec:
dá se to zvládnout? I když my už budem proti tobě uplný béčka … budu ráda když to stihnu 24 měsíců po sobě :roll: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
2.11.11 19:45

Vzhledem k tomu, že žiju, tak se to zvládnout dá :lol: Ale je to fakt síla ten začátek. Tím myslím tak první dva roky :lol: Teď ž jim je 6 a 7 let, takže pohoda. Plánujeme třetí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
2.11.11 19:46
Oleewka píše:
Ahoj holky, tak já mám děti po necelých 11 měsících :lol:

Ahoj, tvoje děti už jsou větší že? A jak to jde, co je dobrý a co ne? Plánovali jste mít děti tak rychle po sobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
2.11.11 19:52

Vždycky jsem chtěla děti po 3 letech, takže neplánovali :-D Ale teď jsem moc ráda, že to tak bylo. Hodně si spolu vyhrajou, je to pohoda. Co je dobré a co ne? No já už ani nevím…jen na co si vzpomínám je to, že není dobrý mít kočár pro dvojčata s boudičkama vedle sebe, protože dcera (starší) neustále v zimě sundavala synovi čepičku a rukavice :lol: , je dobré je mít v kočárku odděleně. Největší fuška byla vypravit se s nima ven, to trvalo vždycky hrozně dlouho, já byla spocená jak dveře od chlíva a než jsme vyrazili, jeden byl pokaděný, druhý chtěl jíst, no prostě jsme se nenudili :-) Jak já říkám jedno dítě, žádné dítě a když jsou ještě takhle blízko sebe, je to ten pravý mazec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
2.11.11 20:04

Tak to je Oleewko dobrý vědět. Koukali jsme po tandemu, ale když vidím ty malý korby, už jsem šilhala i na dvojčátkovej - tak toho zas raději nechám :roll: . Když vidím to naše šídlo, tak by možná minimímě svlíkla do naha :lol: . My sme taky chtěli až dýl a jen 2, ale když pomyslím, že si je tak neužiju, třeba bych ještě časem taky o 3. přemejšlela. No uvidíme, jestli přežiju ty první dva roky, jak říkáš :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
8.11.11 17:34

Ahoj, můžu se přidat?
Holky jsou 15 měs. po sobě a někdy je to na sebevraždu a někdy je zbožňuju. Asi jako u každého. Ale neměnila bych - druhá je plánovaná a jsou to velké šikuly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
8.11.11 20:51
Ischtar píše:
Ahoj, můžu se přidat?
Holky jsou 15 měs. po sobě a někdy je to na sebevraždu a někdy je zbožňuju. Asi jako u každého. Ale neměnila bych - druhá je plánovaná a jsou to velké šikuly :lol:

ahojky :mavam:
jo jasně jen se přidej :lol: jen to tady „trochu“ vázne :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
13.11.11 22:28

Ahoj, taky bych se ráda přidala, i když to zatím trochu vázne. Jsme ale přece matky od dětí a vysedávat u poče se nám zas tak často nepoštěstí. :-D My tedy budeme mít rozdíl 19 měsíců, další prcek se má narodit na přelomu prosince a ledna. Chtěli jsme i dřív, ale příroda rozhodla takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
14.11.11 08:07

Tak gratuluju. Já bych taky i dřív ale měla jsem císaře - akutního, tak jsme museli půl roku počkat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
14.11.11 14:31

No, jo po císaři se to vlastně musí dodržet. Já zas ne a ne dostat ms, nějak se mi tělo něchtělo vrátit do normálu. Byl jsem ten případ, který dokud kojil, tak nic. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
15.11.11 08:19

To bohužel - teď po druhé to už jsou 2 roky - a já bych toho klukla ještě zkusila. Tak si počkám. A co ty máš? Kluka nebo holku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny