Dvojčátka beru
- Otevřená skupina
Skupina pro ty, které chtějí mít/budou mít/mají děti narozené velmi brzy po sobě.
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tera:)1 píše:Scarlett2011 píše:se ani neptej
Tera: Tak jak jste dopadli? Jsem zvedava.tetka rudá dorazila ale už zase končí takže zase budem pokračovat v
To je skoda.
Tak snad na Vanoce. ![]()
My to pro tenhle mesic vzdavame a zacneme se snazit zase az budeme doma. Jsem tady z toho vseho uz na prasky, takze se ani nedivim, ze se nam nedari.
- Citovat
- Upravit
jbul píše:
Já rodila domču před osmi letay v kroměřížské nemocnici a to v km bylo víc doktorů.Ted je tam dr.Ohlídal který by už měl být v důchodu a primař.ze staré gardy tam je jen doktorka švecová.Je to dobrá doktorka jinak jsou tam mladé doktorky které ještě studují..Já vojto rodila ve zlíně. a tomáška také rodím ve zlíně 6.12.2011 místo 18.12.2011 hod dvakrát jizva na děloze.mě totiž při vojtovi stoupall inzulín.14 dní jsem ležela v km a pak mi řekli proč neležím na klinice.Také že oni nejsou zařízení že by mě odrodili ale malého by převezli do zlína a mě nechali v km.
děkuji za informace, doufám, že ti to dobře dopadne.....no snad už i dopadlo......
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Scarlett2011 píše:Tera:)1 píše:To je skoda.Scarlett2011 píše:se ani neptej
Tera: Tak jak jste dopadli? Jsem zvedava.tetka rudá dorazila ale už zase končí takže zase budem pokračovat v
Tak snad na Vanoce.
My to pro tenhle mesic vzdavame a zacneme se snazit zase az budeme doma. Jsem tady z toho vseho uz na prasky, takze se ani nedivim, ze se nam nedari.
Ahoj Scarlet vy jste jeste v Cechach???? ja uz nevim, kdyz napises doma, kde je vlastne doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Minki píše:Scarlett2011 píše:Ahoj Scarlet vy jste jeste v Cechach???? ja uz nevim, kdyz napises doma, kde je vlastne domaTera:)1 píše:To je skoda.Scarlett2011 píše:se ani neptej
Tak snad na Vanoce.
- Citovat
- Upravit
Skorodvojčátko- pokusy
Ahojky holky, jak vám dopadly testy? My máme 4.5 měsíční slečnu a pokoušíme se o sourozence:) Mám dotaz pro zkušenější emaminy skorodvojčátek- jak jste to zvládalylogisticky, např. dopravit sedo poradny s bříškem a mimísem, nebo později vůbec kamkoliv se dopravit?Používaly jste dvojčecí kočárky? Jste některá z Prahy? Kačka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ahoj, psala jsem nedávno, že čekáme druhé - malé bude v té době rok. Ale co se nám nestalo milé dámy… Jsou tam dvojčata. Tak to jsem sama zvědavá, jak to budeme zvládat - ať už logisticky, tak celkově. No nevím, kdybych to tušila, ještě bych počkala . . .
. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zvědavica píše:
No ahoj, psala jsem nedávno, že čekáme druhé - malé bude v té době rok. Ale co se nám nestalo milé dámy… Jsou tam dvojčata. Tak to jsem sama zvědavá, jak to budeme zvládat - ať už logisticky, tak celkově. No nevím, kdybych to tušila, ještě bych počkala . . ..
Teeeda, gratuluju.
To budete mit veselo. Ale neboj, to zvladnete. ![]()
Stejne trochu zavidim. ![]()
- Citovat
- Upravit
Caterinita píše:
Ahojky holky, jak vám dopadly testy? My máme 4.5 měsíční slečnu a pokoušíme se o sourozence:) Mám dotaz pro zkušenější emaminy skorodvojčátek- jak jste to zvládalylogisticky, např. dopravit sedo poradny s bříškem a mimísem, nebo později vůbec kamkoliv se dopravit?Používaly jste dvojčecí kočárky? Jste některá z Prahy? Kačka
Ahoj ![]()
testy stale negativni a tento mesic to vypoustime a budeme se snazit az v lednu. ![]()
No a pote, co nase mile ditko je ted absolutne nezvladatelne v noci. Spime tak 2 hodiny, tak nevim, nevim.
Snad se to brzy zlepsi. Ale muzu rict, ze ted jsem tak trochu rada, ze se to jeste nepodarilo. Kdo mohl tusit, ze z tak uzasne hodneho miminka se stane vzteklounek a nespavec. ![]()
- Citovat
- Upravit
Scarlett2011 píše:Zvědavica píše:Teeeda, gratuluju.
No ahoj, psala jsem nedávno, že čekáme druhé - malé bude v té době rok. Ale co se nám nestalo milé dámy… Jsou tam dvojčata. Tak to jsem sama zvědavá, jak to budeme zvládat - ať už logisticky, tak celkově. No nevím, kdybych to tušila, ještě bych počkala . . ..
To budete mit veselo. Ale neboj, to zvladnete.
Stejne trochu zavidim.
To víš, že to zvládneme, ale bude to masakr. Děti si tolik „neužijem“. Každopádně si říkám, že lepší 3 než žádný (fakt dlouho jsme čekali na malou . . .) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zvědavica píše:
téééééééééééééééééééééééééééda obr gratulace a smekám klobouk…bych to nedala i když jsme na malou také dlouho čekali…ale gratuluji
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kebinka píše:Zvědavica píše:téééééééééééééééééééééééééééda obr gratulace a smekám klobouk…bych to nedala i když jsme na malou také dlouho čekali…ale gratuluji
![]()
Tak obava jak to zvládnem je teď v našem domácím ovzduší asi nejvíc koncentrovaná. . . Asi si nechám příšít biotronickou paži ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zvědavica píše:
taky se přidávám ke gratulacím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zvědavica píše:
Jů, tak to taky moc gratuluju. Tak toho jsem se taky trochu obávala, že si upečeme brzo po prvním další a oni tam budou dvě. No, my čekáme naštěstí jen to jedno, ale co by se dalo dělat, že?
Bude to trojitá starost, ale taky trojitá radost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Kateřinečka , 15.5.24 19:02
- Fox03 , 5.3.24 17:50
- Denise.H , 17.7.23 23:07
- Mony777 , 16.10.22 08:37
- tina.rs , 7.3.22 11:20
- Ajule31 , 9.2.22 22:13
- ksokol , 7.2.22 20:36
- barrunass , 22.1.22 19:33
- Luciiik13 , 17.11.21 07:44
- Hanička15 , 31.7.21 14:36
- Mallin , 23.3.21 15:11
- HandulkaK , 26.2.21 03:43
- Mayka15 , 6.2.20 11:36
- LenaMarry , 14.12.19 12:52
- Ivulita , 27.6.19 10:38
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Picly jsme se s kámoškou. Je to ostuda?
- 16.7.26 11:04
- BohunkaP
- 11
Vrásky kolem 30 - co pomáhá?
- 16.7.26 10:27
- Anonymní
- 38
Rodičovský příspěvek /nemocenská 2026
- 16.7.26 09:56
- Anonymní
- 1
Dítě v autě rychlá nebezpečná jízda sanitky
- 16.7.26 10:56
- Premek_Orac
- 13
Šly by jste s pravdou hned na začátku...
- 16.7.26 11:00
- Zluta_pastelka
- 19
Dětské Lázně Bělohrad - zkušenosti (my...
- 16.7.26 10:59
- cecetka
- 4
Vyhoření a ztráta smyslu
- 16.7.26 10:06
- Jazmine
- 16
Nevyspělý manžel- jsem těhotná
- 16.7.26 10:53
- Zvedava1
- 51
Přístavba k rodinnému domu
- 16.7.26 10:30
- Lucy75
- 2
Tetky a mařeny z vesnice
- 16.7.26 09:49
- ValaKrie
- 13
Nové příspěvky
Jak často jezdilo nevlastní pubertální dítě
- 16.7.26 11:12
- Zita Aussig
- 28
Tetky a mařeny z vesnice
- Aries6
- 15
Rostliny podle abecedy
- schnulla
- 9448
Milenky sem nová diskuze
- 16.7.26 11:11
- jege
- 117749
Šly by jste s pravdou hned na začátku...
- 16.7.26 11:11
- normalni zena
- 20
Hra - jídlo podle abecedy
- 16.7.26 11:10
- schnulla
- 58684
Zvířata podle abecedy
- 16.7.26 11:10
- schnulla
- 10365
Co dnes vaříte?