Dvojčátka beru
- Otevřená skupina
Skupina pro ty, které chtějí mít/budou mít/mají děti narozené velmi brzy po sobě.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Scarlet: pro tři děti je velké (jen když chceš vlastně dobré robustní autosedačky tak je to hodně natěsno) vlastně pořád doufám, že se tam vlezou.....
Jinak mi můj vnitřní pocit (a nezklamal už 2×) říká, že to bude kluk. Takže budu mít asi jednu růžičku mezi trním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Minky- no vdávala jsem se brzo takže další věc proč se na mě dívají jak na exota
byla jsem ještě na střední a jsme spolu od mých 15 a on je můj první a já jsme jeho první
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tera:)1 píše:
Minky- no vdávala jsem se brzo takže další věc proč se na mě dívají jak na exotabyla jsem ještě na střední a jsme spolu od mých 15 a on je můj první a já jsme jeho první
![]()
jee, to je romanticky. Taky jsem to tak chtela, ale osud tomu nepral. Muj manzel je muj prvni, ale ja jeho ne. ![]()
- Citovat
- Upravit
A o těch pokojích já měla s bráchou pokoj do našich 18 a pak jsem se vdala a odstěhovala
A prezili jste ve zdravi, ne?
- Citovat
- Upravit
Minki píše:
Scarlet: pro tři děti je velké (jen když chceš vlastně dobré robustní autosedačky tak je to hodně natěsno) vlastně pořád doufám, že se tam vlezou.....
Jinak mi můj vnitřní pocit (a nezklamal už 2×) říká, že to bude kluk. Takže budu mít asi jednu růžičku mezi trním.
No, snad se tam ty sedacky vejdou. Podle mne by mely. Tady jsem videla hodne lidi s tremi detmi v sedackach a meli normalni osobaky.
Zavidim ti tvuj vnitrni pocit, ja mela pocit, ze to bude holka, no spis jsem si byla jista a je to samozrejme kluk jako buk. ![]()
Ale nam to je jedno, kdyz chceme mit tolik deti. Jen, aby to nebyli vsechno kluci, to bych se asi zblaznila. ![]()
- Citovat
- Upravit
Holky!!!
Mam dotaz. Nas malej uz nekolik mesicu dela jednu vec. Cokoli je po ruce dava si na oblicej a pak zacne vyvadet, jakeze mu to vadi. Kdyz prijdu a vezmu mu to z obliceje, tak je sice spokojeny, ale za vterinu to ma na obliceji znova. Takhle to pokracuje porad dokola, nez mu vezmu vsechny pleny, decky a plysove hrackyz dosahu. ![]()
Delaji to vase deti taky?
A ted pred tydnem se naucil otacet na brisko, ale ne zpatky. Takze se minimalne 100× za den otoci na brisko, po chvilce se zacne vztekat, tak ho musim dat na zada a on se zase otoci na brisko a pase konicky. Dela to i v noci, kdyz ma spat. Porad se otaci a pase a ja ho vracim. Je to jak v blazinci. ![]()
Nedoporucily byste mi neco, jak ho naucit otocit se na zada, nebo aspon jak zabranit, aby to delal v noci?
Diky, uz nedelam cely den nic jineho, nez tyhle dve veci. ![]()
- Citovat
- Upravit
Tery: no jak psala scarlet je to fakt romantický…ha to ja jsem několikátý zářez no a on můj taky
holt když jsme oba pořád hledali a potkali se až po třicítce
Scarlet: tak malá se umí otočit a nejde ji to se taky vrátit (ale nám je více měsíců a tak cvičíme vojtovku, protože je všeobecně slabá v zádech). Jen nevím jak ti poradit v noci, sestřenice podložila tu stranu kde je hlavička, aby byla výše (myslím jako celou matraci ne polštář) a malá spávala od malička na bříšku, protože jen tak usnula. Tak zkus na noc podložit a třeba se nebude točit. S tím dáváním si to nevím, malá si zase pořád a neustále od narození tahá vlásky a dělá to neustále, ani láhev neudrží, protože si chystá účes ![]()
Možná ho to časem přejde…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky ono je to časem přejde malý se taky točil v noci a pásl i když se už uměl otočit ale vím že to dělaly i další děti takže to asi bude součást vývoje či co
chce to vydržet ![]()
já jsem taky tušila chlapečka a pak jsem si ho i přála hlavně kvůli tomu že tchýně tvrdila od začátku že to bude holka a nechtěla si to nechat vymluvit - takže máme kluka s trucu ![]()
jo romantické ale někdy je to boj - dvě tvrdé beraní palice no ![]()
A boj to byl někdy s tím mojim bráchou v našem malém pokojíčku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky ono je to časem přejde malý se taky točil v noci a pásl i když se už uměl otočit ale vím že to dělaly i další děti takže to asi bude součást vývoje či cochce to vydržet
já jsem taky tušila chlapečka a pak jsem si ho i přála hlavně kvůli tomu že tchýně tvrdila od začátku že to bude holka a nechtěla si to nechat vymluvit - takže máme kluka s trucujo romantické ale někdy je to boj - dvě tvrdé beraní palice no
A boj to byl někdy s tím mojim bráchou v našem malém pokojíčku
Tak ja to s tim mym smudlou vydrzim.
Ale je to vazne legrace.
Ja jsem byk, strasne tvrdohlavy, takze vim asi o cem mluvis. No a muj muz je sice stir, ale je taky hlava dubova, takze obcas mame doma taky veselo. ![]()
- Citovat
- Upravit
U nás je přeberanováno ještě že Matýsek je vodnářek jak vyšitý - miluje vodu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás je přeberanováno ještě že Matýsek je vodnářek jak vyšitý - miluje vodu
Tak to ten nas kluk je taky byk, jako ja. Takze muj manzel rika, ze uz zadnyho dalsiho byka nechce, ze jsme oba dva stejne hrozny.
- Citovat
- Upravit
Ale dva berani, to muze byt opravdu krusne. I kdyz ja jsem mela kamaradku, co byla beran a ta nebyla tvrdohlava vubec. ![]()
- Citovat
- Upravit
no někdy to není jen o tvrdohlavosti ale i beraní nálady stojí zato
a ještě se musím pochlubit Matějíček dneska poprvé zamával uplně sám - říkám dívej traktor (ty se mu líbí) udělej ahoj a on zamával
a pak už mával i na taťku a na dědu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no někdy to není jen o tvrdohlavosti ale i beraní nálady stojí zatoa ještě se musím pochlubit Matějíček dneska poprvé zamával uplně sám - říkám dívej traktor (ty se mu líbí) udělej ahoj a on zamávala pak už mával i na taťku a na dědu
jeee, to je super. Gratuluju. ![]()
Sikulka malej.
Ja se muzu zatim chlubit jen otacenim na brisko, to uz Dominic zvlada na jednicku. ![]()
- Citovat
- Upravit
Minki píše:
Tery: no jak psala scarlet je to fakt romantický…ha to ja jsem několikátý zářez no a on můj taky![]()
holt když jsme oba pořád hledali a potkali se až po třicítce
Scarlet: tak malá se umí otočit a nejde ji to se taky vrátit (ale nám je více měsíců a tak cvičíme vojtovku, protože je všeobecně slabá v zádech). Jen nevím jak ti poradit v noci, sestřenice podložila tu stranu kde je hlavička, aby byla výše (myslím jako celou matraci ne polštář) a malá spávala od malička na bříšku, protože jen tak usnula. Tak zkus na noc podložit a třeba se nebude točit. S tím dáváním si to nevím, malá si zase pořád a neustále od narození tahá vlásky a dělá to neustále, ani láhev neudrží, protože si chystá účes
Možná ho to časem přejde…
Dekuju, ja to s nim asi nejak zkusim vydrzet a budu ho otacet.
Snad se brzy nauci otocit na zada sam.
To je docela srandovni s temi vlasky. To bude paradnice. ![]()
Dominic se zase neustale taha za ousko, kdyz papa a to jedno mu odstava vic nez to druhe. ![]()
- Citovat
- Upravit
Návštěvy uživatelů
- Kateřinečka , 15.5.24 19:02
- Fox03 , 5.3.24 17:50
- Denise.H , 17.7.23 23:07
- Mony777 , 16.10.22 08:37
- tina.rs , 7.3.22 11:20
- Ajule31 , 9.2.22 22:13
- ksokol , 7.2.22 20:36
- barrunass , 22.1.22 19:33
- Luciiik13 , 17.11.21 07:44
- Hanička15 , 31.7.21 14:36
- Mallin , 23.3.21 15:11
- HandulkaK , 26.2.21 03:43
- Mayka15 , 6.2.20 11:36
- LenaMarry , 14.12.19 12:52
- Ivulita , 27.6.19 10:38
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Seznámení ve 23 letech, je to vůbec možné?
- 27.8.26 22:52
- andiedvorakova
- 14
Foto: Jsou to neštovice, nebo vyrážka?
- 27.8.26 19:52
- Anonymní
- 1
Screening 1/30 na Downův syndrom – co dál?
- 27.8.26 22:53
- Anonymní
- 6
Trvalá - jaké přípravky na vlasy používáte?
- 27.8.26 19:02
- Luculka
- 1
Jak donutit/namotivovat k lepšímu otcovství?
- 27.8.26 23:06
- Limi123
- 67
Nekolidující zaměstnání 2026
- 27.8.26 20:59
- JPMB
- 12
Kamarádka na strávení volného času – Brno
- 27.8.26 16:24
- pajuse03
- 1
Motání hlavy při sezení – máte někdo...
- 27.8.26 18:12
- Chiruna25
- 4
IUI v Gennetu Liberec – mírná...
- 27.8.26 15:10
- Jaja809
- 1
Pityriasis rosea Gibert v 8. týdnu...
- 27.8.26 15:12
- Kníže Ignor
- 2
Nové příspěvky
Omluva, které se nedočkám – jak se smířit?
- 27.8.26 23:16
- andiedvorakova
- 107
Moje levná cesta
- 27.8.26 23:15
- Zelnicka
- 3000
Milenky sem nová diskuze
- 27.8.26 23:12
- MyMelody
- 127774
IVF - ET/KET 2026
- 27.8.26 23:12
- Lotyyy
- 6541
Jak donutit/namotivovat k lepšímu otcovství?
- 27.8.26 23:06
- Limi123
- 67
Screening 1/30 na Downův syndrom – co dál?
- 27.8.26 22:53
- Anonymní
- 6
Seznámení ve 23 letech, je to vůbec možné?
- 27.8.26 22:52
- andiedvorakova
- 14
Jak velké kapesné pro prvňáčka?
- 27.8.26 22:51
- K92
- 52
Jak přežít rozchod s 3 dětma
- 27.8.26 22:49
- Anonymní
- 173
Bydlení – rozchod/rozvod s mužem, když...
- 27.8.26 22:48
- lucypaja
- 64