Dvojčátka beru

• Otevřená skupina

Skupina pro ty, které chtějí mít/budou mít/mají děti narozené velmi brzy po sobě.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
555
18.1.12 16:07

Jasně, vítej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
19.1.12 12:45

:mavam: Dekuji za privitání. Jak ty vaše prcky zvládáte? musim říct, že jsem se fakt bála, jak to zvládneme, viz múj deníček, ale teď je to fakt super.. :)) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
19.1.12 18:52
netkaa píše: :mavam: Dekuji za privitání. Jak ty vaše prcky zvládáte? musim říct, že jsem se fakt bála, jak to zvládneme, viz múj deníček, ale teď je to fakt super.. :)) :dance:

Ahoj netkoo, tak to smekám, mne to čeká za měsíc a se stejným rozdílem a už teď se začínám děsit…jak zvládáte spaní??? :nevim: To jsi teď čerstvě po porodu?? :nevim: nečetla jsem tvůj deníček…zkusím ho pohledat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
20.1.12 05:27

ahojte, tak my mame dve dcery s rozdielom 13 mesiacov (4, 3 roky) a teraz 4-mesacne dvojicky. starsie su ako najlepsie kamaratky a teraz ako su starsie tak si vsetci myslia ze su dvojicky. takze najbeznejsie komentare su " vy mate dva krat dvojicky?"
tandemovy kociar pre deti vyuzijete. my sme este toto leto chodili s nim a detmi na celodenne vylety. vsetko jedlo a oblecenie sa tam hodilo a nemuseli sme nic vlacit na pleciach. ak deti boli unavene alebo my sme sa potrebovali rychle presunut tak sme ich tam hodili. a islo sa.
kratko po porode druhej dcery som chodila na prechadzky stylom - jednokociar pre mladsiu 13-mesacnu ktora sa prave pustila sama chodit a babatko som mala v batohu na prsiach.
nebojte sa, da sa zvladnut. my sme tuna sami a stiha sa. v prvom rade sa treba postarat o deti a domacnost je druhorada. nesnazte sa za kazdu cenu mat vyblyskany dom. ak sa niekomu nebude pacit ze nie je umyty riad alebo poupratovane tak len povedzte: „ja som matka a nie upratovacka“ a co stihnem to urobim.
prajem vam vela krasnych chvil s vasimi detickami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
20.1.12 11:03

Nene, dcerce je 18mesicu a malymu bude 7mesicu.. Cas leti jak blazen.. Se spanim v pohode. Mala je zvykla spat od mala sama v pokojicku (mame maly byt, tak ma z nasi byvaly ložnice malá velkej pokojíek) a malej spi s náma v obýváku. Malá spí v pohodě, Patrick je ukňouránek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
21.1.12 07:46

dana_l4 velky obdiv ,ja si hlavu lamu jak to budu delat se dvema detma,a vy mate 4 a jen kousek od sebe.Cetla sem to s otevrenou pusou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.1.12 23:07

ahoj, chtěla bych vás poprosit o radu nebo vaše zkušenosti jestli se vyplatí kupovat sourozenecký kočárek při rozdílů 16 měsíců děkuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
22.1.12 13:19
netkaa píše:
Nene, dcerce je 18mesicu a malymu bude 7mesicu.. Cas leti jak blazen.. Se spanim v pohode. Mala je zvykla spat od mala sama v pokojicku (mame maly byt, tak ma z nasi byvaly ložnice malá velkej pokojíek) a malej spi s náma v obýváku. Malá spí v pohodě, Patrick je ukňouránek :D

Tak to máte pěkně rozdělený :lol: Taky ty děti asi musím nějak rozdělit :D Syn potřebuje spát v klidu, aby ráno vstal do školky, dcera usina perfektně ve dne, ale večerní spaní ji trvá a je schopná si zpívat a povídat i hodinu než usne a jaké bude mimino zatím nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
22.1.12 13:22
simes píše:
ahoj, chtěla bych vás poprosit o radu nebo vaše zkušenosti jestli se vyplatí kupovat sourozenecký kočárek při rozdílů 16 měsíců děkuji :lol:

Kamarádka měla ten samý rozdíl a měla sourozenecký kočár, i když malý chodil od 10 měsíců a běhal v 16 jako divoch, po narození dcery se chtěl najednou jen vozit jako ona. A tím i nákupy nebo lékaře měla v klidu, protože oba byli zvyklí sedět v kočárku. Já mám sourozenecký, ale čeká mne rozdíl 13 měsíců, a to bych se skatem pro dceru nezvladla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
22.1.12 13:24
dana_l4 píše:
ahojte, tak my mame dve dcery s rozdielom 13 mesiacov (4, 3 roky) a teraz 4-mesacne dvojicky. starsie su ako najlepsie kamaratky a teraz ako su starsie tak si vsetci myslia ze su dvojicky. takze najbeznejsie komentare su " vy mate dva krat dvojicky?"
tandemovy kociar pre deti vyuzijete. my sme este toto leto chodili s nim a detmi na celodenne vylety. vsetko jedlo a oblecenie sa tam hodilo a nemuseli sme nic vlacit na pleciach. ak deti boli unavene alebo my sme sa potrebovali rychle presunut tak sme ich tam hodili. a islo sa.
kratko po porode druhej dcery som chodila na prechadzky stylom - jednokociar pre mladsiu 13-mesacnu ktora sa prave pustila sama chodit a babatko som mala v batohu na prsiach.
nebojte sa, da sa zvladnut. my sme tuna sami a stiha sa. v prvom rade sa treba postarat o deti a domacnost je druhorada. nesnazte sa za kazdu cenu mat vyblyskany dom. ak sa niekomu nebude pacit ze nie je umyty riad alebo poupratovane tak len povedzte: „ja som matka a nie upratovacka“ a co stihnem to urobim.
prajem vam vela krasnych chvil s vasimi detickami

Klobouk dolů :potlesk: četla jsem to doma a uklidnila jsem se, že když to zvládnete se malou školkou tak tři nebudou taková hrůza :lol: A radu o upratovačke jsem doma několikrát zdůraznila, že nás to od února taky čeká :lol: Děkuji moc a držím Vám pěsti ať se daří minimálně jako nyní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
23.1.12 16:22
simes píše:
ahoj, chtěla bych vás poprosit o radu nebo vaše zkušenosti jestli se vyplatí kupovat sourozenecký kočárek při rozdílů 16 měsíců děkuji :lol:

Mám rozdíl 15 měsíců a neobešla bych se bez něj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
28.1.12 11:47

Ahoj holky, tak od minulé soboty jsem už oficiálně dvojmatka. Ondra se narodil 21.1. Nakonec máme rozdíl 20 měsíců, protože jsem přenášela. Jsme třetí den doma tak se sžíváme s novým rytmem. Jsem teda opravdu zvědavá, jak to nakonec s dvouma malejma dětma půjde. Ten starší začal zrovna se vztekacím obdobím, ale zatím to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
29.1.12 13:32

Gratuluju moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
1.2.12 15:53

AhOJKY maminy.my ted u staršího vojty 19m měsíců máme anginy takže ven nechodíme a i ten můj malej drobek má rýmu má ted 8 týdnu.Kluci vpohodě.Nejstarší se zatím drží.Ted v 6 týdnech jsme měli jít na kontrolu s nožičkami ale když je venku taková zima tak jsem sními doma.Vojta mi krásně večer usína na prsou.A taktéž vojta nám začal se řvem.Vzbudí se řve a když táta přijde chce se chovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
3.2.12 15:54

To nám Anežka dělala taky že se po narození Bětky vrátila do miminecích časů - špatně usínala, v noci se budila, vic řvala, hůř jedla, ale rychle to přešlo…Teď začaly cácory vstávat ráno v půl šesté :zed: :pocitac:
Jestli někdo víte co s tím tak prosím pomoooc :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny