Ecobec a vedlejší příznaky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26249
7.11.15 21:31

@Mefag-r

kazivost tubů po ecobecu jsem také řešila - informovala jsem alergologa a vysadili jsme ho. Domluv se s lékařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
7.11.15 21:34

U alergologa jsme ho vysadili, dala mi právě ten montelukast. (je to náš druhý alerg. ). Teďka nám ho chce zpět dát pediatr. Je nějaký inhalační sprej bez kortikoidu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32917
7.11.15 21:44

Dětská chce ecobec nasadit mému mladšímu. Zeptam se na to ještě, jestli není jiná možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
7.11.15 21:48

@andelka83 ten přípravek seritide je kortikoidový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32917
7.11.15 22:02

@Mefag-r jo,jedna látka je kortikosteroid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1518
7.11.15 22:02

Moje dcera bere seritide rano a vecer a ecosal velmi casto3-4denne. a jak nepomaha tak inhalujeme ventolin. a k tomu mame tz zvikaci tablety na vecer.jsou ji 3roky a 5mesicu. zoubky mame spatne ale nenapadlo me ze s toho.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32917
7.11.15 22:07

@terezinka25 my skoro to samý, akorát ventolin mi přijde že líp reaguje na sirup, tak dávám ten když je třeba. Mladší je na ventolinu 14 dni z měsíce už od září.
Starší má jeden zoubek otevřený, má tam díru, musíme čistit a proplachovat, a myslím že ty žvýkací tablety tomu zrovna moc napomáhají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1518
7.11.15 22:19

@andelka83 my museli uz trhat mela vacek bobek.my mame inhalace od 5mesice zivota.nam sirupy uz nepomahaji.je to hruza od ledna dvakrat zapal plic a vecnej kasel a zahleneni. a 7dni na jipce.za zivot uz 5nemocnic hruza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1518
7.11.15 22:20

@andelka83 jinak ty tablety rozmackavame do piti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32917
7.11.15 22:23
@terezinka25 píše:
@andelka83 jinak ty tablety rozmackavame do piti

A jak přesně? Mi trvalo dlouho ho donutit, aby to vůbec pozvykal, hned to zapiji.
No, pokud se s tím zubem něco po..tak bude muset ven taky.
Teda to jste si užili. My zatím nemocnice nic, ale záněty průdušek pořád, docházka do školky týden tam,3 týdny doma. Teď v MŠ vydržel měsíc a půl, ale už to zas začíná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1518
7.11.15 22:32

Ja to rozmackam mezi lzickama na prasek dam do take te odmerky od leku do toho nejake piticko co ma rada a vypije v poho.mala je astmaticka a staci trochu a je marod.ve skolce chybeĺa zatim 5tydnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32917
7.11.15 22:34

@terezinka25 díky,zkusim, jestli by to nebylo lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1532
7.11.15 22:36

@Mefag-r : Syn(skoro 5.r.) užívá Ecobec rok a půl, 2×denně, ale kazivost zubů jsem zatim nezaznamenala. Po užití opravdu pořádně vypláchnout pusu, nejlépe vyčistit zoubky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.16 15:56

Holky, chtěla bych se zeptat, zda jste nezaznamenaly pupínky okolo pusy z ecobecu? Vsichni mi tvrdí, že to ecobec nemůže způsobit, ale od te doby, co ho mame, tak ma maly osypanou pusu. Uz jsem sundala tu gumu z inhalatoru, ale tim to není. Tak mi dali další kortikoidy na pupinky, ty pomohly, ale nejdou užívat pořád, takže to ted mazeme Sudocremem a držíme to nějakých nic moc mezích. Setkal jste se s tím někdo a pomohlo vam neco dlouhodoběji? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.16 12:38

ochlupení

Ahoj holky, syn (19 měsíců) užívá Ecobec asi 4 měsíce kvůli častým obstrukčním bronchitidám, kdykoli se mu spustí rýma, vždy to pak pokračuje v kašel, který přejde na průdušky, po Ecobecu na pár měsíců pokoj a teď opět. Zaznamenala jsem u syna od té doby, co Ecobec používá velmi hojné tmavé ochlupení na zádech, což před tím neměl a je mi divné, že takhle z ničeho nic, pokud to bude takovouto rychlostí pokračovat, tak nevím :nevim:. Už jsme objednaní na endokrinologii a v respiračce se o tom samozřejmě také zmíním, pediatrička říkala, že se jí nezdá, že by to měl z toho, ale že to možné je, přeci jen jsou to kortikoidy. Už jsem z toho na palici, neměly vaše dětičky podobné nežádoucí účinky? :zed: Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA