Dvojčátka beru
- Otevřená skupina
Skupina pro ty, které chtějí mít/budou mít/mají děti narozené velmi brzy po sobě.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Ahoj, vitej,
a kolik je ted tvemu starsimu ditku?
My se prave teprve snazime o druhe. Malemu je 5 mesicu. Ale mam 4 dny do testovani a doufam. ![]()
Taky bychom meli rozdil 13 mesicu. ![]()
- Citovat
- Upravit
Tery a ty do toho všeho chceš jít opravdu dobrovolně?? Tak takovou odvahu bych nikdy neměla
Spadla jsem do toho nechtěně a nečekaně a budu se prát.
Dobrovolně bych hlavu do oprátky nestrčila
![]()
Teď brouzdám po netu a hledám rady a jak ty dva prcky přepravovat, a který sourozenecký kočárek bude nejlepší. ![]()
- Citovat
- Upravit
Tera:)1 píše:
Jé ahojky
jsem se dneska moc nedostala k počítači. Tak tu budem aspoň tři to je super![]()
Scarlett2011 - jo jo pořád se „snažíme“ teda manža tvrdí že už se mu to povedlo
Janiko81 - tak to máte vlasně skorotrojčátka
A důvody no hlavně kvůli malému ať si má s kým hráta taky jsme si to už dávno tak naplánovala
jo a tak se mi už stýská po těhulení
téda to tě celkem obdivuju že to zvládáš
Tak to mate stejne duvody. ![]()
Muj manzel zase rika, ze urcite ne, ale ja uz zacinam citit prvni priznaky, tak doufam, ze si to nevsugerovavam. ![]()
- Citovat
- Upravit
Scarlett2011 píše:
Ahoj, vitej,
My se prave teprve snazime o druhe. Malemu je 5 mesicu. Ale mam 4 dny do testovani a doufam.
Taky bychom meli rozdil 13 mesicu.
Syn má 3 roky a dcera má teď 8 měsíců, třetí by se mělo narodit když bude mít 13 měsíců. Pokud tedy vše dobře dopadne, protože jsem měla problémy a po přístupu lékařů a sester, kteří se mnou jednali jako s hazarderem…raději mlčím a nechci nic zakřiknout ![]()
- Citovat
- Upravit
Minki píše:Scarlett2011 píše:Syn má 3 roky a dcera má teď 8 měsíců, třetí by se mělo narodit když bude mít 13 měsíců. Pokud tedy vše dobře dopadne, protože jsem měla problémy a po přístupu lékařů a sester, kteří se mnou jednali jako s hazarderem…raději mlčím a nechci nic zakřiknout
Ahoj, vitej,
My se prave teprve snazime o druhe. Malemu je 5 mesicu. Ale mam 4 dny do testovani a doufam.
Taky bychom meli rozdil 13 mesicu.
Chapu, ale urcite vsechno dobre dopadne. Drzim palecky.
Budes mit teda pekne veselo 3 maly prtata. ![]()
- Citovat
- Upravit
Scarlet tak pokud si přejete dalšího prcka tak brzo tak budu držet pěsti ať se zadaří
![]()
A doufám, že nepotkáš nikde pak protivný sestry, které ti budou vysvětlovat antikoncepci a plánování dětí ![]()
A máš pocit, že to vyšlo??? Já teda u třetího nevěděla a netušila nic, kdybych nešla s jiným problémem na sono břicha tak to nevím možná dodnes ![]()
- Citovat
- Upravit
Minki píše:
Scarlet tak pokud si přejete dalšího prcka tak brzo tak budu držet pěsti ať se zadaří![]()
A doufám, že nepotkáš nikde pak protivný sestry, které ti budou vysvětlovat antikoncepci a plánování dětí
A máš pocit, že to vyšlo??? Já teda u třetího nevěděla a netušila nic, kdybych nešla s jiným problémem na sono břicha tak to nevím možná dodnes
Dekuju. ![]()
My zijeme v Anglii a tady to je normalni mit deti hned po sobe a to jeste treba 4 nebo 5 deti. Nikdo by si ani slovem netroufl neco rict. Nastesti. ![]()
Ale asi rodina v Cechach bude neco rikat. Mne to je jedno, at si rikaji. Ja budu mit svoje uzasny miminka. ![]()
Ja se bojim, ze si ty priznaky namlouvam. Ale boli me podbrisek a bradavky. No uvidime za 4 dny. ![]()
Sestry v Cechach jsou vazne prasteny, kdyz tohle nekomu reknou, protoze ceka mmiminko. Vsichni by snad meli blahoprat a ne mit blby kecy. ![]()
- Citovat
- Upravit
V Anglii?? A kdepak přesně smim-li se ptát?
Tak tam tě opravdu nepotká hloupé tlachání a tom kolik stojí dítě a proč tak brzo a proč v tomto věku ještě riskujete tak brzo.....to máš pravdu.
No tyto příznaky jsem měla u dcery, tam jsem to snad tušila od druhého týdne takže předpokládám, že na tom budeš stejně a brzo budu blahopřát ![]()
Jak dlouho žiješ v Anglii a to jsi tam i rodila?
Jsem strašně zvědavá, že
![]()
- Citovat
- Upravit
Minki píše:
Tak tam tě opravdu nepotká hloupé tlachání a tom kolik stojí dítě a proč tak brzo a proč v tomto věku ještě riskujete tak brzo.....to máš pravdu.
No tyto příznaky jsem měla u dcery, tam jsem to snad tušila od druhého týdne takže předpokládám, že na tom budeš stejně a brzo budu blahopřát
Jsem strašně zvědavá, že![]()
![]()
To je v pohode. Kdo se nepta, nic se nedozvi. ![]()
Bydlime v Bournemouth, coz je upne na jihu u more. Moc krasne mesto. Zijeme tu neco malo pres dva roky. Chceme tu uz zustat,s tim jsme se sem i stehovali. Rodila jsem tady a i kdyz tu je pece upne jina nez v CR, byla jsem nadmiru spokojena. Tehotenstvi se tu moc neproziva, takze jen 2 ultrazvuky jednou mesicne prohledka a to je vsechno. Mimochodem zadne vnitrni vysetreni. Toho jsem se trochu desila. Ale nastesti vsechno dopadlo dobre.
Tak tos me potesila, zes mela stejne priznaky. Snad to vyjde. Bylo by to zase hned na poprve jako u prvniho. ![]()
A podle mne ma kazdy pravo, mit deti tolik, kolik chce a jak rychle chce. Nechapu proc to nekdo resi. Oni je zivit ani vychovavat nebudou. ![]()
- Citovat
- Upravit
Scarlett2011 píše:Minki píše:To je v pohode. Kdo se nepta, nic se nedozvi.
No tyto příznaky jsem měla u dcery, tam jsem to snad tušila od druhého týdne takže předpokládám, že na tom budeš stejně a brzo budu blahopřát
![]()
Bydlime v Bournemouth, coz je upne na jihu u more. Moc krasne mesto. Zijeme tu neco malo pres dva roky. Chceme tu uz zustat,s tim jsme se sem i stehovali. Rodila jsem tady a i kdyz tu je pece upne jina nez v CR, byla jsem nadmiru spokojena. Tehotenstvi se tu moc neproziva, takze jen 2 ultrazvuky jednou mesicne prohledka a to je vsechno. Mimochodem zadne vnitrni vysetreni. Toho jsem se trochu desila. Ale nastesti vsechno dopadlo dobre.
Tak tos me potesila, zes mela stejne priznaky. Snad to vyjde. Bylo by to zase hned na poprve jako u prvniho.
A podle mne ma kazdy pravo, mit deti tolik, kolik chce a jak rychle chce. Nechapu proc to nekdo resi. Oni je zivit ani vychovavat nebudou.
Už jsem si to našla
to je kousek od Isle of Wight a pokud je tam jen trošku tak krasně jako tam, tak je to moc krásné místo
já byla na opačné straně blízko města Brighton jako au-pair.
No ty kontroly jsou asi lepší, když se maminka cití v pořádku tak nevím proč by měla absolvovat milion testu jako tady
někdy mi připadá, že jde v první řadě o peníze a ne o dítě a matku. Také chci některé věci vypustit, tak uvidím co doktor. ![]()
Jak dlouho už žiješ v anglii, je to strašně krásná země, moc se mi líbí ta malebnost, je to zvlaštní krajina, moc zvláštní.
- Citovat
- Upravit
Minki píše:Scarlett2011 píše:Už jsem si to našlaMinki píše:To je v pohode. Kdo se nepta, nic se nedozvi.
![]()
Tak tos me potesila, zes mela stejne priznaky. Snad to vyjde. Bylo by to zase hned na poprve jako u prvniho.
A podle mne ma kazdy pravo, mit deti tolik, kolik chce a jak rychle chce. Nechapu proc to nekdo resi. Oni je zivit ani vychovavat nebudou.to je kousek od Isle of Wight a pokud je tam jen trošku tak krasně jako tam, tak je to moc krásné místo
já byla na opačné straně blízko města Brighton jako au-pair.
No ty kontroly jsou asi lepší, když se maminka cití v pořádku tak nevím proč by měla absolvovat milion testu jako tadyněkdy mi připadá, že jde v první řadě o peníze a ne o dítě a matku. Také chci některé věci vypustit, tak uvidím co doktor.
Jak dlouho už žiješ v anglii, je to strašně krásná země, moc se mi líbí ta malebnost, je to zvlaštní krajina, moc zvláštní.
Ziju tu pres dva roky a tady na jihu je opravdu krasne, to mas pravdu. Navic se tu clovek nemusi stresovat, ze muze mit jen jedno nebo dve deti, protoze nema dost penez. Pridavky na deti jsou totiz dost vysoke.
A mas pravdu, ja byla v tehotenstvi uplne v klidu, nikdo nestresoval, ani u porodu a s miminkem to je taky v pohode. ![]()
Mas pravdu, ze v Cechach to je jen o penezich. A porody taky hruza. Jen jak nejvic to urychlit a usnadnit doktorum praci. ![]()
Na Isle of Wight se chystame na vylet. ![]()
Ale zase mi chybi v urcitych vecech i CR. ![]()
- Citovat
- Upravit
Minki - vítej ![]()
a jo jdu do toho dobrovolně - to dám ![]()
no já asi moc kočárek řešit nebudu malý má 8 měsíců ale asi od poloviny sedmého chodí kolem nábytku a když má něčí ruce tak běhá jak splašený ![]()
Fakt s tebou takle škaredě jednaly, můj dr měl s taho celkem radost ![]()
Scarlett - Tak to budu držet palec ať ti to vyjde ![]()
Já jsem dneska manžu sklamala když jsme mu oznámila že to nezvládl
ale nevadí Matýska jsme se taky dočkaly tak se dočkáme i druhého ![]()
Já jsem snad žádné těhu přiznaky neměla ale věděla jsem už od prvního týdne že tam prcek je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tera:)1 píše:
Minki - vítej
a jo jdu do toho dobrovolně - to dám
no já asi moc kočárek řešit nebudu malý má 8 měsíců ale asi od poloviny sedmého chodí kolem nábytku a když má něčí ruce tak běhá jak splašený
Fakt s tebou takle škaredě jednaly, můj dr měl s taho celkem radost
Scarlett - Tak to budu držet palec ať ti to vyjde
Já jsem dneska manžu sklamala když jsme mu oznámila že to nezvládl![]()
ale nevadí Matýska jsme se taky dočkaly tak se dočkáme i druhého
Já jsem snad žádné těhu přiznaky neměla ale věděla jsem už od prvního týdne že tam prcek je
Tak to je skoda, ze se manzel spletl.
Snad priste. ![]()
Ja jsem prave ze mela uplne ty same priznaky uz minule, jenze ja jsem hrozny hypochondr, takze manzel se mi jen smeje, ze to uz je asi po pate, co mu rikam, ze jsem tehotna.
No jo, ale to jsem predtim nemela tyhle priznaky. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
no já kočárek řeším, protože malá sice bude chtít běhat, ale delší trasy nebo obchody a lekaře budu muset mit oba prcky nějak při ruce, takže se dívám na sourozenecké kočárky a inspirovala mne kamarádka co má taky malý rozdíl mezi dětmi a bylo to fajn i pro staršího syna i když měl třeba tři roky tak mohl klidně spát v kočárku a mala si taky seděla.
Scarlet to určitě vyjde
a vám to Tery vyjde příště …když si chlap věří tak na tom něco je
![]()
Muj doktor se ke mne choval dobře, ale byla jsem hospitalizována, protože jsem začala ve 14 týdnu krvácet a do toho mne tam převezli z dětského kde byla hospitalizována dcera. Nervy jsem měla na pochodu kvuli ni a sestry mi to daly dost nepřijemně „sežrat“ jaka jsem matka, vlastně se plně nemohu věnovat dítěti a ve 35 takto riskovat se třetím apod. …to se nezmužeš na nic jen koukaš …
- Citovat
- Upravit
Návštěvy uživatelů
- Kateřinečka , 15.5.24 19:02
- Fox03 , 5.3.24 17:50
- Denise.H , 17.7.23 23:07
- Mony777 , 16.10.22 08:37
- tina.rs , 7.3.22 11:20
- Ajule31 , 9.2.22 22:13
- ksokol , 7.2.22 20:36
- barrunass , 22.1.22 19:33
- Luciiik13 , 17.11.21 07:44
- Hanička15 , 31.7.21 14:36
- Mallin , 23.3.21 15:11
- HandulkaK , 26.2.21 03:43
- Mayka15 , 6.2.20 11:36
- LenaMarry , 14.12.19 12:52
- Ivulita , 27.6.19 10:38
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Ctyrlete dite nesnasi tatinka
- 29.7.26 19:32
- Konys
- 2
Psychiatr Plzeň akutní
- 29.7.26 19:31
- Anonymní
- 6
Bolest zubu horní 5
- 29.7.26 18:32
- Margery
- 5
Zamilovala jsem se do jineho, co byste...
- 29.7.26 19:23
- Rosebery
- 6
Kyretáž po operaci
- 29.7.26 16:35
- val27
- 1
Povedlo se vám IUI? Mírně zvýšený...
- 29.7.26 15:12
- Jaja809
- 1
3 letý kluk nosí pořád pleny
- 29.7.26 19:08
- Catalina123
- 13
ADHD/nesoustředěnost - cvičení nabízená...
- 29.7.26 15:15
- Menton
- 2
Porod druhého dítěte, doprovod
- 29.7.26 19:27
- teroonka
- 24
Potrat + gestační váček
- 29.7.26 16:12
- Liskulaska
- 2
Nové příspěvky
Práce na zkrácený úvazek pro samoživitele...
- 29.7.26 19:44
- Trojlístek
- 451
Psychiatr Plzeň akutní
- 29.7.26 19:43
- teroonka
- 8
Milenky sem nová diskuze
- Padlý.anděl
- 121991
Porod druhého dítěte, doprovod
- LilyJane
- 25
IVF - ET/KET 2026
- 29.7.26 19:42
- Veve199
- 6160
Potrat + gestační váček
- denca9945
- 3
Bolest zubu horní 5
- Trojlístek
- 6
Neprodloužení smlouvy po 3 letech
- Zvedava1
- 19
Letní čtenářské bingo 2026
- 29.7.26 19:40
- Saffiraa
- 87
Ctyrlete dite nesnasi tatinka
- 29.7.26 19:40
- Anonymní
- 3
Ahoj, mohu se také přidat. Čekáme skorodvojčátko, pokud vše dobře dopadne pak bude mít dcera 13 měsíců a přijde nový prcek.
Jak jste to zvladaly? Ten první rok je asi hodně těžký, že??