Dvojčátka beru

• Otevřená skupina

Skupina pro ty, které chtějí mít/budou mít/mají děti narozené velmi brzy po sobě.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Scarlett2011
17.10.11 14:51

Holky, diky moc. :kytka:
Malej uz je na tom lepe. V noci se uz vyspime. Sice je porad trochu rozmrzely, ale alespon uz porad neplace. Zoubek, ale nevyrostl, tak nevim.
Budu ted nejakou dobu bez internetu, tak se mejte zatim krasne a Tera, dej vedet, kdyby se zadarilo, jo? :-)

• Citovat
  • Upravit
6326
17.10.11 15:49

jo jo určitě dám vědět :mrgreen: a ty doufám taky hehe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
17.10.11 17:56
Tera:)1 píše:
jo jo určitě dám vědět :mrgreen: a ty doufám taky hehe :-)

Jj :mrgreen: ted mame snazici obdobi. :-)
Tak snad se nam oboum brzy zadari. Drzim nam palce. :-)

• Citovat
  • Upravit
1464
24.10.11 13:57

Zdravím, taky se k vám budu celkem hodit. Před pár dny jsem zjistila, že sme opět v očekávání. Malé je půl roku, takže druhé dítko bude jen o rok a 2 měsíce mladší. No, sem z toho dost v šoku, protože na malou jsme si počkali skoro 4 roky, takže takhle rychle mě to ani nenapadlo, že to bude :-D. Jak to dámy řešíte s kočárem? Máte ten tandem,nebo jak? Malá už asi bude chodit, ale to aby vyšel člověk o hodinu dřív že :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
24.10.11 14:03
Verášek26 píše: :lol: my máme Adama a Nelu rok a dva měsíce odsebe a je to mazec. :lol: :lol:

Ahoj, asi mě čeká to samé . . . a kolik je mladšímu dítku? Zajímalo by mě, jak spíte/ ste spali ze začátku . . Všichni dohromady se mi zdá dost blbý kvůli buzení staršího mladším ale na druhou stranu takovej prcek aby spal sám . . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
24.10.11 21:37

Zdravím Zvědavice :mavam: a vítej a jo a veliká gratulace :kytka: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
25.10.11 08:54
Zdravím Zvědavice :mavam: a vítej a jo a veliká gratulace :kytka: :lol:

Díky, teď sem přišla z utz a je tam ďupička. Takže je to jisté . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
25.10.11 10:17

Ahoj zvědavice - malá bude mít 13 měsíců, kdy by se jí podle očekávání měl narodit další bráška. Budu shánět kočárek Phill a Teds Vibe, protože to opravdu neujde a hlavně musím pořešit lékaře apod. a k tomu je tento kočárek dobrý (jak jsem zjistila tak se s ním vejdu i do malých výtahů - nevím, kdo je navrhuje v poliklinikách, ale nějak nepočítají s velkými kočárky).
Spaní v tuto dobu, kdy mám syna 3 roky a dceru 9 měsíců, řeším odděleni, protože je to malá potvůrka co si zpívá a kecá než usne a to ho budí. Takže syn v pokoji, malá v koši v kuchyni si usne a pak ji přemístíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
25.10.11 10:18

Ahoj Tery - mela jsi hezky deniček :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
25.10.11 10:20

jinak jsem hodně informací o kočárku čerpala i zde na diskuzi: https://www.emimino.cz/…cke-kocarky/
jsou tam i fotky jak vypadají kočárky apod., aby jsi se mohla inspirovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
25.10.11 14:03

Minky - děkuji :-) :oops: jsem ani nečekala že bude mít takový úspěch :-D

já už kočárek asi řešit nebudu protože budu ráda když „to“ stihnem do dvou let malého :-? a to už chodit bude 8-) a doktorku máme kousíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
25.10.11 14:25
Minky - děkuji :-) :oops: jsem ani nečekala že bude mít takový úspěch :-Djá už kočárek asi řešit nebudu protože budu ráda když „to“ stihnem do dvou let malého :-? a to už chodit bude 8-) a doktorku máme kousíček

No tery to myslím tak hrozné nebude, uvidíš, že za chvíli budeš hlásit, že čekáte další. Kamarádka má právě ten sourozenecký a měla věkový rozdíl 18 měsíců. Jenže výlety, lékaře a nákupy vše dělala se dvěma dětmi a starší se samozřejmě taky unaví a chce se vézt, takže říkala, že to byla nejlepší investice jakou udělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
25.10.11 17:27

Minky - nevím já to tak nadějně nevydím :-( asi nad tím moc přemýšlím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
26.10.11 19:24
Minky - nevím já to tak nadějně nevydím :-( asi nad tím moc přemýšlím :think:

Tak to určitě není, nám se to napodruhé taky nepodařilo hned :think: …ono to hned jde kdyz to nechces :zed:
uvidíte za chvíli se scarlet budete slavit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
26.10.11 20:24

Tak jako já vím že to nepůjde hned s tím jsem ani nepočítala :-)
jasně pořádně to tady se Scarlett roztočíme :lol: :lol:

Dneska jsme tady měly na návštěvě Matýskovu sestřeničku :-) manža jim vytáhnul snad všechny hračky :roll: tady je bugrr :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny