Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat na následující věc. Mám možnost koupit korbičky na kočárek Easy walker duo (pro dvojčata), které se dají přidělat na kočárek z roku 2009 a 2010. A zajímalo by mě, jestli po dokoupení upevňovací tyče, budu moct tyto korbičky nasadit i na nový typ tohoto kočárku, tj. rok výroby 2011? Jestli vůbec nějaká upevňovací tyč opravdu existuje a jestli to bude fungovat? Moc děkuji za reakce.
Máte zkušenost s EasyWalker DuoWalker?
Přidejte zkušenost s EasyWalker DuoWalkerondrůjka píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat na následující věc. Mám možnost koupit korbičky na kočárek Easy walker duo (pro dvojčata), které se dají přidělat na kočárek z roku 2009 a 2010. A zajímalo by mě, jestli po dokoupení upevňovací tyče, budu moct tyto korbičky nasadit i na nový typ tohoto kočárku, tj. rok výroby 2011? Jestli vůbec nějaká upevňovací tyč opravdu existuje a jestli to bude fungovat? Moc děkuji za reakce.
ahoj, korbičky 2009 a 2010 nejdou nasadit na kontrukci 2011
. Já jsem koupila nový sporťák 2011 a chtěla jsem koupit korbičky 2010, ale v Kolíně mi řekli, že nejdou nasadit.., jedině si nechat udělat nějaké adaptéry.. ![]()
Taky potvrzuji. Na kočárek z roku 2011 nejdou dát ty staré korbičky
Děkuji moc za odpověď. My právě našli inzerát a tam prodávající psal, že má upevňovací tyče, díky kterým jde nasadit staré korbičky na nový typ kočárku. Tak jsem chtěla vědět, zda s tím má někdo zkušenost.
Holky tak jen píši doplňující info. Dnes manžel volal do Kolína a tam nám řekli, že redukce na konstrukci z roku 2011, aby tam šly korbičky z roku 2009 a 2010, existuje, ale že prodejci o ní moc neví a musí se objednat přímo u nich.
HOlky, budte v klidu, adaptery existuji. Koupili jsme novy podvozek (kocarek model 2011) a stare korbicky i s redukcemi na novy typ podvozku. Normalne se to da koupit, tak neplaste.
Obnovuji diskuzi s dotazem jaká je cena v těch tyčí, když jí udělají na zakázku děkuji. děkuji
Zdravím. Bylo by možné napsat kontakt, adresu nebo odkaz na stránky, kde je možné ten adaptér na korbičky objednat a zakoupit? Předem díky
Haló, také obnovuji.. má někdo info o těch adaptérech? Obávám se, že jsme koupili nekompatibilní korbičky a sporťák ![]()
Obávám se, že uživatelka lukyn01 už reagovat nebude, ale co použít radu o příspěvek výše, zkusit se zeptat přímo v Kolíně - kontakt je na www.kocarky.cz.