Dvojčátka beru

• Otevřená skupina

Skupina pro ty, které chtějí mít/budou mít/mají děti narozené velmi brzy po sobě.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Scarlett2011
6.10.11 12:55
Minki píše:
Scarlet: a dost teda holky :pocitac: , já si tu zažínám připadat jako, že sem ani nepatřím :roll: :potlesk: …nejdříve Tery 4 a teď ty 5 :potlesk: no to už opravdu asi snim nebo bdím… :lol: :lol: :pankac:

Pravda je, ze to je dost neobvykle. Abych pravdu rekla, tak z mych znamych a znamych rodicu nema snad nikdo ani 3. :-)

• Citovat
  • Upravit
6326
6.10.11 12:56
Scarlett2011 píše:My jsme tady taky hlavne proto, ze chceme velkou rodinu a v Cechach bychom na to nemeli. :lol: Ale prevazne kvuli rodine v CR, ktera nam ztrpcovala zivot a dalsim duvodum. :-)
My chceme 5 deti. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Spousta lidi nas ma za blazny. :-)

Jo nás taky mají celkem často za blázny kdy někomu řeknem kolik chceme dětí ale přece to ještě není jisté že třeba si u druhého řeknem dost a bude 8-)
Já bych se zase nemohla odstěhovat kvůli rodině vím že by bylo smutno jim i mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Minki
6.10.11 12:57

Jo jo to máš pravdu Scarlet, povaha je moc studená. Stejně jako vytápěni a dva kohoutky a jiné :pankac: :mrgreen:
Jen život je jednodušší když se v té zemi snažíš a pracuješ…

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
6.10.11 13:00
Minki píše:
Scarlet: no průprava na moje děti určitě ne, protože moje děti kdyby jen zkusily do mne kopnout tak dostanou na zadek a je to. Tam je vychova hodně o jednání a vysvětlování. Když se mi malý jednou urval a vlitl do cesty, že se mnou nechce chodit ze školky tak si jeho máma doma sedla a mluvila s nim 3 hodiny. Vlastně to byla nejdelší doby, kdy se mu věnovala. Holt jsme zvyklí na něco jiného. Život jsem tam obdivovala, jako zdravotní sestra samoživitelka si brala noční, studovala školu, aby byla vrchní a následně pokračovala dále v medicíně. Dítě ji neomezovalo, měla možnost se dále rozvíjet, bydlení a jídlo bylo drahé, ale když uznala, že něco potřebuje do bytu, objednala to a ja to jen ráno před dvěřmi do bytu vtáhla. Už vidím v čechách jak by mohl nějaký bylík stát několik hodin před dveřmi :lol: Prostě v tomto je anglie bezvadná.
Takže jste na tom s manželem stejně, oba cizí v cizí zemi. Pak klobouk dolů, myslela jsem, že jsi se tam vdala. Takto aspoň máš rovnoceného parťaka na poznávání života v cizí zemi.

To je pravda. Vychova tu je jina. Obcas na to ti rodice ale dost doplati. Deti jsou tu dost nevychovani, ale kdyz dospeji, tak je tam nejaky zlom a nemam pocit, ze by byli hur vychovani nez treba Cesi.
Navic si podle meho daleko vic rodicu vazi a maji k nim hezci vztah i v dospelosti. Je to ale mozna jen muj pocit.
Co se tyce baliku u dveri, to se mi take libi. Kdyz nejsme doma, sousedi balik prevezmou a odpoledne prinesou, nebo ho postak jednoduse necha prede dvermi. :-)
Bydleni je tu dost drahe, ale my meli stesti a svagr nam tu prenechal snad nejlevnejsi podnajem ve meste. :mrgreen: No, ale s vice detmi se budeme muset prestehovat, mame jen 2+1

Holky: Jak to mate vymyslene s detskymi pokoji? Bude mit kazde dite svuj pokoj nebo je nejak sparujete????
Tohle jsme jeste nejak nedoresili, ale pravdepodobne budou muset mit vzdy dve deti pokoj dohromady. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6326
6.10.11 13:02

jo jasně já bych se ani nestěhovala :mrgreen:

A ani nevím proč zrovna 4 no ale jak říká manža stejně poslední budou dvoujčata takže 5 máme taky v rezervě :lol:
A auto budem kupovat 9ti místné už se po nich tak nějak poohlížíme :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
6.10.11 13:03
Tera:)1 píše:
Scarlett2011 píše:My jsme tady taky hlavne proto, ze chceme velkou rodinu a v Cechach bychom na to nemeli. :lol: Ale prevazne kvuli rodine v CR, ktera nam ztrpcovala zivot a dalsim duvodum. :-)
My chceme 5 deti. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Spousta lidi nas ma za blazny. :-)
Jo nás taky mají celkem často za blázny kdy někomu řeknem kolik chceme dětí ale přece to ještě není jisté že třeba si u druhého řeknem dost a bude 8-)
Já bych se zase nemohla odstěhovat kvůli rodině vím že by bylo smutno jim i mě

Kdybych mela s rodinou dobre vztahy, taky se nikdy neodstehuji. Jenze u nas nejsou vztahy temer zadne. S tatkou jeden email za 4 mesice a s mamkou se sejdu na Skype jednou mesicne a staci. stejne se vzdy pohadame. :nevim:
Jediny, kdo mi chybi je muj bratr, ale holt obeti se museji podstoupit. :-(

• Citovat
  • Upravit
6326
6.10.11 13:04

jo u nás taky budou mít pokoj vždycky dva :wink:

jo a ještě - jaké mají ty kohoutky?? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
6.10.11 13:04
jo jasně já bych se ani nestěhovala :mrgreen:A ani nevím proč zrovna 4 no ale jak říká manža stejně poslední budou dvoujčata takže 5 máme taky v rezervě :lol:
A auto budem kupovat 9ti místné už se po nich tak nějak poohlížíme :-P

Hmmm, tak pak dej vedet, jaka jsou devitimistna auta. Mozna jeste cislo navysime. Ja si totiz nechtela delat ridicak na autobus. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
6.10.11 13:05
jo u nás taky budou mít pokoj vždycky dva :wink:jo a ještě - jaké mají ty kohoutky?? 8-o

No, vsude u umyvadla, u vany, u drezu mas dva kohoutky, kazdy zvlast. Z jednoho tece horka a z druheho studena voda. :roll:
Proste stredovek. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Minki
6.10.11 13:11

No takže stav u nás je tak, že mi musí stačit auto, které jsme loni koupili (Octavie). Teď toto auto musí na nějakou dobu stačit pro tři prcky vzadu a až se vrátím do práce asi najdeme větší kvůli cestování apod.
Jinak pokoje dva (zatím mám kluka a holku) a třetí prostě rozhodne, kdo bude mít výsadu samostatného pokoje a kdo bude sdílet pokoj ve dvou. Stejně to nebude dříve než za tři roky. Budeme muset kompletně nějak vyřešit přestavbu pokojů :nevim: holt jsme opravdu neplánovali ani nepřemýšleli, že budeme mít více dětí jako dvě :zed: A dům taky není nafukovací :?:

• Citovat
  • Upravit
6326
6.10.11 13:15
Scarlett2011 píše:
jo jasně já bych se ani nestěhovala :mrgreen:A ani nevím proč zrovna 4 no ale jak říká manža stejně poslední budou dvoujčata takže 5 máme taky v rezervě :lol:
Hmmm, tak pak dej vedet, jaka jsou devitimistna auta. Mozna jeste cislo navysime. Ja si totiz nechtela delat ridicak na autobus. :mrgreen:

na devítimístné nemusíš mít řidičák na autobus ten je až od 15 míst 8-) a favotir je Volkswagen Transporter tak uvydíme. Hlavně chceme více míst proto že když máš 7 místné tak ti úplně vzdadu jsou vlastě v demoliční zóně takže kdyby tě nabořil někdo ze zadu tak nic moc no

Tak to jsou ty kohoutky fakt divné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
6.10.11 13:23
Minki píše:
No takže stav u nás je tak, že mi musí stačit auto, které jsme loni koupili (Octavie). Teď toto auto musí na nějakou dobu stačit pro tři prcky vzadu a až se vrátím do práce asi najdeme větší kvůli cestování apod.
Jinak pokoje dva (zatím mám kluka a holku) a třetí prostě rozhodne, kdo bude mít výsadu samostatného pokoje a kdo bude sdílet pokoj ve dvou. Stejně to nebude dříve než za tři roky. Budeme muset kompletně nějak vyřešit přestavbu pokojů :nevim: holt jsme opravdu neplánovali ani nepřemýšleli, že budeme mít více dětí jako dvě :zed: A dům taky není nafukovací :?:

Ale zase budete mit doma vic legrace. :mrgreen:
Pokud budete mit zase holcicku, tak to budou mit holky super, i v tom jednom pokoji. I kdyz se asi budou prat, ale to k tomu patri. :-)
Kluci jsou zase takovi vic prizpusobivi a mene hadavi, bych rekla.
My jsme s brachou byli v jednom pokoji do mych 13 let(jeho 10), hadali jsme se, to jo, ale pak kdyz jsme dostali kazdy svuj pokoj, jsme stejne vetsinu casu travili spolu. :-) A doted mame super vztah.
A auto mate pro 3 deti docela velke.

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
6.10.11 13:25
Scarlett2011 píše:
Hmmm, tak pak dej vedet, jaka jsou devitimistna auta. Mozna jeste cislo navysime. Ja si totiz nechtela delat ridicak na autobus. :mrgreen:

na devítimístné nemusíš mít řidičák na autobus ten je až od 15 míst 8-) a favotir je Volkswagen Transporter tak uvydíme. Hlavně chceme více míst proto že když máš 7 místné tak ti úplně vzdadu jsou vlastě v demoliční zóně takže kdyby tě nabořil někdo ze zadu tak nic moc no

Tak to jsou ty kohoutky fakt divné :think:

Na ten VW Transporter jsme taky koukali. Je pravda, ze i 5 deti do Galaxy je jen tak tak a nemeli bychom zadny ulozny prostor. A o te demolicni zone jsem nevedela, to dekuji za informaci. :-)

• Citovat
  • Upravit
6326
6.10.11 13:35

A o těch pokojích já měla s bráchou pokoj do našich 18 a pak jsem se vdala a odstěhovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
6.10.11 14:01
A o těch pokojích já měla s bráchou pokoj do našich 18 a pak jsem se vdala a odstěhovala :mrgreen:

Já měla s bráchou pokoj do 13 let taky a pak jsem měla svůj vlastní. Řezali jsme se v pubertě těžce, ale dneska je to zase můj malej bracha a já velká sestra. Jen kdyby nebyl až v Italii. Občas závidím když vidím sestřenice jak si pomáhají a hlídají děti.
Tery ty jsi se vdávala tak brzo? To jsi měla velké štěstí, že jsi našla pravého, to ja se ještě několik let mlátila se životem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny