Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Doctus Přesně to mě napadlo, že kdyby to přijala trávícím traktem, tak se prvně vys*re z podoby (pardon za ten výraz) ![]()
@Kakika Oni mají vodu mestskou. Jí začne bolet ledvina dostane okamžitý zánet močáku a začne otékat a do toho 40 horečky hrozný
pravidelne každý mesíc
A to je pro ní velký problém zkusit měsíc sexovat jen s prezervativem a nosit kalhotky místo těch tanga kalhotek? Ale taky mi přijde logičtější zanesení jinak, než příjmem infikované potravy ![]()
No, vzhledem k tomu, ze E.coli zije ve strevech kazdeho cloveka a ze od konecniku k mocove trubici zenske je to opravdu jen par centimetru, predpokladala bych nakazu timto zpusobem za vyrazne pravdepodobnejsi, takhle k tomu prisla ma tehdy 13mesicni dcera. Kocky uz jsem videla obvinovat z ledasceho, ale ze zanetu ledvin jeste ne ![]()
To je šílený, v dnešní době, že si s tím takhle dlouhodobě neví rady. Horečky 40° každý měsíc jsou velký nápor pro tělo.
Mno taky bych, se vší úctou, zapracovala na té hygieně
a teď nemyslím ty chudinky kočky.
A co ji na to rekl doktor? Z toho bych vychazela.
Taky mam kocku, ma svoje misky, svoje vlastni krmeni, spava v posteli, ale nechytla jsem od ni ani toxoplazmozu ( a to kdysi byvala toulavou kockou). Doma udrzujeme poradek a nikdy nenechavame talire s jidlem nebo zbytky vytazene, aby to nahodou nesnedla - nebylo ji zle a my neco nechytili.
Tak mame tri kocky, na linku chodi i.kdyz vi ze nesmi. Neexistuje ze by mi jedly z talire nebo hrnce. I se psem maji kazdy svou misku. Mame kocky pres 10 let a i kdyz jsme astmatici, nemame zadne.zdr.komplikace nebo problemy a to s nami, ted se synem, spi v posteli na stridacku asi vsichni.
Jak.uz bylo receno,mela.by kamaradka prvne resit svou hygienu!!! Jako nechapu zenu, co ma. takove. problemy, je ji doporuceno jak o sebe pecovat at se komplikace omezi ci vymizi a tato osoba na to kasle a dal huntuje svuj organismus. ![]()