Dvojčátka beru

• Otevřená skupina

Skupina pro ty, které chtějí mít/budou mít/mají děti narozené velmi brzy po sobě.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11202
7.12.11 20:49

no jasně :pankac: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
8.12.11 18:20
Tera:)1 píše:
Scarlett2011 píše:
Tera: Tak jak jste dopadli? Jsem zvedava. :)
se ani neptej :x tetka rudá dorazila ale už zase končí takže zase budem pokračovat v :hug:

To je skoda. :( Tak snad na Vanoce. :)
My to pro tenhle mesic vzdavame a zacneme se snazit zase az budeme doma. Jsem tady z toho vseho uz na prasky, takze se ani nedivim, ze se nam nedari.

• Citovat
  • Upravit
750
9.12.11 14:32
jbul píše:
Já rodila domču před osmi letay v kroměřížské nemocnici a to v km bylo víc doktorů.Ted je tam dr.Ohlídal který by už měl být v důchodu a primař.ze staré gardy tam je jen doktorka švecová.Je to dobrá doktorka jinak jsou tam mladé doktorky které ještě studují..Já vojto rodila ve zlíně. a tomáška také rodím ve zlíně 6.12.2011 místo 18.12.2011 hod dvakrát jizva na děloze.mě totiž při vojtovi stoupall inzulín.14 dní jsem ležela v km a pak mi řekli proč neležím na klinice.Také že oni nejsou zařízení že by mě odrodili ale malého by převezli do zlína a mě nechali v km.

děkuji za informace, doufám, že ti to dobře dopadne.....no snad už i dopadlo......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
9.12.11 14:33
Scarlett2011 píše:
Scarlett2011 píše:
se ani neptej :x tetka rudá dorazila ale už zase končí takže zase budem pokračovat v :hug:
My to pro tenhle mesic vzdavame a zacneme se snazit zase az budeme doma. Jsem tady z toho vseho uz na prasky, takze se ani nedivim, ze se nam nedari.

Ahoj Scarlet vy jste jeste v Cechach???? ja uz nevim, kdyz napises doma, kde je vlastne doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
9.12.11 15:28
Minki píše:
Scarlett2011 píše:
Scarlett2011 píše:
Ahoj Scarlet vy jste jeste v Cechach???? ja uz nevim, kdyz napises doma, kde je vlastne doma :nevim:
:) Jj, jsme jeste v CR. Doma je zatim Anglie. No, rikame doma i v CR. Mame v tom bordel. :mrgreen: Do Anglie jedeme 20.12., uz se tesime. :)
  • Citovat
  • Upravit
155
12.12.11 10:58

Skorodvojčátko- pokusy

Ahojky holky, jak vám dopadly testy? My máme 4.5 měsíční slečnu a pokoušíme se o sourozence:) Mám dotaz pro zkušenější emaminy skorodvojčátek- jak jste to zvládalylogisticky, např. dopravit sedo poradny s bříškem a mimísem, nebo později vůbec kamkoliv se dopravit?Používaly jste dvojčecí kočárky? Jste některá z Prahy? Kačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
12.12.11 14:54

No ahoj, psala jsem nedávno, že čekáme druhé - malé bude v té době rok. Ale co se nám nestalo milé dámy… Jsou tam dvojčata. Tak to jsem sama zvědavá, jak to budeme zvládat - ať už logisticky, tak celkově. No nevím, kdybych to tušila, ještě bych počkala . . . :lol::dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
12.12.11 17:11
Zvědavica píše:
No ahoj, psala jsem nedávno, že čekáme druhé - malé bude v té době rok. Ale co se nám nestalo milé dámy… Jsou tam dvojčata. Tak to jsem sama zvědavá, jak to budeme zvládat - ať už logisticky, tak celkově. No nevím, kdybych to tušila, ještě bych počkala . . . :lol: . :dance:

Teeeda, gratuluju. :potlesk: To budete mit veselo. Ale neboj, to zvladnete. :)
Stejne trochu zavidim. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
12.12.11 17:13
Caterinita píše:
Ahojky holky, jak vám dopadly testy? My máme 4.5 měsíční slečnu a pokoušíme se o sourozence:) Mám dotaz pro zkušenější emaminy skorodvojčátek- jak jste to zvládalylogisticky, např. dopravit sedo poradny s bříškem a mimísem, nebo později vůbec kamkoliv se dopravit?Používaly jste dvojčecí kočárky? Jste některá z Prahy? Kačka

Ahoj :)
testy stale negativni a tento mesic to vypoustime a budeme se snazit az v lednu. :roll:
No a pote, co nase mile ditko je ted absolutne nezvladatelne v noci. Spime tak 2 hodiny, tak nevim, nevim.
Snad se to brzy zlepsi. Ale muzu rict, ze ted jsem tak trochu rada, ze se to jeste nepodarilo. Kdo mohl tusit, ze z tak uzasne hodneho miminka se stane vzteklounek a nespavec. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1464
12.12.11 17:29
Scarlett2011 píše:
Zvědavica píše:
No ahoj, psala jsem nedávno, že čekáme druhé - malé bude v té době rok. Ale co se nám nestalo milé dámy… Jsou tam dvojčata. Tak to jsem sama zvědavá, jak to budeme zvládat - ať už logisticky, tak celkově. No nevím, kdybych to tušila, ještě bych počkala . . . :lol: . :dance:
Teeeda, gratuluju. :potlesk: To budete mit veselo. Ale neboj, to zvladnete. :)
Stejne trochu zavidim. :mrgreen:

To víš, že to zvládneme, ale bude to masakr. Děti si tolik „neužijem“. Každopádně si říkám, že lepší 3 než žádný (fakt dlouho jsme čekali na malou . . .) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
12.12.11 20:16
Zvědavica píše:

téééééééééééééééééééééééééééda obr gratulace a smekám klobouk…bych to nedala i když jsme na malou také dlouho čekali…ale gratuluji :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
12.12.11 21:07
Kebinka píše:
Zvědavica píše:
téééééééééééééééééééééééééééda obr gratulace a smekám klobouk…bych to nedala i když jsme na malou také dlouho čekali…ale gratuluji :kytka: :kytka:

Tak obava jak to zvládnem je teď v našem domácím ovzduší asi nejvíc koncentrovaná. . . Asi si nechám příšít biotronickou paži :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
12.12.11 21:09
Zvědavica píše:

taky se přidávám ke gratulacím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11202
12.12.11 21:37

zvědavice chápu napětí v domácnocti ale časem to vyprchá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2786
13.12.11 12:16
Zvědavica píše:

Jů, tak to taky moc gratuluju. Tak toho jsem se taky trochu obávala, že si upečeme brzo po prvním další a oni tam budou dvě. No, my čekáme naštěstí jen to jedno, ale co by se dalo dělat, že? :D Bude to trojitá starost, ale taky trojitá radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny