Dvojčátka beru

• Otevřená skupina

Skupina pro ty, které chtějí mít/budou mít/mají děti narozené velmi brzy po sobě.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
750
30.11.11 17:52
Tera:)1 píše:
Scarlet - povedlo se tak že jsem se za :1) vykašlala na měření BT (stejně jsem s toho nic nepoznala)
  1. vykašlala jsem se i na braní vitamínů a kys. listové
  2. jsem zrovna ten měsíc změnila práci
  3. jsem si řekla že to kašlu :mrgreen:

a světe div se hned první měsíc co jsem tohle všechno (ne)udělala to vyšlo :mrgreen: nevím jestli to byla náhoda nebo pomohlo na to opravdu nemyslet :nevim:

Tery to máš velkou pravdu :lol: :lol: :lol: u nás je to podobně, já vždy nechtěla a nějak to přišlo samo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
1.12.11 08:04

je pravda že starší se obleče a chodí sám do školy.Jenže dohlédnout at si vezme vše co má.Tento týden měl nachystané punčochy a dal si jen ponožky.Byla mu zima.manžel jezdí do práce o 6h a vrátí se až kolem 6h večerní.Ještě že mi máti hodně pomáhá.z druhé strany totální nezájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
1.12.11 10:39

Tak můj manžel donedávna chodil domů v devět večer, odcházel v osm…Teď je to trochu lepší, ale jde to zvládnout i bez chlapa…Jen je to víc vyčerpávající :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
1.12.11 11:40
jbul píše:
je pravda že starší se obleče a chodí sám do školy.Jenže dohlédnout at si vezme vše co má.Tento týden měl nachystané punčochy a dal si jen ponožky.Byla mu zima.manžel jezdí do práce o 6h a vrátí se až kolem 6h večerní.Ještě že mi máti hodně pomáhá.z druhé strany totální nezájem.

Jbul neboj, tak jak píše Ischtar, myslím, že v dnešní době mít tatínka doma do čtyř je asi malý zázrak. My jsme doma často sami, protože taťka jezdí i služebky…takže buď ráda aspoň za mamku :lol: A když to zvládla Ischtar zvládneme to taky :lol: :lol: aspoň vidíš, že to někde jde a důležitý je nepanikařit dopředu…v tom mi stačí tchýně a ty její černé vize :lol: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
1.12.11 11:41
Ischtar píše:
Tak můj manžel donedávna chodil domů v devět večer, odcházel v osm…Teď je to trochu lepší, ale jde to zvládnout i bez chlapa…Jen je to víc vyčerpávající :zed:

Ischtar jaký jsi měla kočárek pro holky??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
1.12.11 14:35

Měla jsem
phil a Teds, z druhé ruky a spokojenost. Pořád ho používám, asi do jara, pak koupím Anežce to stupátko, na zimu se mi nechce jí vyhodit z kočáru.
Mě uklidňovalo že to zvládly i naše babičky no a my máme jednorázový plenky, tyčový mixéry, myčky…tak to musí být brnkačka ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
1.12.11 14:41

Malý je mamináč.Nehne se odemne a když přijde táta tak mám klid.Je pravda že starší mi hodně pomáhá.Připravuje čaj,mléko a přebaloval.Někdy se sním i koupe.Jenže starší už se předemnou stydí. Nod je už starší.Mám strach hlavně po císaři.jak to bude.Neb malej se chce chovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
1.12.11 15:53

No já měla taky císař a naučila jsem Anežku ještě před porodem že si pro pochování přišla do křesla - seděla jsem a řekla jestli chceš ke mě tak pojď, nohy máš. A dobrý, vsedě to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
1.12.11 16:43
Ischtar píše:
Měla jsem
phil a Teds, z druhé ruky a spokojenost. Pořád ho používám, asi do jara, pak koupím Anežce to stupátko, na zimu se mi nechce jí vyhodit z kočáru.
Mě uklidňovalo že to zvládly i naše babičky no a my máme jednorázový plenky, tyčový mixéry, myčky…tak to musí být brnkačka ne :lol:

jjj ten mám taky vybraný, tak doufam, že jsem zvolila dobře. Četla jsem jen dobré komentáře kdo ho měl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
1.12.11 16:47
jbul píše:
Malý je mamináč.Nehne se odemne a když přijde táta tak mám klid.Je pravda že starší mi hodně pomáhá.Připravuje čaj,mléko a přebaloval.Někdy se sním i koupe.Jenže starší už se předemnou stydí. Nod je už starší.Mám strach hlavně po císaři.jak to bude.Neb malej se chce chovat.

jbul a jak jsi spokojená s porodnicí v Kroměříži. Kamarádka zde rodila 2× a byla velice spokojená a poté co jsem u porodu v PV dostala blba tak mne přemlouvá ať jdu tam, abych při své smůle zase neměla problémy. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
2.12.11 20:00

Já rodila domču před osmi letay v kroměřížské nemocnici a to v km bylo víc doktorů.Ted je tam dr.Ohlídal který by už měl být v důchodu a primař.ze staré gardy tam je jen doktorka švecová.Je to dobrá doktorka jinak jsou tam mladé doktorky které ještě studují..Já vojto rodila ve zlíně. a tomáška také rodím ve zlíně 6.12.2011 místo 18.12.2011 hod dvakrát jizva na děloze.mě totiž při vojtovi stoupall inzulín.14 dní jsem ležela v km a pak mi řekli proč neležím na klinice.Také že oni nejsou zařízení že by mě odrodili ale malého by převezli do zlína a mě nechali v km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
7.12.11 08:56

Tera: Tak jak jste dopadli? Jsem zvedava. :)

• Citovat
  • Upravit
6326
7.12.11 20:32
Scarlett2011 píše:
Tera: Tak jak jste dopadli? Jsem zvedava. :)

se ani neptej :x tetka rudá dorazila ale už zase končí takže zase budem pokračovat v :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
7.12.11 20:36

:mavam:
jéééééjéééé Tero a já na tebe v pondělí táááák myslela :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
7.12.11 20:39