Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Když si druhý den kalhoty nevezmeš, zánět zmizí? Byla jsi u doktora? Jestli je zápach jen v kalhotech a pak už ne, jsi si jistá, že se jedná o zánět?
Jaké nosíš spodní prádlo, jestli umělý materiál, může být zápach z tohoto důvodu.
Není ten zápach taková zapařenina? Jestli ano, tak je to skutečně z upnutých džín. Také se mi to stává, když dlouho sedím. Ale já bych to měla i třeba z těch legín ![]()
No jo, no. Upnuté kalhoty prostě ženskému tělu neprospívají. Mně to otloukal o hlavu gynekolog už ve čtrnácti. Nejlepší je to prostě nenosit. Ale jinak pro zlepšení doporučuji spodní prádlo i džíny dát do sušičky nebo vyprat s troškou octa a z rubu vyžehlit. Potřebuješ zlikvidovat případné bakterie. Mezitím pár dní nos něco volnějšího, aby se zaléčil případný hrozící zánět. Vysad ze stravy cukr a jež hodně jogurtů nebo jiných kysaných výrobků.
@Cenarius píše:
Smradlave frndy? Tak to jsem tu spravne.
Bych chtěla vidět v jakým stavu máš svůj ocas, ty javore ![]()
Asi záleží i na materiálu džín, kalhotky jen sto pro bavlna a ne tanga. Ono když jsi v tom celej den, tak prostě zapařená budeš a je to i nějak cítit. Někdo řeší intimkou, ale prý je to ještě větší zlo. A ty zateplený legíny by byla moje smrt. Pokud je to umělej materiál.
@holka_z_hor píše:
Bych chtěla vidět v jakým stavu máš svůj ocas, ty javore
Pravidelne cisten a udrzovan prelestenim.
@Cenarius píše:
Pravidelne cisten a udrzovan prelestenim.
To ti asi moc nepomůže, to chce mejdlo a vodu a ne leštění ![]()
Zápach jde z kalhotek, ale pouze když mám ty džíny. Když si vezmu jiné kalhoty, tak nic. Ano s intimnkou je to ještě horsi
o zánět asi nejde, neboť nemám jinak žádné svědění, pálení..
a je mi divne že dřív jsem tyto džíny normálně nosila a problém žádný, to až v poslední době. Tak se asi podívám po jiných kalhotech, snad to pomůže.
Zdravím, chci se zeptat zda jste někdo měl nějaký zánět rozjetý kvůli nošení úplných džínů? Já úplé džíny miluju, nosím je pořád ale v poslední době se začal objevovat opravdu nepříjemný zápach - zkusila jsem všechno ale zjistila jsem, že to je z džín. Teď jak je zima nosím takové zateplené legíny, několik dní sem tento problém neměla, včera jsem si vzala džíny - a zase opravdu nepříjemný zápach z kalhotek. Dnes jsem měla opět ty legíny a nic. Taky jsem dřív mívala takový bílý povlak - našla jsem že je to smegma a je prý normální, ale teď když nosím jiné kalhoty, nic takového nemám. Chci se zeptat, zda někdo máte podobnou zkusenost- opravdu můžou upnuté džíny rozjet nějaký zánět? Co na něj? A ještě se zeptám, má někdo tip kam na volné džíny a nejlépe prodyšné? Přijde mi totiž že se takhke ty kalhotky zapaří, a pak je to vážně nepříjemné
tak pokud byste mi někdo pomohl, budu velice vděčná. Ničím jiným než kalhotám to být nemůže, to jsem si jistá. Anonym z důvodu stydlivosti