E-univerzita, zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
E-univerzita zkušenosti
Ahoj všichni,
nemáte někdo zkušenost s E-univerzitou,která pořádá internetové kurzy pro zdravotníky nelékaře?
Zejména by mě zajímalo jestli zde všechno funguje tak jak má,jak jste spokojení s náplní kurzů,s testy,jestli udělené kredity uznávají v zaměstnání atd.
Moc děkuji, Ivča ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já si kdysi, když to začínalo dělala internetové kurzy na www. ucebna. net. Bylo to pohodlné a nebylo to těžké. TeĎ bych se k tomu taky měla vykopat neb na RD mi nic moc jiného nezbyde. Těžko mají někde semináře s hlídacím koutkem
.
Uznání kreditů v zaměstnání… to jim může být šumák. To jak má vzdělávací aktivita vypadat a kolik je za ni bodů stanovuje vyhláška. Zaměstnavatel by Ti do toho mohl možná mluvit, kdyby Ti to platil, ale to se určitě neděje ![]()
Příspěvek upraven 30.03.15 v 15:56
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju,já jsem právě taky na RD a chtěla bych se nějak udržovat v obraze,tak mi tohle přijde jako dobrý nápad.Kouknu se tedy ještě na tu Učebnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono to bude stejný nebo hoooodně podobný. Ta učebna je starší, odhaduju tak rok 2007 nebo 2006. Já se chystám v září na dvoudenní konferenci. Buď pohlídá mamka nebo si manžel vezme dovču. Bude to víc kreditů za dva dny než po jednotlivejch bodech něco na tři hodiny.
Příspěvek upraven 30.03.15 v 15:56
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvčaL Já jsem si na E-univerzitě zaplatila celý ten balíček na rok a udělala jsem si skoro všechny kurzy v oboru.Fungovalo všechno jak má, na mail mi vždycky přišly certifikáty.Mám nasbíráno kreditů víc než je potřeba a teď musím 2 roky čekat až mi bude končit registrace a pošlu je na prodloužení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pavučina Ahoj, jak ty kurzy probíhají? Jsem nezdravotník, a docela mě to zaujalo
Certifikát na dobu neurčitou? Nebo se musí obnovovat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SarkaLo po zaplacení si otevřeš studijní materiál a na konci se ti nabídne test, který má 10 otázek a musíš ho splnit na 80%. Pokud nesplníš, tak ho můžeš opakovat za 2 dny, třeba donekonečna. No a pak ti přijde na mail certifikát o úspěšném absolvování kurzu a ten máš ohodnocen kredity k prodloužení registrace. Nic si nemusiš obnovovat. Je to jen pro zdravotniky, mas je rozdelený do balíčků podle oboru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pavučina Super, díky moc. Asi vezmu ten balíček na celý rok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit