Egypt nebo Kanárské ostrovy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
21.11.07 07:31

Jsem moc ráda, že se tady otevřelo tohle téma. Taky se chystáme v zimě s dcerou za sluníčkem a moc jste mi pomohly v rozhodování, už máme jasno kam to asi bude :D
Jelikož jsme ještě s malou u moře nebyli, chci se jen zeptat, jak jste to dělaly třeba s varnou konvicí, nočníkem atd. Takový ty běžný věci, co jsou doma úplně běžný.

Díky za odpovědi
Gábina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21726
22.11.07 19:29

gábino, my byli na začátku září va Krétě a konvici jsem si vezla svoji malou přenosnou a švagrová pro holčičku vezla i nočník. poskytli nám zdarma dětskou postýlku na pokoj. to ale záleží na typu hotelu… ale třeba na kaše večer nebyl problém vzít s sebou na večeři misku a poprosit o horkou vodu. jenom nevím, jestli jí netočili z kohoutku :-) snad ne, klárce po tom nic nebylo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
3.12.07 12:56

ahoj holky!jsem zpět!!!
nejdřív bych vám chtěla moc poděkovat za vaše názory…
nakonec jsem jela s artíkem do egypta,do el gouny, a bylo to naprosto skvělé!!!líbilo se mi,že se malý mohl cachtat ve vodě,jídlo bylo perfektní,žádné střevní problémy jsme neměli..
takže pokud někdo bude chtít jet do egypta,ale bude mít strach,tak se nebojte,rozhodně doporučuju - ale pravdou je že hurhadu nebo další města fakt ne,je tam prach,špína…el gouna je rezervace kam místní nemají přístup,je tam čisto,květiny,úplně jiný svět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
5.1.08 16:53

Ahoj,

chtěla bych poprosit o radu. Chceme letět na přelomu ledna-února s malou na Kanáry. Poradíte mi jaké oblečení je nejlepší vzít, jak pro ni tak pro nás. Ještě jsme v zimě nikdy u moře nebyli, tak budu ráda za vaše tipy na cesty :wink: a popřípadě i doporučení nějaké dobré destinace.

Díky Gábina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
5.1.08 17:09

Ahoj Gábino, byli jsme loni v lednu v Egyptě, ten je o trochu teplejší než Kanáry ale letos volíme raději ty Kanáry, neboť jsem těhotná a jsou přeci jen ,,evropštější". Určitě s sebou vzít bavlněnou čepici a šátky, fouká většinou vítr.Pak vem určitě dostatek léku na nachlazení, kdyby náhodou.Oblečení - nejlepší je od každého něco. Já vždycky beru dost jak teplého oblečení tak šortek a triček.Pro nás dospělé stačí málo a pro dítě raději beru hodně věcí.
Krém na opalování beru raději stejný faktor jako v létě, tím nic nezkazíš.
Jinak z Kanárů doporučuji Fuerteventuru, je nádherná…tak šťastnou cestu,Kadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
5.1.08 22:26

Děkuji ti Kadlo za odpověď,
ještě se zeptám na vodu pro malou, je lepší si vzít naši nebo se tam dá koupit nějaká prověřená? A jak se to řeší s plínkama?

Díky Gábina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
6.1.08 11:30

v tom Egyptě jsme dceři dávali jejich balenou vodu , bylo to naprosto v pohodě, dokonce i Pampersky tam měli. Na Kanárech to bude ještě lepší, ikdyž pro jistotu si pleny vem, my je taky vezli s sebou na celou dobu pobytu.Vodu jen na cestu, tu jsme tedy kupovali na letišti, páč ti vlastní nepustí, jen tu koupenou v tranzitní hale.Kadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
28.3.08 07:42

Ahoj maminky,
zítra odlétáme s malou na Kanáry, chci se zeptat, zda tady není někdo, kdo by mi poradil, jaké oblečení je nejlepší vzít pro 1,5 roční dítě. Nechci toho tahat zbytečně moc a zase se bojím, aby ji nebyla třeba zima nebo opačně.
Taky se chci ještě zeptat, jak je to s jídlem pro dítě do letadla. V cestovce nám řekli, že pití může být pouze 100ml a to mi nevydržíme ani náhodou. Na stránkách letiště jsem se dočetla, že děti mají vyjímku v donášení jídla na palubu, tak nevím. Poradí mi prosím někdo?

Gábina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
28.3.08 08:47

Ahoj,
my jsme letěli na Fuerteventuru na konci ledna.Večery tam byly docela chladné,ale ne na zimní bundy,navíc se tam den ode dne otepluje a tak si myslím,že už večery tam nyní budou teploučké.V letadle pak jídlo pro dospělé(něco chutné,něco méně),Emě 18m jsem normálně vezla v lahvích vodu a měla jsem dávkovač na mlíko a hami konzervy.Z Fuerteventury jsem pak jela normálně s pet lahví.Při nejhorším,tě to donutí vylít. Šťasnou cestu.Stáňa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
28.3.08 10:58

Ahoj Gabi, do letadla platí pro děti vyjímka - normálně si do zvláštní tašky zabal vše, co bude mimčo během cesty potřebovat(pití, jídlo, plíny..), ať to máte pohromadě, kdyby chtěl někdo při odbavení prudit. Na kanáry se hodně lítá s dětma, takže to nikdo moc nezkoumá,ale ségře se stalo, že se musela z jedné lahvičky napít :roll: (asi jestli je to pití fakt nezávadný). My byli na Gran Canarii začátkem června a že by bylo nějaké extra teplo, tak to teda nebylo. Přes den to bylo super, ale večer už bylo chladno. Docela to fouká, takže pro prcka určitě vemte nějakou větrovku a čepičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
28.3.08 12:33

Díky moc za rady :wink: Budou se mi hodit.

Gábina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
9.3.09 02:05

Můžu se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s Tenerife?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
3.1.11 17:08

Ahoj, nemáte některá zkušenost s nějakým konkrétním hotelem na Gran Canaria? Poletíme s půl ročním klučinou a kamarádi s roční holčičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí