Dvojčátka beru

• Otevřená skupina

Skupina pro ty, které chtějí mít/budou mít/mají děti narozené velmi brzy po sobě.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1876
13.12.11 14:16

Ahojky maminky 6.12.2011 jsem porodila císařem malého tomáška 3,30 a 48 cm.Je sice zdraví.Kluci byli nadšený jízva pocísaři fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
13.12.11 14:43
jbul píše:
Ahojky maminky 6.12.2011 jsem porodila císařem malého tomáška 3,30 a 48 cm.Je sice zdraví.Kluci byli nadšený jízva pocísaři fajn.

Obrovská gratulace :kytka: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
13.12.11 14:47
Caterinita píše:
Ahojky holky, jak vám dopadly testy? My máme 4.5 měsíční slečnu a pokoušíme se o sourozence:) Mám dotaz pro zkušenější emaminy skorodvojčátek- jak jste to zvládalylogisticky, např. dopravit sedo poradny s bříškem a mimísem, nebo později vůbec kamkoliv se dopravit?Používaly jste dvojčecí kočárky? Jste některá z Prahy? Kačka

Ahoj, já jsem donedávna byla z Prahy ale už jsme přestěhovaní.
Jinak - když jsem šla do poradny hlídala některá z babiček nebo táta. Mám tandemový kočárek Phil a Teds. Rodila jsem plánovaně tak jsem mohla naplánovat hlídání Anežky. O ostatním jsem tu už psala… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
13.12.11 16:27
jbul píše:
Ahojky maminky 6.12.2011 jsem porodila císařem malého tomáška 3,30 a 48 cm.Je sice zdraví.Kluci byli nadšený jízva pocísaři fajn.

obrovskáááááá gratulace :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
13.12.11 16:33
jbul píše:

GRATULACÉÉÉ :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
13.12.11 17:11

Ahojky Ishtar!Děkuji moc:)Podívám se zpětně do diskuzí na pár tipů:) Na gyndu jdu až ve čtvrtek, tak uvidím. Sice jsem dnes chtěla už zakoupit těhu test (moc jim neverim, minule mi porad ukazovaljednu carku a ja uz ve druhem mesici..), jenže do nejbližší lékárny vedlo asi osm schodů,tak jsem to s kočárkem radši vzdala:)Kolik je teď tvým pokladům?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
13.12.11 17:12

A jinak gratuluji všem, co porodily nebo zjistily těhotenství:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
13.12.11 20:25

Anežce budou 2 roky pozítří a Bětce je 8,5 měsíce. Držím palce ať to s mimčem vyjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
13.12.11 20:39

Maminky nevím jak to ale ted si těhotenství s Tomáškem zpětně vzpomínám a přicházím na to ze s vojtou jsem si těhotenství užila těšila se na něj a u tomáška jsem si nebyla jistá zda to bude lepší nebo ne užvala jsem si mladšího syna a dávala mu víc a na tomáška se někdy nemyslela nevykladala si sním nebo nemazala břiško.Prostě a jednoduše pokud sou děti hned po sobě a člověk chce všechno vychutnat tak to tak nejde.Být těhotná a tahat nákupy,lítat po úřadech tahat kočárek.Jsou lidi co už vám ani nepomůžou i když vidí že jste těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
13.12.11 20:46
:mavam:

souhlasím s Jbul. Také si to těhulkování moc neužívám a dost mě to mrzí. Ale Sára dá zabrat a vyžaduje mojí pozornost. Takže večer jsem ko a třeba na mazáí bříška nemám ani pomyšlení jsem ráda že dolezu do pelechu.
Ale dneska jsem si říkala že musím koupit něco miminku pod stromek (Sárka loni když jsem jí čekala také měla nějaké dárečky)a když jsem to ukázala doma tak mi bylo řečeno proč jsem to kupovala a proč jsem to nevzala Sárce to mě teda nakrklo protože jen proto že je Karinka druhá tak nebude mít všechno po Sáře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
14.12.11 08:10
jbul píše:
Maminky nevím jak to ale ted si těhotenství s Tomáškem zpětně vzpomínám a přicházím na to ze s vojtou jsem si těhotenství užila těšila se na něj a u tomáška jsem si nebyla jistá zda to bude lepší nebo ne užvala jsem si mladšího syna a dávala mu víc a na tomáška se někdy nemyslela nevykladala si sním nebo nemazala břiško.Prostě a jednoduše pokud sou děti hned po sobě a člověk chce všechno vychutnat tak to tak nejde.Být těhotná a tahat nákupy,lítat po úřadech tahat kočárek.Jsou lidi co už vám ani nepomůžou i když vidí že jste těhotná

Jako bych clyšela sebe. A ono je to tak i dneska - dokud byla Anežka jedináček tak se sjížděli prarodiče a z každého gugu nebo pohybu se mohli po… a dneska Anež už mluví, dělá spoustu věcí tak je Bětka trochu v pozadí. Ale myslím že je lepší být v pozadí a mít od začátku ségru (milujou se) než vyrůst jako jedináček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
14.12.11 08:23

vojtovi je 1,5 a dominikovi 8 tak to druhé těhotenství bylo jako kdybych byla prvorodička. vojta měl 9 měsícu když jsem otěhotněla.manžel v praze .sice vojta brašku bere říká mu ahoj a tak podobně hladí ho.starší by ho rad nechával odříhnout a to ještě se učíme do školy.také jsem byla ko ráno jsem nemohla na nohy trpěla průjmy tomášek mě hodně tlačil v bříšku.ke konci těhotenství mě začalo bolet spodek v noci jsem nemohla spát natož se přetočit v noci k nám zas na oplátku přišel vojtíšek.se starším na fotbal uterý čtvrtek. pátek keramika. ráno školka.vypravovat sebe kluky a tahat 10 měsíčniho vojtu do a ze schodu prostě hrůza a to až doted jsem se k němu musela sklánět s bříškem přebalovat atd prostě na tomáška jsem vůbec nemyslela jen na kluky. co mě ted mrzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
14.12.11 10:29
jbul píše:
vojtovi je 1,5 a dominikovi 8 tak to druhé těhotenství bylo jako kdybych byla prvorodička. vojta měl 9 měsícu když jsem otěhotněla.manžel v praze .sice vojta brašku bere říká mu ahoj a tak podobně hladí ho.starší by ho rad nechával odříhnout a to ještě se učíme do školy.také jsem byla ko ráno jsem nemohla na nohy trpěla průjmy tomášek mě hodně tlačil v bříšku.ke konci těhotenství mě začalo bolet spodek v noci jsem nemohla spát natož se přetočit v noci k nám zas na oplátku přišel vojtíšek.se starším na fotbal uterý čtvrtek. pátek keramika. ráno školka.vypravovat sebe kluky a tahat 10 měsíčniho vojtu do a ze schodu prostě hrůza a to až doted jsem se k němu musela sklánět s bříškem přebalovat atd prostě na tomáška jsem vůbec nemyslela jen na kluky. co mě ted mrzí

Tak to je přece jasný, mám to úplně stejně - dvojčata v břichu holt nebudou tak obletovaný, jako první Lucinka. Ale nemyslím, že by nás to mělo mrzet. Holt prvorození mají vždycky nejvíc pozornosti (sama jsem poslední ze 3 a fakt sem to z pohledu děcka nijak nepociťovala). Jinak ten „tejdenní program“ co tady uvádíš je fakt dobře nabitej :-D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
14.12.11 16:23
jbul píše:

Taky moc gratuluju! :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
14.12.11 21:13
jbul píše:

Moc moc blahopřeji k malému, tak jsi to zvládla a než porodíme teď my další už budeš zaběhnutá :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Jak já ti závidím, že už to máš za sebou, ja se třesu jako ratlík a mám z toho větší a větší hrůzu i když je to potřetí.
Tak se hlavně opatrujte a držte :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny