Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Tak ja mam treba 171 a jeste sem na dziny co by mi seděly nenarazila
nosim porad leginy.
Mám jednoho známého, který má přes 200 cm. Na něj nejdou sehnat boty a blbě se shání všeobecně oblečení. Nechává si vyrobit, šít na míru. Bohužel. Tohle je odvrácená strana vysokých. Sice je hezké, když je člověk vysoký, má dlouhé nohy. Ale zas to přináší problém, že nemůže nic na sebe sehnat.
Mám sice o 20 cm méně, ale stejný problém. Velký rozdíl mezi pasem a zadkem. Všechny kalhoty si v pase musím zabrat, koupit takové, aby mi seděly, se mi podaří jednou za 10 let.
@Anonymní píše: Více
High waist, skinny. https://www.next.co.uk/…43901/c15109#…
Za dva tisíce bych ti poradila Levi's 721 high říše skinny. Tam jde pořešit i ta délka nohavic.
Je to asi rada, kterou nechceš slyšet - u vietnamců mají elastické rifle, které akceptují, že ženy nemají stejný obvod boků jako pasu
@albertka132 Skinny je upnuté a to mi k mymu velkýmu zadku nejde. Ale mrknu na to, díky
proč ne? důležité je, co si oblečeš na horní část těla - musí to být trochu delší a trochu volnější - zadek bude schovaný a budeš vypadat dobře
@stinga píše: Více
Pokud má postavu typu hruška, bude ve volném vršku vypadat jako krabice.
Mám stejnou výšku a asi obdobný problem. Nejlepší jsou prodloužené z CA. Kupuju vyssi pas a rovne nohavice. Případně pasek
Mám 181 cm, v pase 70 a přes boky 105, džíny už jsem vzdala. Sehnala jsem teď v Reserved rozšířené kalhoty s gumou v pase, na sheinu sukni taky s gumou, obojí do pasu, taham to pořád. K tomu zastrčené obtahle triko nebo crop top, aby se zvýraznil pas. Už mi to plno lidí pochválilo. ![]()
@Tamtama píše: Více
no však píšu trochu delší a trochu volnější - nemyslím tím halenu o 5 čísel větší,
nejhorší je, když holky s větším zadkem mají upnutou halenku zastrčenou do gatí, čímž ten zadek hrozně zvýrazní - sice to u hvězdiček showbyznisu frčí mít obrovský zadek, ale tento trend je něco jako kačeří pysky - je to vulgární
@hospodki píše: Více
Kdyz jsem si tam pred lety koupila dziny, tak po 2 dnech noseni vypadaly, ze ze me spadnou, jak se vytahly.uz je to lepsi?
@negra tak všechny jeans je trochu vytáhnou, ale až tolik jsem nikdy problem neměla. Kupuju víc na tělo prave kvůli tomu povoleni
Ahoj, prosím, nemohu sehnat džíny na vysokou postavu (180cm) s velkým zadkem a úzkým pasem. Buď mi to odstává v pase, nebo mi to leze dolů při sedu nebo předklonu (ohýbám se k dětem), když si dám vyšší sed, tak zase vepředu to mám až pod prsa, což nesnáším a stejně mi leze zadek. A o krátkých nohavicích ani nemluvě… A teda džíny za 3 litry mě taky neosloví… Díky