Kdy jste si začaly užívat své děti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30836
24.9.19 09:18

První dítě jsem si začala užívat cca od 6m, kdy začalo sedět a lézt a posléze brzy si stoupat. Druhé dítě strašně brečelo a bylo na mě příšerně fixované, takže to až tak v 1,5r, kdy konečně přestalo plakat a začalo přijímat i ostatní členy rodiny za své.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149605
24.9.19 11:12
@Venetia píše:
No jo, to už bylo s nima docela fajn :D

Holky já to fakt nechápu, tohleto.
Jako jo, rozumím, že je to legrace a nadsázka… ale mě bývá někdy tak smutno z toho, jak rychle ty děti vyrostly. A i vnučka už je ve škole. To tak rychle utíká, ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
24.9.19 11:18
@Anna766 píše:
Jako jo, rozumím, že je to legrace a nadsázka… ale mě bývá někdy tak smutno z toho, jak rychle ty děti vyrostly. A i vnučka už je ve škole. To tak rychle utíká, ach jo.

Půjčím ti na pár dní mého staršího a pochopíš :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107100
24.9.19 11:20
@Anna766 píše:
Jako jo, rozumím, že je to legrace a nadsázka… ale mě bývá někdy tak smutno z toho, jak rychle ty děti vyrostly. A i vnučka už je ve škole. To tak rychle utíká, ach jo.

kdyz ja nejsem ten materskej typ no. Mne vyhovuji, kdyz uz se chovaji jako clovek a nejsou tak zavisli. Ted v jejich dospelosti mame skvele vztahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107100
24.9.19 11:22
@Anna766 píše:

priteluv syn sel ted do prvni a ja jen premyslim, jak strasne dlouha doba to je, nez dosahne nejakeho akceptovatelneho veku. A to jeste u nej hrozi, ze treba nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
24.9.19 11:52
@Venetia píše:
kdyz ja nejsem ten materskej typ no. Mne vyhovuji, kdyz uz se chovaji jako clovek a nejsou tak zavisli. Ted v jejich dospelosti mame skvele vztahy.

Chovaji jako clovek? :think: jakoze do urcityho veku se chovaji jako co? Zvirata nebo veci? Ty jo…uplne je mi z tech vasich reci smutno. Mala je uzasna od miminka a strasne me mrzi, jak to leti. A to je ji teprve 15m. Kdo vi, zda to z vas ty deti neciti, ty vase pocity. Ale kazdeho vec :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107100
24.9.19 12:01
@Kukacka123 píše:
Chovaji jako clovek? :think: jakoze do urcityho veku se chovaji jako co? Zvirata nebo veci? Ty jo…uplne je mi z tech vasich reci smutno. Mala je uzasna od miminka a strasne me mrzi, jak to leti. A to je ji teprve 15m. Kdo vi, zda to z vas ty deti neciti, ty vase pocity. Ale kazdeho vec :mavam:

jako clovek myslim, ze uz se s nima da bavit, delat neco co ma smysl, porad nekvicej, nemaji takove ty detske projevy, nemesis je porad hlidat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41534
24.9.19 12:07
@Kukacka123 píše:
Chovaji jako clovek? :think: jakoze do urcityho veku se chovaji jako co? Zvirata nebo veci? Ty jo…uplne je mi z tech vasich reci smutno. Mala je uzasna od miminka a strasne me mrzi, jak to leti. A to je ji teprve 15m. Kdo vi, zda to z vas ty deti neciti, ty vase pocity. Ale kazdeho vec :mavam:

8o :mrgreen: zkus trochu nadhledu a sebeironii a třeba pochopíš, jak to holky myslely a nebude třeba jemně moralizovat mezi řádky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
24.9.19 12:23
@Keyllah píše:
8o :mrgreen: zkus trochu nadhledu a sebeironii a třeba pochopíš, jak to holky myslely a nebude třeba jemně moralizovat mezi řádky ;)

Jako vazne? A co delas ted ty? :lol: ja to naprosto pochopila :P nejsem zadna sucharka, jen ty pocity proste nechapu ;) a omlouvam se teda, ze jsem si dovolila ve verejne diskuzi reagovat :roll: :mrgreen: navic ver nebo ne, ale nekdo to tak citi bez nadsazky - mam v okoli nekolik pripadu a deti jsou dost chudaci :nevim:

Příspěvek upraven 24.09.19 v 12:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
24.9.19 12:23
@Venetia píše:
jako clovek myslim, ze uz se s nima da bavit, delat neco co ma smysl, porad nekvicej, nemaji takove ty detske projevy, nemesis je porad hlidat.

U nas kvici jen prasata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41534
24.9.19 12:29
@Kukacka123 píše:
Jako vazne? A co delas ted ty? :lol: ja to naprosto pochopila :P nejsem zadna sucharka, jen ty pocity proste nechapu ;) a omlouvam se teda, ze jsem si dovolila ve verejne diskuzi reagovat :roll: :mrgreen: navic ver nebo ne, ale nekdo to tak citi bez nadsazky - mam v okoli nekolik pripadu a deti jsou dost chudaci :nevim:Příspěvek upraven 24.09.19 v 12:24

já už mám děti větší, takže chápu, jak to holky myslely, uvidíš ;) a raději zasmát, než psát o tom, jak ty děti ty pocity z nich určitě cítí ;) nemám potřebu psát mezi řádky, tak snad jsem to napsala jasně ;) za mě, chápu, že ty to máš tak jak to máš, jiní to mají třeba jinak, není nutné se hned „urážet“ že se teda omlouváš, že sis dovolila ve veřejné diskuzi reagovat. Není nám pět, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
24.9.19 12:33
@Keyllah píše:
já už mám děti větší, takže chápu, jak to holky myslely, uvidíš ;) a raději zasmát, než psát o tom, jak ty děti ty pocity z nich určitě cítí ;) nemám potřebu psát mezi řádky, tak snad jsem to napsala jasně ;) za mě, chápu, že ty to máš tak jak to máš, jiní to mají třeba jinak, není nutné se hned „urážet“ že se teda omlouváš, že sis dovolila ve veřejné diskuzi reagovat. Není nám pět, ne? ;)

Mne ne, tak nepotrebuji poucovat, jak se mam chovat ;) Ja jsem se neurazila. Je videt, ze psani na nejake emimino ti hned povi, jaka jsem asi :mrgreen: ver, ze jsem dost sebeironickej i sebekritickej clovek, mam rada srandu. Ale holt nemyslim jako tisic lidi okolo no ;) jak jsem psala - v okoli mam zkusenosty ze asi citi - ty deti jsou dost chudaci. Tak jsem to jen napsala. A muzu se i zasmat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to je fuk…asi jsi me pochopila uplne jinak, nez to melo vyznit…navic to vlastne nebylo ani na tebe :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6857
24.9.19 12:36
@Kukacka123 píše:

Prosímte, zas to nepřeháněj. Já taky nejsem mateřský typ. A věřím, že některé holky to mají jako já. Že prostě nejsou na takový mimískování, přebalování, kojo, šišlání… Navíc pro mě byl horor být prostě doma, nechodit do práce. A to jsem chodila na malou brigádu a stejně. Nejlepší je prostě, když je to dítě větší, je s ním sranda, řekne si co potřebuje, výlety jsou také o něčem jiném, lépe se zábaví… Prostě si to víc užívám s větším dítětem. Jako mimino byl vcelku hodný, spavý a stejně bych prostě znovu do toho nešla

Příspěvek upraven 24.09.19 v 12:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107100
24.9.19 12:37
@Kukacka123 píše:
U nas kvici jen prasata :mrgreen:

Tak to máte dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
24.9.19 12:43
@vejilka píše:
Prosímte, zas to nepřeháněj. Já taky nejsem mateřský typ. A věřím, že některé holky to mají jako já. Že prostě nejsou na takový mimískování, přebalování, kojo, šišlání… Navíc pro mě byl horor být prostě doma, nechodit do práce. A to jsem chodila na malou brigádu a stejně. Nejlepší je prostě, když je to dítě větší, je s ním sranda, řekne si co potřebuje, výlety jsou také o něčem jiném, lépe se zábaví… Prostě si to víc užívám s větším dítětem. Jako mimino byl vcelku hodný, spavý a stejně bych prostě znovu do toho nešlaPříspěvek upraven 24.09.19 v 12:39
:lol: :lol: :lol: tak jooo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect