Kdy jste si začaly užívat své děti?

401
23.9.19 21:13

Kdy jste si začaly užívat své děti?

Maminky, kdy jste si začaly užívat své děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27265
23.9.19 21:15

@SábaW od narození? Každé období má své pro a proti. Teď zrovna mají oba období na zabití, ale i tam jsou světlý chvilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
23.9.19 21:19

Já na mimina moc nejsem, užívám si až ty interaktivní fáze. Ideální by bylo, kdyby se daly někde koupit tříletý děti :) ale každej věk má něco do sebe. I ty řvoucí placky si ve výsledku člověk užívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122591
23.9.19 21:19

Moje dcera bude mít čtyři roky a už je s ní docela sranda. Je ale strašně ukecaná. Minulý víkend byla poprvé na horách, ráda plave. Myslím si, že užívat si dětí začínáme, když začnou chodit do školky. Tam se ale i naučí kolikrát od druhých nové věci - písničky, básničky. Jednu takovou naučil teď děda i Aničku. :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
23.9.19 21:21

Od narození, každé to obdobi má své kouzlo :) s malým miminkem není tolik práce, většinou jenom spí nebo ji :lol: pak je fajn pozorovat ty pokroky, každý den objeví něco nového. Od chvíle kdy umí chodit a trochu mluvit už je s nima i sranda a jsou to parťáci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13784
23.9.19 21:22

Užívám si ho od narození :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
23.9.19 21:23

Kolem roku me pomalu opoustela ta faze „musis to prezit“ a tak o pul roku pozdeji mi obcas zacala delat radost :lol: ted ve 22 mesicich, kdyz uz s ni i docela pokecam, je to uz uzivani, rekla bych 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
23.9.19 21:26

Teď zpětně vidím, ze jsem si užívala všechna období, syn má 15M a mě třeba chybí když byl úplně miminko, i když tenkrát jsem měla pocit, ze to není taková zábava… teď je zas super, ze už je pekne vycurany, když něco provede, tak se jde mazlit a pusinkuje mě s otevřenou pusinkou a to je proste roztomilé, až se naučí normálně pusovat, tak mi bude chybět zase tohle kapr období :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
23.9.19 21:28

Starší jakmile jsem se naučila s ní manipulovat :lol: a mladšího až kolem roku a půl, ale ten je docela náročné dítě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
23.9.19 21:30

1. dítě od cca roku, ale v 16. mesicich to zas stoplo období vzdoru, nyní je mu 2 3/4 roku a pořád je to něco, rituály, hysteráky, ale čím dál víc světlé chvilky, kdy je konečně bez plen, začíná se snažit mluvit, snazí se zpívat, začíná ho bavit si hrát sám, má rád knízky, hraje si s mladší dcerou, už se mu dá hodně věcí vysvětlit
2. dítě (dceru) si užívám od narození, je totiž uplně jiná než syn, brečí opravdu jen když jí něco je nebo má hlad, jinak se směje, můžeme s ní kamkoli, je ráda v novém prostředí, hraje si s čímkoli sama, všechno ji zajímá
obě děti mám, ale ráda uplně stejně :) jen syn je složitější povaha a jako první dítě jsme u něho asi hodně věcí řešili zbytečně moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81484
23.9.19 21:30
@chaela píše:
Já na mimina moc nejsem, užívám si až ty interaktivní fáze. Ideální by bylo, kdyby se daly někde koupit tříletý děti :) ale každej věk má něco do sebe. I ty řvoucí placky si ve výsledku člověk užívá.

S ohlas. Já už bych kupovala až osmilety. :mrgreen: já tu hranici postupně zvyšují s věkem s'ych děti, zacla jsem na roce :mrgreen:. Ale pod rok mi to nebavilo nikdy, nejhorsibylo, než se za ly alespoň nějak samohybat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
23.9.19 21:33

Od narození, to jsem z něho byla v největší euforii, jakoby fáze zamilování..pro mě nejkrásnější období v životě. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.9.19 21:33

Zhruba od tří let. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15008
23.9.19 21:34
@SábaW píše:
Maminky, kdy jste si začaly užívat své děti?

Okamžitě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
23.9.19 21:35
@Lama Lama píše:
S ohlas. Já už bych kupovala až osmilety. :mrgreen: já tu hranici postupně zvyšují s věkem s'ych děti, zacla jsem na roce :mrgreen:. Ale pod rok mi to nebavilo nikdy, nejhorsibylo, než se za ly alespoň nějak samohybat.

Souhlas, kupovala bych osmiletý, ale ve čtrnácti bych je zase s díky vracela. Každé období je svým způsoben krásné i příšerné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML