Dvojčátka beru
- Otevřená skupina
Skupina pro ty, které chtějí mít/budou mít/mají děti narozené velmi brzy po sobě.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dekuji za privitání. Jak ty vaše prcky zvládáte? musim říct, že jsem se fakt bála, jak to zvládneme, viz múj deníček, ale teď je to fakt super..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
netkaa píše:Dekuji za privitání. Jak ty vaše prcky zvládáte? musim říct, že jsem se fakt bála, jak to zvládneme, viz múj deníček, ale teď je to fakt super..
![]()
Ahoj netkoo, tak to smekám, mne to čeká za měsíc a se stejným rozdílem a už teď se začínám děsit…jak zvládáte spaní???
To jsi teď čerstvě po porodu??
nečetla jsem tvůj deníček…zkusím ho pohledat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojte, tak my mame dve dcery s rozdielom 13 mesiacov (4, 3 roky) a teraz 4-mesacne dvojicky. starsie su ako najlepsie kamaratky a teraz ako su starsie tak si vsetci myslia ze su dvojicky. takze najbeznejsie komentare su " vy mate dva krat dvojicky?"
tandemovy kociar pre deti vyuzijete. my sme este toto leto chodili s nim a detmi na celodenne vylety. vsetko jedlo a oblecenie sa tam hodilo a nemuseli sme nic vlacit na pleciach. ak deti boli unavene alebo my sme sa potrebovali rychle presunut tak sme ich tam hodili. a islo sa.
kratko po porode druhej dcery som chodila na prechadzky stylom - jednokociar pre mladsiu 13-mesacnu ktora sa prave pustila sama chodit a babatko som mala v batohu na prsiach.
nebojte sa, da sa zvladnut. my sme tuna sami a stiha sa. v prvom rade sa treba postarat o deti a domacnost je druhorada. nesnazte sa za kazdu cenu mat vyblyskany dom. ak sa niekomu nebude pacit ze nie je umyty riad alebo poupratovane tak len povedzte: „ja som matka a nie upratovacka“ a co stihnem to urobim.
prajem vam vela krasnych chvil s vasimi detickami
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nene, dcerce je 18mesicu a malymu bude 7mesicu.. Cas leti jak blazen.. Se spanim v pohode. Mala je zvykla spat od mala sama v pokojicku (mame maly byt, tak ma z nasi byvaly ložnice malá velkej pokojíek) a malej spi s náma v obýváku. Malá spí v pohodě, Patrick je ukňouránek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dana_l4 velky obdiv ,ja si hlavu lamu jak to budu delat se dvema detma,a vy mate 4 a jen kousek od sebe.Cetla sem to s otevrenou pusou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, chtěla bych vás poprosit o radu nebo vaše zkušenosti jestli se vyplatí kupovat sourozenecký kočárek při rozdílů 16 měsíců děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
netkaa píše:
Nene, dcerce je 18mesicu a malymu bude 7mesicu.. Cas leti jak blazen.. Se spanim v pohode. Mala je zvykla spat od mala sama v pokojicku (mame maly byt, tak ma z nasi byvaly ložnice malá velkej pokojíek) a malej spi s náma v obýváku. Malá spí v pohodě, Patrick je ukňouránek
Tak to máte pěkně rozdělený
Taky ty děti asi musím nějak rozdělit
Syn potřebuje spát v klidu, aby ráno vstal do školky, dcera usina perfektně ve dne, ale večerní spaní ji trvá a je schopná si zpívat a povídat i hodinu než usne a jaké bude mimino zatím nevím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
simes píše:
ahoj, chtěla bych vás poprosit o radu nebo vaše zkušenosti jestli se vyplatí kupovat sourozenecký kočárek při rozdílů 16 měsíců děkuji
Kamarádka měla ten samý rozdíl a měla sourozenecký kočár, i když malý chodil od 10 měsíců a běhal v 16 jako divoch, po narození dcery se chtěl najednou jen vozit jako ona. A tím i nákupy nebo lékaře měla v klidu, protože oba byli zvyklí sedět v kočárku. Já mám sourozenecký, ale čeká mne rozdíl 13 měsíců, a to bych se skatem pro dceru nezvladla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dana_l4 píše:
ahojte, tak my mame dve dcery s rozdielom 13 mesiacov (4, 3 roky) a teraz 4-mesacne dvojicky. starsie su ako najlepsie kamaratky a teraz ako su starsie tak si vsetci myslia ze su dvojicky. takze najbeznejsie komentare su " vy mate dva krat dvojicky?"
tandemovy kociar pre deti vyuzijete. my sme este toto leto chodili s nim a detmi na celodenne vylety. vsetko jedlo a oblecenie sa tam hodilo a nemuseli sme nic vlacit na pleciach. ak deti boli unavene alebo my sme sa potrebovali rychle presunut tak sme ich tam hodili. a islo sa.
kratko po porode druhej dcery som chodila na prechadzky stylom - jednokociar pre mladsiu 13-mesacnu ktora sa prave pustila sama chodit a babatko som mala v batohu na prsiach.
nebojte sa, da sa zvladnut. my sme tuna sami a stiha sa. v prvom rade sa treba postarat o deti a domacnost je druhorada. nesnazte sa za kazdu cenu mat vyblyskany dom. ak sa niekomu nebude pacit ze nie je umyty riad alebo poupratovane tak len povedzte: „ja som matka a nie upratovacka“ a co stihnem to urobim.
prajem vam vela krasnych chvil s vasimi detickami
Klobouk dolů
četla jsem to doma a uklidnila jsem se, že když to zvládnete se malou školkou tak tři nebudou taková hrůza
A radu o upratovačke jsem doma několikrát zdůraznila, že nás to od února taky čeká
Děkuji moc a držím Vám pěsti ať se daří minimálně jako nyní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
simes píše:
ahoj, chtěla bych vás poprosit o radu nebo vaše zkušenosti jestli se vyplatí kupovat sourozenecký kočárek při rozdílů 16 měsíců děkuji
Mám rozdíl 15 měsíců a neobešla bych se bez něj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, tak od minulé soboty jsem už oficiálně dvojmatka. Ondra se narodil 21.1. Nakonec máme rozdíl 20 měsíců, protože jsem přenášela. Jsme třetí den doma tak se sžíváme s novým rytmem. Jsem teda opravdu zvědavá, jak to nakonec s dvouma malejma dětma půjde. Ten starší začal zrovna se vztekacím obdobím, ale zatím to jde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AhOJKY maminy.my ted u staršího vojty 19m měsíců máme anginy takže ven nechodíme a i ten můj malej drobek má rýmu má ted 8 týdnu.Kluci vpohodě.Nejstarší se zatím drží.Ted v 6 týdnech jsme měli jít na kontrolu s nožičkami ale když je venku taková zima tak jsem sními doma.Vojta mi krásně večer usína na prsou.A taktéž vojta nám začal se řvem.Vzbudí se řve a když táta přijde chce se chovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To nám Anežka dělala taky že se po narození Bětky vrátila do miminecích časů - špatně usínala, v noci se budila, vic řvala, hůř jedla, ale rychle to přešlo…Teď začaly cácory vstávat ráno v půl šesté
![]()
Jestli někdo víte co s tím tak prosím pomoooc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Kateřinečka , 15.5.24 19:02
- Fox03 , 5.3.24 17:50
- Denise.H , 17.7.23 23:07
- Mony777 , 16.10.22 08:37
- tina.rs , 7.3.22 11:20
- Ajule31 , 9.2.22 22:13
- ksokol , 7.2.22 20:36
- barrunass , 22.1.22 19:33
- Luciiik13 , 17.11.21 07:44
- Hanička15 , 31.7.21 14:36
- Mallin , 23.3.21 15:11
- HandulkaK , 26.2.21 03:43
- Mayka15 , 6.2.20 11:36
- LenaMarry , 14.12.19 12:52
- Ivulita , 27.6.19 10:38
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Šly by jste s pravdou hned na začátku...
- 16.7.26 09:26
- JancaS84
- 4
Dětské Lázně Bělohrad - zkušenosti (my...
- 16.7.26 09:31
- lucad77
- 2
Vyhoření a ztráta smyslu
- 16.7.26 09:25
- Snopy123
- 13
Nevyspělý manžel- jsem těhotná
- 16.7.26 09:27
- Apolena05
- 41
Přístavba k rodinnému domu
- 15.7.26 22:34
- smily81
- 1
Tetky a mařeny z vesnice
- 16.7.26 08:28
- Alušáček
- 12
Zkušenosti Peptipen
- 15.7.26 22:13
- Lola356
- 1
Tip na dárek pro 12 letou holku z Action
- 16.7.26 08:18
- KKK85
- 10
Gastroenterologie – jak probíhá návštěva?
- 15.7.26 19:44
- Anonymní
- 8
Rozbrečela jsem se u psychiatra
- 16.7.26 09:26
- lucad77
- 18
Nové příspěvky
Milenky sem nová diskuze
- 16.7.26 09:39
- sirikit
- 117719
Vyhoření a ztráta smyslu
- 16.7.26 09:36
- Apolena05
- 14
Dítě v autě rychlá nebezpečná jízda sanitky
- 16.7.26 09:36
- Filip Turek
- 1
Jak vycházíte s rodičákem?
- 16.7.26 09:35
- Snopy123
- 67
Snažení o miminko - měření bazální...
- 16.7.26 09:34
- bacova.mi
- 33641
ChatGPT bude nově erotickým partnerem
- 16.7.26 09:32
- Ploskutáček
- 16
Filmy a seriály podle abecedy
- Štěpínek1
- 22304
Dětské Lázně Bělohrad - zkušenosti (my...
- lucad77
- 2
Jak často jezdilo nevlastní pubertální dítě
- 16.7.26 09:30
- Anonymní
- 26
Znáte dobrý vtip? Sem s ním!
- 16.7.26 09:28
- Ploskutáček
- 43691