Dvouletak si sundáva pásy v aute

71
23.9.19 23:05

Dvouletak si sundáva pásy v aute

Sundavaji si vaše deti 5ti bodové pásy v aute? Nic nepomaha, hracky, knížky, tablet, ani 5point plus systém. Nekolikrat dostal přes prsty, servala jsem ho, domlouvala mu a porad to dělá. Jak jste to redily a kdy to ptestalo? Ted ma navíc vzdorovitý období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12834
23.9.19 23:10
@malwina píše:
Sundavaji si vaše deti 5ti bodové pásy v aute? Nic nepomaha, hracky, knížky, tablet, ani 5point plus systém. Nekolikrat dostal přes prsty, servala jsem ho, domlouvala mu a porad to dělá. Jak jste to redily a kdy to ptestalo? Ted ma navíc vzdorovitý období.

Sedacku s pultikem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
23.9.19 23:33

Pás by měl být tak napevno, že si to nesundá. Jestliže je volný, stejně neplní správně svoji funkci.

Jinak zaručeně funguje zastavit a dál se nejede, dokud nebude sedět, jak má. Velice účinné. Ve stojícím autě je dost nuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
23.9.19 23:36

Vyhubovala sem mu, zastavila, napravila a jela dál a stále dokola. Vysvětlovala sem mu, že i my máme pásy atd atd. Nejaky měsíc to trvalo. Nejsem zastánce tabletu apod. věci v autě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19575
24.9.19 00:03
@malwina píše:

Sundat bundu, a přitáhnout napevno, tak, jak to ma byt. Nema sanci se vyvliknout.
Pokud se mu to i presto podari.asi bych zatla zuby a zkusila si toho nevsimat. (vim, ze to neni zrovna bezpecna rada, ale ona cesta kdy porad okrikujete dítě a zastavujete, taky dvakrát bezpecna neni) a u nas funguje, kde neni obecenstvo, neni ani duvod k vytrznictvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
24.9.19 00:11

@tereza12345 samozřejmě to zastaveni bylo myšleno bezpecne. Takže když sem jela po dálnici pockala sem na první nejbližší pumpu atd.Kdyz nešlo zastavit holt sem jela, dokud nebyla moznost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
24.9.19 00:17

http://www.nejbaby.cz/…autosedacky/?…
Pridej mu na pasy sponu a je po problemu. Z toho se nevyvlikne ani kouzelnik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
24.9.19 06:03

A já budu jedna krkavčí matka…mi to dcera ve dvou letech udělala jednou, ale ona nevyvlíkla, ale odepla rovnou… šikovná. No každopadně jednou odepla, já zastavila dostala pořádně na zadek…, vynadáno… ona dost křičela, ale každopadně podruhe si to už nedovolila. Já s ní jezdim hodně sama, po dálnici apod. takže tohle fakt nee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7112
24.9.19 06:36
@Pajka89 píše:
http://www.nejbaby.cz/…autosedacky/?…
Pridej mu na pasy sponu a je po problemu. Z toho se nevyvlikne ani kouzelnik.

Tak my asi máme kouzelníka. Chvíli mu to Teda trvalo, ale dokázal to! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
StaráPuška
24.9.19 07:15

Ja myslela, ze rozepne sponu, což kolikrat da práci i dospělému, jak to jde ztuha. Takhle malý dítě má pásy přes ramena spojeny mezi nohama, ne? Musí to mít dost volný, když se vyvlece… 🤷‍♀️

• Citovat
  • Upravit
1186
24.9.19 08:04

Moje děti by si tohle fakt nikdy nedovolily. Vůbec jsem o tom s nima nediskutovala. Prostě se jede, tak to musí být. Jezdila jsem autem s nima často a věšinou sama.
Utáhni pásy, dej hračku a vůbec se s ním o tom nebav. Dej mu jen najevo, a to dost rázně, že se prostě pásy nesundávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18232
24.9.19 08:48
@malwina píše:

Naše 20měsíční si je taky sundavá. Víc utáhnout je nemůžeme, má to na maximum, stejně to zvládne. Zatím s ní jezdím vzadu, když vím, že bude vzhůru a vracím je. Nejvíc zatím pomáhá ukazovat, že maminka má taky pás. Někde jsem tu četla radu při nízké rychlosti dupnout na brzdu, ať to s dítětem cukne a pochopí, na co ty pásy jsou, ale to jde spíš až u těch starších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.19 09:26
@bertoldina píše:
Naše 20měsíční si je taky sundavá. Víc utáhnout je nemůžeme, má to na maximum, stejně to zvládne. Zatím s ní jezdím vzadu, když vím, že bude vzhůru a vracím je. Nejvíc zatím pomáhá ukazovat, že maminka má taky pás. Někde jsem tu četla radu při nízké rychlosti dupnout na brzdu, ať to s dítětem cukne a pochopí, na co ty pásy jsou, ale to jde spíš až u těch starších.

Tak mi jsme na tom stejně. Taky na maximu a vyleze. Už jsem objednala sponu a uvidíme. Vylézá, že jí být připoutaná nebaví a celou cestu řve. A když ji to oblékám zpět, řev ještě větší. Jen nám už zkouší stát a jednou otevřela okénko, to jsme zablokovali. Jinak, kdo nezažil nepochopí. Malému dítěti to těžko vysvětlíte. Mám tři děti a dělá to poslední, takže to výchovou fakt není. Anonym nebo smazat prosím, neb jak to čtu, tak to není o radách, kterou bych potřebovala, kdo s tím má zkušenosti a zažil to nebo zažívá a ne chytrý super matky.

• Citovat
  • Upravit
30973
24.9.19 09:29

Nam to take dela az druhe dite. Navic mame protismernou sedacku 0-18 kg, takze to casto zjistim az pri dojeti do cile. Prvni dite to ani nenapadlo, to poctive jeci, kdyz ho zapomenu zapnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
24.9.19 11:32

Našim autům nejde motor, když nejsou zapnuté pásy na obsazených sedačkách. Hotovo, dvacet.
Ví to všechny děti, které do našich aut kdy sedly. Všechny se ze začátku divily, že doma mají jiná auta, ale pochopily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí