Dvouletý syn hrozně slintá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4411
14.12.15 13:13

@mahdalka Myslím že když mu ještě rostou zuby tak je to v pořádku. Ale můj už má všechny 8o. Normálně on mluví a z pusy mu teče jako z ryny. No ale teď poslední dva dny ho na to upozorňuji a vysvětluji že slinty patří do bříška. Výsledek je ten že když si dává pozor jde to ale jak zapomene, řádí, mluví rychle tak tečou takže má tričko věčně mokré. Já to ještě nikde neřešila, ale do té doby co mu rostly zuby jsem si říkala že je to normální. Ale teď už mi to hlodá… V lednu jdeme k mudr tak se jí zeptám a uvidíme jaké budou naše další kroky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
14.12.15 13:28

@Ivčis On takhle slintal i když mu zrovna žádný zub nerost :nevim: Taky ho upozorňujeme že sliny musí polykat, že by se mu děti ve školce smály, ale jak píšeš - taky muto vydrží asi minutu, ale pak slintá nanovo, pusu pootevřenou :nevim: Chlap mu říká ať zavře pusu, ale já mu říkám že jí zavřít nemůže, že tou pusoudýchá jak má zvětšenou mandli :nevim: Poptám se pak v tý nemocnici na tom vyšetření, ale taky to musím začít řešit. dětská mě odbyla tím, že má nadměrnou tvorbu slin :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1576
27.9.18 22:18

Holky, jak to dopadlo? Vyresily jste to? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
27.9.18 22:46

Můj starší syn taky stále slinta a už má 4,5 roku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
27.9.18 23:30

@MickaSonda Aktuálně je synovi 5 let a tričko uz mokré nemívá :mrgreen: . Až se musim smát co jsem to řešila za kraviny :mrgreen: . Syn slintal od třech měsíců hodně, dcera zase vůbec každý to má prostě jinak a obojí je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1576
28.9.18 08:57

@Ivčis
Diky! Jsem se i pobavila.. :mrgreen:

Syn slini od 4m uz deset mesicu v kuse. Je v okoli jedine dite ktere ma nonstop bryndacek. Ale na ORL ho brat kvuli tomu nebudu..
Ok, tak teda neřešim.. diky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
28.9.18 20:58

@Ivčis A v kolika letech to u tvého syna přešlo? Můj má totiž už 4,5 roku a stále slinta, sice mu to neteče na tričko to ne,ale neustále ma oslintanou celou pusu a okoli i bradu,takže se mu tam opakovaně dělají bolaky až impetigo… A když mi chce dát pusinku,tak to je jak od buldoka. :-( Naše dětská dr. to neřeší, logopedka říkala že je to z hypotonie, cvičime cviky na posileni svalu v ustech, tak snad se to časem vytrati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.24 23:12

@milwinka ahoj, vyřešilo se to nějak? Řeším se synem teď to samé, bude mu 5 a pořád slinta. Má rok od operace nosní mandle, na chvíli to přešlo, ale je to znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
29.4.24 17:08

@Mamastelinkyasamika
Ano, u nás už to naštěstí přešlo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...