Dvojčátka beru

• Otevřená skupina

Skupina pro ty, které chtějí mít/budou mít/mají děti narozené velmi brzy po sobě.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
750
7.10.11 16:33

Ahoj Tery :-D to máš pravdu s tím mlčením u beranů a vydrží jim to třeba i 14 dní :lol: :zed: to si užíváš, to ticho kolem tebe, že jako by jsi byla v lese a přitom jsi v kuchyni :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
7.10.11 16:56
Minki píše:
Scarlet, hmm tak to je blby s těmi rodiči, tak to pak máš dobré vztahy s tchyni :lol: to tak přece bývá, na jedné straně je ubráno a na druhé přidáno. I když vy jste na tom vlastně dobře v tom, že ti nikdo nemůže mluvit do toho co a jak děláš. A jak to řešíš s hlídáním?? To chodí malý všude s tebou???

Jj, s tchyni mam vazne skvely vztahy :cert: :-)
No, je to ten typ cloveka, ktery vsem mluvi do zivota. :-)
Ted s manzelem resime, ze za dva tydny jedeme do cech na 2 mesice. Budeme bydlet blizko tchyne, tak doufam, ze to preziju.
Hlidat nedavam. Mam jen kamaradky s detmi a chodim s Dominicem a nebo jsem s manzelem a jemu malej nevadi. :mrgreen:
Ale mam stesti na miminko, je to andilek :andel:
Kam ty chodis bez deti? Ja jsem tak trochu pecival.

• Citovat
  • Upravit
750
7.10.11 18:08

To je jako u nás, cokoli dělám s dětmi je špatně, to její děti zvládaly všechno lépe :mrgreen:
To si ted budete užívat čechy a to je možné, že manžel takto na dva měsíce odjede z práce???
Tak ja vyjdu tak jednou za 4 měsíce někde sednout s kolegy z práce a vypnout. Spíše jsem myslela takové ty lékaře a kadeřníky. Já to mám tak, že to nějak kloubím s dětmi nebo hlídá třeba mamka, když se někde můžu objednat k večeru. Tatínek nám jezdí domů až v 7 večer, takže jsem jinak sami pořád. :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
7.10.11 18:34
Minki píše:
To je jako u nás, cokoli dělám s dětmi je špatně, to její děti zvládaly všechno lépe :mrgreen:
To si ted budete užívat čechy a to je možné, že manžel takto na dva měsíce odjede z práce???
Tak ja vyjdu tak jednou za 4 měsíce někde sednout s kolegy z práce a vypnout. Spíše jsem myslela takové ty lékaře a kadeřníky. Já to mám tak, že to nějak kloubím s dětmi nebo hlídá třeba mamka, když se někde můžu objednat k večeru. Tatínek nám jezdí domů až v 7 večer, takže jsem jinak sami pořád. :nevim: :zed:

Vetsinou hlida manzel, kdyz musim k doktoru. On pracoval od 14 do 22, takze jsem se dohodla vzdy na dopoledne.
Manzel mel uraz a je o berlich. Nemuze ted chodit jinak, takze pracovat taky nemuze. No a protoze si potrebuje udelat ridicak na nakladak, tak pojedeme do Cech vsichni. Je to tam o dost levnejsi. Ja jsem na materske, takze to resit nemusim, kde zrovna ziju. :-) :-)

• Citovat
  • Upravit
6326
7.10.11 21:43
Minki píše:
Ahoj Tery :-D to máš pravdu s tím mlčením u beranů a vydrží jim to třeba i 14 dní :lol: :zed: to si užíváš, to ticho kolem tebe, že jako by jsi byla v lese a přitom jsi v kuchyni :lol: :lol: :lol:

no to jo teda ale já se občas potřebuju s někým bavit a taky potulit žee :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
7.10.11 21:45
Tera:)1 píše:
Minki píše:
Ahoj Tery :-D to máš pravdu s tím mlčením u beranů a vydrží jim to třeba i 14 dní :lol: :zed: to si užíváš, to ticho kolem tebe, že jako by jsi byla v lese a přitom jsi v kuchyni :lol: :lol: :lol:
no to jo teda ale já se občas potřebuju s někým bavit a taky potulit žee :lol:

Ja to taky nemam rada, kdyz manzel mlci. Vzdycky prijdu prvni. :-) To uz se radsi pohadam, ale treba pul dne mlcet a jen kolem sebe nastvane chodit, to me zabiji.

• Citovat
  • Upravit
6326
7.10.11 22:55
Ja to taky nemam rada, kdyz manzel mlci. Vzdycky prijdu prvni. :-) To uz se radsi pohadam, ale treba pul dne mlcet a jen kolem sebe nastvane chodit, to me zabiji.

jo přesně jak píšeš jen že ten můj by mlčel třeba i týden :-x a ještě k tomu je řidič autobusu takže ho celý den se..u lidi a pak si to líznu já :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
8.10.11 09:38
Tera:)1 píše:
jo přesně jak píšeš jen že ten můj by mlčel třeba i týden :-x a ještě k tomu je řidič autobusu takže ho celý den se..u lidi a pak si to líznu já :-(

No, to je pravda. Maznela taky dost casto stvali lidi v praci a pak si to doma ventiloval. Ale u nas me musi vzdycky za trest obejmout, kdyz je protivnej a pak ho vetsinou rozesmeju. :-) Protoze kdyz je extra protivnej, tak me musi objimat kazdou minutu a to uz mu pak neda. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6326
8.10.11 11:32
No, to je pravda. Maznela taky dost casto stvali lidi v praci a pak si to doma ventiloval. Ale u nas me musi vzdycky za trest obejmout, kdyz je protivnej a pak ho vetsinou rozesmeju. :-) Protoze kdyz je extra protivnej, tak me musi objimat kazdou minutu a to uz mu pak neda. :mrgreen:

hmm zajímavý nápad :think: :-) ale nevím nevím jestli by u nás uspěl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
8.10.11 13:16

Tak toto neznam…přítel přijede večer z práce a je jako odvařený, začne se mnou konzultovat co a jak a prenese to na mne…naucila jsem se to ze sebe vytrepat a je to.
Hadky to je peklo, protoze se s nim moc hadat neda a vlastne ma porad pravdu a jeho matka ho nenaucila se omluvit…to nejak neumi......takze u nas je to pak lity boj :lol: :lol: :lol: :lol:
Uz jsem si cestu nasla i po hadce, musim byt prvni kdo prijde, ale tak spustim a melu a melu, že nakonec musí minimalně uznat, že vinici jsme oba :dance: :dance:
Jinak to nejde, s nim se hadat neda…jak mi v tomto chybi beran…
Trestat tichem to umel otec…standardne na mne nemluvil treba tyden nebo 14 dni. Už jsem mu taky řekla, že kdyby mi vrazil bylo by to lepší než trestat tichem a člověk někdy ani nevěděl co bylo tím začátkem :nevim:

Jinak vidím, že jsme všechny ženské stejné, přijdeme první a nakonec to nějak šalamounsky udělame tak, aby bylo zase dobře :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
8.10.11 13:17

Scarlet: to si v čechách budete uživat jeden kohoutek a jiné dobré věci, že :lol: :lol: :lol:
To objímání je dobré, to radí psychologové u vztekajících se dětí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
8.10.11 15:11
Minki píše:
Scarlet: to si v čechách budete uživat jeden kohoutek a jiné dobré věci, že :lol: :lol: :lol:
To objímání je dobré, to radí psychologové u vztekajících se dětí :lol: :lol: :lol:

Jj, uz se do Cech moc tesime. Hlavne na jidlo. :-)
Tos me pobavila, ze se to pouziva na deti. Manzel je tak trochu velke dite. :-) :-)

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
15.10.11 09:44

Ahoj holky,
tak co je u vas noveho?
Dominicovi zacaly rust zoubky. :-(
V noci se nevyspime a pres den place. Vubec na to nejsem zvykla, nikdy mi pred tim neplakal, takze uz jsem vazne psychicky vycerpana. No, ale snad to brzy prejde.
Pristi tydem jedeme do Cech, tak snad tu cestu prezijeme. :-)

• Citovat
  • Upravit
750
15.10.11 10:11

Ahoj, syn uspaváni při růstu zubů přežil jen v takovém tom starém péráku ještě po mne a k tomu jsem mu na zoubky dávala Kamistad mastičku. Toto nejhorši bylo u prvních asi 6 zoubků, o dlaších už jsem u něho ani nevěděla, že rostou.
Malá má pořád jen dva zoubky a to jsme ani nevěděli, že ji rostou.
Tak hodně sil ať to dobře překonáte, ono než se vyklubou je vždycky tak 3-5 dnů :nevim: Šťastnou cestu do čech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
15.10.11 12:01

hojky
Náš už má dva zoubečky a taky to byl boj ale v noci spinkal no zato teďka už třetí noc se vzbudí s řevem a pořád ještě nevíme co to může být, už mě napadlo jestli to třeba není křeč v nožičce nebo tak :-(
Scarlet - tak šťasnou cestu a užijte si to tady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny