Dysplazie kyčlí u sourozence - holčičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1746
26.7.13 19:09

Ia je super nález, na to by mělo stačit jen široké balení, pokud je vůbec něco třeba. Na jadýrka máte času dost, navíc na to, aby se vyvinula, žádné široké balení třeba není. My jsme měly jadýrka až taky kolem roku, od 3.-6. měsíce jsme měli frejkovu peřinku, ale to kvůli špatnému postavení kyčlí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
26.7.13 19:56

@Verunka.T no tak v tom případě nechápu naco mi dal tu ortopedickou plenu :nevim: taky jsem četla, že je to dobrý nález asi preventivně či co, ale budu mu dávat to široké balení a snad to bude stačit nebo si zajedu ještě k jinému doktorovi co mi nato poví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
27.7.13 09:56

@Ainah, hmmm. tak to je jiná.. Ia je nález naprosto v pořádku, pokud nejsou jadérka na obou stranách, taky se nic neděje.. přesně, vyvíjejí se klidně až do 1 roku.. Syn měl taky kyčle v pořádku, ve 3 měsících bez jadérek, v 6ti ještě nedovyvinutá a va 9ti už konečně vše jak má být a už nás znova vidět nechtěli. Ale žádnou z peřinek jsme neměli, ani se o ní neuvažovalo a ani široké balení nám nikdo nedoporučil.. :nevim: Z jakého jsi města? Máte tam možnost zajít ještě jinam na konzultaci? Máš právo na názor druhého lékaře.. Já chodila do ordinace k ortopedovi s dcerou a pak když se mi to nezdálo, byla jsem v půl roce v nemocnici na ortopedii ( dokonce nám to poradila naše dětská), abych se poradila jestli je to opravdu taky tak. Nejsem doktor, nevidím zprávu, ale pokud jsou úhly v kyčličkách souměrné, jadérka zatím úplně chybí na obou stranách, tak vás podle mně jen zbytečně trápí a peřinka potřeba není, na rychlost dozrávání jadýrek peřinka vliv nemá. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
27.7.13 10:57

@lekarnicka28 děkuji :hug: za názor ano jsem taky překvapená, že nás o něčeho takového navlekl když máme nález v pořádku mám možnost jít i jinam a taky to asi udělám ponevadž v těchto vedrech mi to příjde hrozné takhle miminko trápit uvidím v pondělí zajedu k jinému doktorovi a jsem zvědavá co nám nato řeknou sand to nebude muset mít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
29.7.13 14:13

@Ainah, tak jak jste dopadli? Zašli jste dnes někam jinam? Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
29.7.13 14:28

@lekarnicka28 ahojky ano byli kyčle má malý naprosto v pořádku, ale bylo mi řečeno že jsem to dostala preventivně aby malému zapadli klouby do jamky jak mají být, že je to prevence takže tak…moc to sice nechápu, ale musíme dávat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
29.7.13 17:27

@Ainah, prevence? Ty peřinky se dávají snad na léčbu pokud je nějaký nález nebo ne? Hele já fakt nevím..nebáli se jen třeba, aby druhý toho prvního neshodil? :nevim: No a teď babo raď..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
29.7.13 17:51

@lekarnicka28 sem z toho jelen vůbec nevím :zed: ale snad kdyby tam byl nějaký nález tak to máme psané ve zprávě :nevim: dnešní doktoři jsou divní a ješte se tě zeptám čím si očkovala a kdy? mi máme ted druhou hexu zítra a nevím jestli mu mám dát zároven i synflorix nebo počkat až bude větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
29.7.13 19:48

@Ainah, Očkovala jsem Hexu a Prevenar.. Obojí očkování je 3 dávky v odstupu 4 týdnů a já jela v režimu očkování co 14 dní a na střídačku Hexu a Prevenar (6×, takže každé bylo 3× po měsíci), nechtěla jsem dávat 2 očkování najednou. A začali jsme ve 3,5 měsících, aby do půl roku bylo to základní schema hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1436
29.7.13 20:25

@lekarnicka28 super já jsem si to myslela mi deme zítra na druhou dávku hexy a pak už dáme asi hexu+synflorix najednou taky to chci mít do půl roku hotové ať se malý netrápí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí