Padání vlasů po porodu, prosím o radu

DominikaP
6.1.14 10:39

padání vlasů po porodu, prosím o radu

Ahoj ženy, mam dotaz, už mám cca 3 měsíce po porodu a stále mi silně padají vlasy, mam je všude jen né na hlavě!!! Už mě to dosti obtěžuje. Zkusila jsem biosil, panthenol, různé masky na vlasy, prostě už hodně věcí a vůbec nic nepomáhá! Prosím poraďte mi! Nerada bych byla plešatá :mrgreen: děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
6.1.14 10:40

Je logický, že nic nepomáhá, protože to padání opravdu ničím nezastavíš - je to prostě přirozenej proces, maximálně ty vlasy nalepit, to by pomoct mohlo. Takže rada je jednoduchá - ČEKAT. Mně přestaly padat někdy kolem 4,5 měs. malé, teď už mi zas houstnou, šíleně podrůstají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
6.1.14 10:42

Mně nepomohlo nic, musela jsem čekat. Přestalo to asi po půl až 3/4 roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ibi
4169
6.1.14 10:43

Ahoj, jsem na tom stejně.. cca 3 měsíce po porodu mi začaly padat a padají pořád (malé je 5,5 M). Při kojení je to běžné, budeš muset vydržet… max. si dojdi k dr. na krev, zda to není problém se štítnou žlázou, ale jinak to ke kojení bohužel patří a nezbývá než vydržet, časem to přejde… prý :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
6.1.14 10:43

Mně pomohlo ostříhání. Nechala jsem si vlasy tak o 5 cm zkrátit a zafungovalo jak zázrak.

• Citovat
  • Upravit
DominikaP
6.1.14 10:46

Já právě nekojím :-/ mlíko se mi nerozjelo. Tak to jste mě holky nepotěšily :D tak mi prostě nezbývá nic jinýho než čekat :-/ i tak moc děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
11626
6.1.14 10:46

Taky mi strašně padají vlasy ale četla jsem že je to normální :roll: :zed:.Tak se s tím snažím žít hlídám aby Nikolka na sobě neměla vlasy a tak. A můžu jen doufat že mi na té hlavě něco zůstane :D

Příspěvek upraven 06.01.14 v 10:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
6.1.14 10:47

To já měla krásný vlasy do půli zad a tak moc mi padaly, že jsem musela jít na mikádo..kadeřník mi řekl, že když se vlasy zkrátí, tak se rychleji zregenerují..tak za měsíc padat přestaly a začali krásně podrůstat, takže už si je zase nechávám dorůst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
6.1.14 10:49

Pri precteni nadpisu me napadl biosil :) ten uz jsi zkousela…tak pockat, az se telo da zase do normalu a vsechno se snad upravi. Ja jsem mela v tehotenstvi krasne pevne nehty a ted od porodu je to hruza :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DominikaP
6.1.14 10:50

To já vím, že je to normální, ale že padají až tak moc, to jsem netušila :twisted: po jednou učesání plnej kartáč vlasů, ze se mi ani do ruky nevejde ten chuchvalec :-/ snažím se je nosit v gumičce, ale to stejně nepomáhá! Jsou všude :pocitac: Nepomohlo mi ani ostříhání, tak snad se to už brzy srovná :evil:

• Citovat
  • Upravit
178
6.1.14 10:54

Myslím, že nepomůže nic. Vlasy mi začaly padat asi půl roku po porodu, trvalo to tak 2 - 3 měsíce, hodně mi prořídly, pak se to zastavilo a začaly růst nové. Když se mi to stalo poprvé, dělala jsem vše možné, stříhání, vodičky, mastičky, tabletky,… Když podruhé, nedělala jsem nic. Průběh byl překvapivě stejný. Proto jsem přesvědčená o tom, že se s tím nedá dělat nic, chce to jen trpělivost, prostě vydržet, ono se to srovná samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
6.1.14 10:57

@DominikaP Mě taky hodně padaly a že je mám hodně husté… Udělalay se mi až i lisinky, co jsem musela zakrývat. Ted už mám krásný odrosty, krátké chmýříčko :dance: :dance: Ale ouha? Šedivé jak babka strá :mrgreen: No co, pomalu se připravuju na doživotní barvení :zed:

• Citovat
  • Upravit
12067
6.1.14 10:57

@DominikaP nic nepomuze, a pockej az ti za ne prcek zacne brat, si obcas rikam ze budu za chvili plesata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
6.1.14 10:59

Mně začaly vlasy padat tři týdny po porodu a byly fakt všude. Ale v těhotenství mi nevypadl snad ani jeden, jaké já jsem měla háááro :D! No a po porodu padaly prostě ty, co nevypadly během těhotenství. Takž ve finále, jak se padání zastavilo, jsem měla zase ty svoje předtěhotenské vlasy. Takže, zakladatelko, vydrž, ono to přejde. A neboj, plešatá nebudeš ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
6.1.14 11:08

Padaly mi po trsech, ale začaly mi padat až tak třetí měsíc po porodu. Bylo to šílený. Teď už mi nepadají skoro vůbec, takže pomůže opravdu jen čas. Neboj, nebudeš plešatá, já se taky bála a dobrý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí