Kdy jste si začaly užívat své děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
24.9.19 12:43
@Venetia píše:
Tak to máte dobrý

Ze jo :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149615
24.9.19 13:08
@Keyllah píše:
8o :mrgreen: zkus trochu nadhledu a sebeironii a třeba pochopíš, jak to holky myslely a nebude třeba jemně moralizovat mezi řádky ;)

Vím že to teď nebylo přímo na mě, já chápu že je to i sranda. Ale stejně, malé děti jsou kouzelné. Kdybych měla prachy, zdraví a barák 10+1 :mrgreen: tak jsem druhá fragola. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41534
24.9.19 13:15
@Anna766 píše:
Vím že to teď nebylo přímo na mě, já chápu že je to i sranda. Ale stejně, malé děti jsou kouzelné. Kdybych měla prachy, zdraví a barák 10+1 :mrgreen: tak jsem druhá fragola. :oops: :lol:

jj, já zkoušela lámat manžela do dalšího a nepovedlo se, tak se jen koukám, jak rostou :think: jako jsou sladký a umřela bych pro ně, ale stejně byly chvilky, když třeba malá první tři roky moc nespala, kdy jsem padala na pusu, nebo když si malej vydupával ve dvou letech něco a byl silně uražený, že tu jeho hatmatilku nikdo nerozumí. Takže chápu, jak to holky myslely, když se malá narodila, tak mě chytla panika co s tím „ležícím a koukajícím“ mám jako celej den dělat, jak to zabavit atd. :mrgreen: za mě nejhorší věk 18m-30m, pak už jsme byli schopni se nějak domluvit a pochopit. A od 3 let už si to dost užívám ;) ikdyž teď už na mě malá protočila oči s takovým tím výrazem, „co ty o tom jako víš, ach ty matko“takže puberta se pomalu blíží, tak svůj názor třeba ještě přehodnotím :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hvezdaLu
24.9.19 13:46

Ahoj, tak já si svoje děti užívám od malinká, tím myslím i když jsou občas starosti. Kazdy věk má něco do sebe a musíme si užívat jeden druhého dokud jsme všichni spolu :srdce:

• Citovat
  • Upravit
45740
24.9.19 14:06
@Kukacka123 píše:
Chovaji jako clovek? :think: jakoze do urcityho veku se chovaji jako co? Zvirata nebo veci? Ty jo…uplne je mi z tech vasich reci smutno. Mala je uzasna od miminka a strasne me mrzi, jak to leti. A to je ji teprve 15m. Kdo vi, zda to z vas ty deti neciti, ty vase pocity. Ale kazdeho vec :mavam:

Ty mas první viď. Až ti trochu odroste a uvidíš jaký je to rozdíl, pochopíš, jak to bylo myšleno. ;)

Já mám taky 15 měs ale už druhé a proste se těším až trochu vyroste protože vím ze to nejlepší mne ještě čeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
24.9.19 14:35
@veria píše:
Ty mas první viď. Až ti trochu odroste a uvidíš jaký je to rozdíl, pochopíš, jak to bylo myšleno. ;)Já mám taky 15 měs ale už druhé a proste se těším až trochu vyroste protože vím ze to nejlepší mne ještě čeká.

V rodine mame deti dost a dost jsem se nahlidala, takze vim, jak se chovaji starsi deti. Navic moje dite je fakt zlaty, takze nevidim duvod se tesit VIC na to, az bude starsi :) za me ma kazde obdobi neco a zadne neni o vic lepsi nebo horsi. Ja si naopak strasne uzivam, ze jsem s ni doma cely den, muzu se ji venovat a nemusim co nejdriv do prace. Chapu, ze tohle tak nema kazdy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2356
24.9.19 14:41
@Kukacka123 píše:
Chovaji jako clovek? :think: jakoze do urcityho veku se chovaji jako co? Zvirata nebo veci? Ty jo…uplne je mi z tech vasich reci smutno. Mala je uzasna od miminka a strasne me mrzi, jak to leti. A to je ji teprve 15m. Kdo vi, zda to z vas ty deti neciti, ty vase pocity. Ale kazdeho vec :mavam:

My v rodině opravdu říkáme, že malý děti jsou takový zvířátka a je to myšleno tak, že prostě převládají pudy nad rozumem. Jen řvou, jí a vylučují, později si sobecky prosazují své zájmy a až kolem toho 2.-3. roku s nimi začíná být život jako s člověkem skoro tobě rovným. Však otázka zněla, které období si užíváte, tak to že si někdo neužívá věčně vteklý batole ještě neznamená, že je hned špatnej. Představ si, že každý nemusí prožívat každej prd mimina jako nejúchvatnější věc na světě. :roll: A není na tom nic špatného. Napiš za rok, až dcerka bude kvůli každé kravině hodinu ječet a válet se po zemi, jak si to moc užíváš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45740
24.9.19 14:53
@Kukacka123 píše:
V rodine mame deti dost a dost jsem se nahlidala, takze vim, jak se chovaji starsi deti. Navic moje dite je fakt zlaty, takze nevidim duvod se tesit VIC na to, az bude starsi :) za me ma kazde obdobi neco a zadne neni o vic lepsi nebo horsi. Ja si naopak strasne uzivam, ze jsem s ni doma cely den, muzu se ji venovat a nemusim co nejdriv do prace. Chapu, ze tohle tak nema kazdy ;)

Moje dítě je taky zlatý ale přesto se těšim, až se s ním bude dát dělat víc věcí a bude parťák. 15 měs dítě pro mně parták není a být doma mne moc nebaví. Ale tohle má každý opravdu jinak. Neznamená to ale, že bychom ty mimina nebo batalota neměly rády, my co se těšíme až vyrostou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14089
24.9.19 16:10
@Anna766 píše:
Holky já to fakt nechápu, tohleto.
Jako jo, rozumím, že je to legrace a nadsázka… ale mě bývá někdy tak smutno z toho, jak rychle ty děti vyrostly. A i vnučka už je ve škole. To tak rychle utíká, ach jo.

Taky je mi z toho nekdy smutno, jak to rychle utíká, ale mam jen jedno dite, tak asi proto to tak prožívam :lol: :srdce:.A zase je moc fajn pozorovat, ze z mojí 16-tilety dcery roste fakt kočka :dance:
Ale je podle je to super, kdyz matka dokaze byt takhle nad veci, ja to treba vubec nedokazu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
24.9.19 16:34
@chaela píše:
Já na mimina moc nejsem, užívám si až ty interaktivní fáze. Ideální by bylo, kdyby se daly někde koupit tříletý děti :) ale každej věk má něco do sebe. I ty řvoucí placky si ve výsledku člověk užívá.
řvoucí placky, to je boží :-D to si musím zapamatovat
Jinak mě na těch miminech bavilo kojení, to mě strašně uklidňovalo, vidět, jak jsou spokojený. Pak takový ty bezděčný úsměvy a to jak po tom kojení totálně odpadly
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
24.9.19 17:36
@prejeta_zaba píše:
My v rodině opravdu říkáme, že malý děti jsou takový zvířátka a je to myšleno tak, že prostě převládají pudy nad rozumem. Jen řvou, jí a vylučují, později si sobecky prosazují své zájmy a až kolem toho 2.-3. roku s nimi začíná být život jako s člověkem skoro tobě rovným. Však otázka zněla, které období si užíváte, tak to že si někdo neužívá věčně vteklý batole ještě neznamená, že je hned špatnej. Představ si, že každý nemusí prožívat každej prd mimina jako nejúchvatnější věc na světě. :roll: A není na tom nic špatného. Napiš za rok, až dcerka bude kvůli každé kravině hodinu ječet a válet se po zemi, jak si to moc užíváš. :mavam:

Ja o prdech nemluvila a jako nejuchvatnejsi je neberu :lol: jojo, ja na tom holt nehledam jen to spatny no :nevim: uzivam si holt kazdy obdobi. :)

Příspěvek upraven 24.09.19 v 17:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
24.9.19 17:38
@veria píše:
Moje dítě je taky zlatý ale přesto se těšim, až se s ním bude dát dělat víc věcí a bude parťák. 15 měs dítě pro mně parták není a být doma mne moc nebaví. Ale tohle má každý opravdu jinak. Neznamená to ale, že bychom ty mimina nebo batalota neměly rády, my co se těšíme až vyrostou ;)

Kazda jsme holt jina :nevim: a to nejsem poprdena z nejakych prdu a krkani a tak, jak tu taky zaznelo :nevim: ;) a nikdo nerekl, ze je rady nemate, ja jen rekla, ze to mam jinak. Tady je to vzdycky spatne, ja vim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
24.9.19 18:10
@Kukacka123 píše:
Mne ne, tak nepotrebuji poucovat, jak se mam chovat ;) Ja jsem se neurazila. Je videt, ze psani na nejake emimino ti hned povi, jaka jsem asi :mrgreen: ver, ze jsem dost sebeironickej i sebekritickej clovek, mam rada srandu. Ale holt nemyslim jako tisic lidi okolo no ;) jak jsem psala - v okoli mam zkusenosty ze asi citi - ty deti jsou dost chudaci. Tak jsem to jen napsala. A muzu se i zasmat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je fuk…asi jsi me pochopila uplne jinak, nez to melo vyznit…navic to vlastne nebylo ani na tebe :lol: :mavam:

Sorry, ale ta sebeironie a ten smysl pro humor z tebe uplne prýští :mrgreen: ja teda Venetii pochopila a vsadim se, ze mamina byla a je uzasna, proto ma se svymi detmi skvely vztah i v dospělosti ;)

• Citovat
  • Upravit
7712
24.9.19 18:50
@Kačus82 píše:
Sorry, ale ta sebeironie a ten smysl pro humor z tebe uplne prýští :mrgreen: ja teda Venetii pochopila a vsadim se, ze mamina byla a je uzasna, proto ma se svymi detmi skvely vztah i v dospělosti ;)
:lol: :lol: :lol: popravde je mi jedno, co si ty myslis ;) neznas me, takze je asi jednoduchy soudit co :mrgreen: hele a to same soudit jaky ma kdo vztah s detma z emimina :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45740
24.9.19 19:21
@Kukacka123 píše:
Kazda jsme holt jina :nevim: a to nejsem poprdena z nejakych prdu a krkani a tak, jak tu taky zaznelo :nevim: ;) a nikdo nerekl, ze je rady nemate, ja jen rekla, ze to mam jinak. Tady je to vzdycky spatne, ja vim :lol:

Pravda, neřekla jsi ze je nemáme rady, napsala jsi “jen” ze ti je z těch řeči smutno a ze kdoví jestli ty naše pocity deti necítí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí