Dvojčátka beru

• Otevřená skupina

Skupina pro ty, které chtějí mít/budou mít/mají děti narozené velmi brzy po sobě.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Scarlett2011
28.11.11 07:21

Holky, tak ja ted zase nevim. Delala jsem test, byl negativni. Myslela jsem, ze MS dorazila, ale jeste ji nemam. Jsem 30.den v cyklu. No, nejake priznaky mam, ale nevim jestli si to nevsugerovavam. Bezne ji mam po 28 dnech, takze jsem zase nervozni.
Zitra test zopakuji. Tak dam vedet jeste zitra. :oops: :)

• Citovat
  • Upravit
750
28.11.11 10:40

Ischtar - no kdyz clovek az tak nikam nespecha tak to snad ukociruju, ale hruza mne bere jak vypravit vsechny tri a zavest maleho do skolky, ted uz vim, ze za hodinku to vsechno rano zvladneme. Uz aby byl pristi rok touto dobou, to uz snad bude trosku zabehnute :nevim: Vy uz treti neplanujete casem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
28.11.11 15:51

Ale jasně, ještě toho kluka zkusíme…
No, na čas to prostě vždycky znamená jedno vzbudit - ale moje holky tohle snáší skvěle, díkybohu. Teď je Bětka nemocná tak máme doma mazec :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
28.11.11 15:52
Scarlett2011 píše:
Holky, tak ja ted zase nevim. Delala jsem test, byl negativni. Myslela jsem, ze MS dorazila, ale jeste ji nemam. Jsem 30.den v cyklu. No, nejake priznaky mam, ale nevim jestli si to nevsugerovavam. Bezne ji mam po 28 dnech, takze jsem zase nervozni.
Zitra test zopakuji. Tak dam vedet jeste zitra. :oops: :)

Držím palce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
28.11.11 18:36

Holky, diky za drzeni palcu, ale tehotna ted definitivne nejsem. :(
Tera: tobe moc drzim palce. Jsem zvedava, jestli vam to uz vyjde. My ted zkusime jinou strategii. :) Prekvapilo me, ze jsem mela menstruaci o dva dny pozdeji a bojim se, ze mam treba neco s hormonama. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6326
28.11.11 22:19
Scarlett2011 píše:
Tera: tobe moc drzim palce. Jsem zvedava, jestli vam to uz vyjde. My ted zkusime jinou strategii. :) Prekvapilo me, ze jsem mela menstruaci o dva dny pozdeji a bojim se, ze mam treba neco s hormonama. :nevim:

mohlo ti to udělat i jak jsi teďka cestovala přece jen to byl trochu stres :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
29.11.11 07:52
Tera:)1 píše:
Scarlett2011 píše:
Tera: tobe moc drzim palce. Jsem zvedava, jestli vam to uz vyjde. My ted zkusime jinou strategii. :) Prekvapilo me, ze jsem mela menstruaci o dva dny pozdeji a bojim se, ze mam treba neco s hormonama. :nevim:
mohlo ti to udělat i jak jsi teďka cestovala přece jen to byl trochu stres :think:

To je pravda, je to dost mozny.
Ja si prave ted uvedomila, ze kdyz jsem otehotnela poprve, tak mi to nejak nesedelo podle ultrazvuku. Meli jsme ten mesic sex jenom jednou kvuli nemoci(takze vim presne datum oplodneni) a malej byl o tyden mladsi, takze me napadlo, ze mam mozna ovulaci dost pozde. No a vzhledem k tomu, ze se vzdy snazime jen tak do 17.dne cyklu, tak je mozne, ze proto to nevychazi. Musime se polepsit. :)
No, nicmene vam preju hodne stesti. Uz to trva dlouho, vid? Mam obcas takove stavy, ze uz se na to vykaslu. S manzelem jsme se dohodli, ze se vratime do 5 let do CR uz na trvalo, nez pujde Dominic do skoly a v CR si 5 deti nebudeme moct dovolit. Takze jsme to zatim skrouhli na 3 deti. No, ale timhle tempem je budeme delat do ctyriceti. :)

• Citovat
  • Upravit
6326
29.11.11 11:01

Scarlet - dlouho ani vlastně ne na Matyho jsme čekaly skoro rok 8)
já už ovulaci poznám jsem si ji i tento měsíc potvrdila testem :mrgreen:
jak to že se chcete vracet už se vám Anglie nelíbí :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
29.11.11 11:38

Scarlet a Tera - tak hodně štěstí holky

Scarlet - taky jsem myslela, že zustanete v anglii na delší dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
29.11.11 11:41
Tera:)1 píše:
Scarlet - dlouho ani vlastně ne na Matyho jsme čekaly skoro rok 8)
já už ovulaci poznám jsem si ji i tento měsíc potvrdila testem :mrgreen:
jak to že se chcete vracet už se vám Anglie nelíbí :?:

Aha, tak to my jsme do prvniho tehotenstvi vlitli neplanovane a ani nevime jak. :mrgreen: Ale ja si pockam, je jeste dost brzy a nikam nespecham. :)
Nejde o to, ze bychom se nam v Anglii nelibilo. Zivot je tam taaak snadny, pohodlny a prijemny. Jenze, kdyz ma clovek deti, hned vidi vsechno jinak. Necheme aby prisly o babicky, bratrance, nasi kulturu, zvyky. Anglie nam asi nikdy uplne nesedla, jako vetsine lidem, co tam jeli. Britove jsou zvlastni, ale nekomu to nevadi.
My dame prednost rodine pred penezi. Tech veci, co se musi zvazit je spousta, ale nam uz se styska. :)
Takze ted jen nasetrime na byt a hura do Cech. :)

A jak se vam pak nakonec to prvni ditko povedlo? Udelali jsme ten mesic neco jinak, nebo se proste musi pockat a ono to nekdy vyjde.

• Citovat
  • Upravit
6326
29.11.11 11:52

Scarlet - povedlo se tak že jsem se za :1) vykašlala na měření BT (stejně jsem s toho nic nepoznala)

1. vykašlala jsem se i na braní vitamínů a kys. listové
  2. jsem zrovna ten měsíc změnila práci
  3. jsem si řekla že to kašlu :mrgreen:

a světe div se hned první měsíc co jsem tohle všechno (ne)udělala to vyšlo :mrgreen: nevím jestli to byla náhoda nebo pomohlo na to opravdu nemyslet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
30.11.11 10:36

+Ahojky maminy.Vidím že je vás tu dost.Mám 8 letého syna domču za svobodna a s manželem máme vojtíška.Bráškové jsou strašně od sebe a tak jsme to nechali na zvážení.Nebot jsem neustále potratila a měla s těhotenství problémy.Před 3 lety jsme přišlůi o dvojčátka.Nemohla jsem dostat po potratu menstruaci od července do listopadu a Takové bolesti bych nikomu nepřála.Prodělala jsem operaci dělohy,vaječníku jen abych to dostala.Hod injekce jako augmetin atd nezabrali.Rok jsme se snažili a malého bylo zázrak udžet do toho jsem v Těhotenství měla cukrovku.V pátek jedu domlouvat termín porodu .Klukum přibude před vánoci Tomášek.Jdu na 3 císaře,ale chtěla bych rodit normálně.Můj gynekolog to nedoporučuje.Nebot je to brzy po předešlém císaři.Vojtíšek a tomášek budou od sebe 1.5l.Tak si snad budou víc hrát.Malej už nechce být na kočáře tak nevím.Můžete mi poradit.Starší syn už je školák.Já mám strach z rána.Vypravit do školy.dat malému snídani a kojit.Mati nás měla také tak a zvládla to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
30.11.11 14:28
jbul píše: +Ahojky maminy.Vidím že je vás tu dost.Mám 8 letého syna domču za svobodna a s manželem máme vojtíška.Bráškové jsou strašně od sebe a tak jsme to nechali na zvážení.Nebot jsem neustále potratila a měla s těhotenství problémy.Před 3 lety jsme přišlůi o dvojčátka.Nemohla jsem dostat po potratu menstruaci od července do listopadu a Takové bolesti bych nikomu nepřála.Prodělala jsem operaci dělohy,vaječníku jen abych to dostala.Hod injekce jako augmetin atd nezabrali.Rok jsme se snažili a malého bylo zázrak udžet do toho jsem v Těhotenství měla cukrovku.V pátek jedu domlouvat termín porodu .Klukum přibude před vánoci Tomášek.Jdu na 3 císaře,ale chtěla bych rodit normálně.Můj gynekolog to nedoporučuje.Nebot je to brzy po předešlém císaři.Vojtíšek a tomášek budou od sebe 1.5l.Tak si snad budou víc hrát.Malej už nechce být na kočáře tak nevím.Můžete mi poradit.Starší syn už je školák.Já mám strach z rána.Vypravit do školy.dat malému snídani a kojit.Mati nás měla také tak a zvládla to.

No, nemám osmileté dítě, ale předpokládám že už se umí najíst, oblíct samo :nevim: Osobně mám zkušenost že při kojení se DÁ jednou rukou krmit, nebo co je potřeba tak bych asi nakojila u snídaně…Já vím, je to děs, ale já taky kojila spíš když se to hodilo, nenechala jsem to dojít až k hladovému řevu. A moje heslo je vždy připraven - dělám věci když to jde, ne až to hoří - děti jsou hodné nnebo spí a vše si předpřipravím aby nebyla panika - už večer si nachystám oblečení na ráno, ráno vařím oběd atd. :lol: Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
30.11.11 17:44

Scarlet - to je hodně rozumné s tou Anglii… držím vám palce ať to dobře dopadne. Holt ne každému daná země kam jde přiroste k srdci a je pravda, že hodně mých známých se vrátilo zpátky domů poté co si vydělali na domeček nebo byt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
30.11.11 17:50
jbul píše: +Ahojky maminy.Vidím že je vás tu dost.Mám 8 letého syna domču za svobodna a s manželem máme vojtíška.Bráškové jsou strašně od sebe a tak jsme to nechali na zvážení.Nebot jsem neustále potratila a měla s těhotenství problémy.Před 3 lety jsme přišlůi o dvojčátka.Nemohla jsem dostat po potratu menstruaci od července do listopadu a Takové bolesti bych nikomu nepřála.Prodělala jsem operaci dělohy,vaječníku jen abych to dostala.Hod injekce jako augmetin atd nezabrali.Rok jsme se snažili a malého bylo zázrak udžet do toho jsem v Těhotenství měla cukrovku.V pátek jedu domlouvat termín porodu .Klukum přibude před vánoci Tomášek.Jdu na 3 císaře,ale chtěla bych rodit normálně.Můj gynekolog to nedoporučuje.Nebot je to brzy po předešlém císaři.Vojtíšek a tomášek budou od sebe 1.5l.Tak si snad budou víc hrát.Malej už nechce být na kočáře tak nevím.Můžete mi poradit.Starší syn už je školák.Já mám strach z rána.Vypravit do školy.dat malému snídani a kojit.Mati nás měla také tak a zvládla to.

Ahoj jbul - mám 3,5 roku Tom, 10 měsíců Kátě a za tři měsíce přijde další prďolka. Musím říc, že rozdíl 2,5 a narození Káti jsme zvládli, takže předpokládám, že vypravit do školy velkého chlapa nebude problém :lol: zvlášť když už může jít sám (pokud ho tedy nedoprovázíš). S tím dalším prckem mne uklidnila Ischtar, že to jde zvládnout, když si něco opravdu nachystáš dopředu a nebo prostě my nebudeme vždy přesně tam kde máme být, ale tři děti jsou tři děti :lol:
Přeji Ti ať ti to dobře dopadne a z toho císaře si hlavu nedělej, co já bych za něj dala po zpackaném šití :zed: :zed: :zed:
Krásný dárek k vánocům jste si nadělili jen co je pravda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny