Ejakulace u chlapů

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
90
29.11.17 17:37
@Doctus píše:
@marta.v88
No přece snad nepřiznáme, že jen tak vytečeme. :P

myslím žensky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.18 15:51

Super téma, pročítáním příspvěků jsem se opravdu zasmála. :mrgreen: mám to totiž doma. :D manžel byl vždycky střelec, ani nemusí mít naspořeno. než jsem ho poznala tak jsem netušila že to vůbec takto jde, chlapi před ním maximálni stříkli tak půl metru. dost mě to poprvé šokovalo musím říct a občas mě to pořád překvapí :mrgreen: :mrgreen: je na to dost pyšný :mrgreen: jednou jsme to měřili a nekecám, bylo to 2 metry 30 cm přes půl kuchyně :mrgreen:

kdo to nezažil tak asi neuvěří, ale jak tak čtu není to až tak neobvyklé 8o

• Citovat
  • Upravit
6
15.1.18 00:08

:)

No taky asi patrim mezi strikacky… :nevim: A zalezi jak se dlouho nestrika.. Jen ja treba strikam vic kdyz lezim… to pak líta vsude mozně… :) Minule me holka drazdila dlouho a bylo z toho 15 střiků. Nebo jak se tomu spravne říká :)Ted otazka jestli se to holkam libi… :)

Příspěvek upraven 15.01.18 v 15:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
15.1.18 10:44
@pppaaa píše:
No taky asi patrim mezi strikacky… :nevim: A zalezi jak se dlouho nestrika.. Jen ja treba strikam vic kdyz lezim… to pak líta vsude mozně… :) Minule me holka drazdila dlouho a bylo z toho 15 střiků nebo jak se tomu spravne rika… :)) Ted otazka jestli se to holkam libi… :)

No, mně jo, ale nikdy jsem to nezažila. :D Nevím jak ostatní. Co, holky? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
21.1.18 11:13

@marta.v88 přítel taky strašně moc stříká, mě se to líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.1.18 14:03
@pdomca píše:
@marta.v88 přítel taky strašně moc stříká, mě se to líbí :-)

No koukám že vás asi moc nebude ;) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.18 01:50

Muj manzel, kteryho opravdu moc miluju, mel take vzdy silne a daleke vystriky…az mi to slo na nervy, protoze to casto skoncilo ve vlasech nebo oku, v uchu ap. Po tom co jsme meli decko, jsem ho nechala podvazat ( muzska sterilizace, tzv vazektomie) a od ty doby ma zaplat buh, ma mnohem min ejakulatu a jen to z neho vyteka. Me to takhle vyhovuje lip…plus zadnej strach z otehotneni, zadna HA atd…Navic po operaci ma vyborny erekce a vic skace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36555
23.10.18 08:54
@milenka zuzka píše:
Muj manzel, kteryho opravdu moc miluju, mel take vzdy silne a daleke vystriky…az mi to slo na nervy, protoze to casto skoncilo ve vlasech nebo oku, v uchu ap. Po tom co jsme meli decko, jsem ho nechala podvazat ( muzska sterilizace, tzv vazektomie) a od ty doby ma zaplat buh, ma mnohem min ejakulatu a jen to z neho vyteka. Me to takhle vyhovuje lip…plus zadnej strach z otehotneni, zadna HA atd…Navic po operaci ma vyborny erekce a vic skace…
.. ho nechala… chovný zvířátko? 8o
A pak prej, že je to bez důsledků. :roll:
Ale stejně je to divný. :nevim: To je jako by odumřelo aspoň jedno varle po poruše krevního zásobení. :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
23.10.18 14:51
@M_Vladim píše: .. ho nechala… chovný zvířátko? 8o
Ale stejně je to divný. :nevim: To je jako by odumřelo aspoň jedno varle po poruše krevního zásobení. :?

Mě to přijde taky podezřelý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.10.18 21:41

Nevim, co je na muzske sterilizaci divnyho. Podle meho nazoru je to nejlepsi zpusob antikoncepce a bylo by nejlepsi, kdyby na to sel kazdej chlap jakmile dalsi potomci nejsou zadouci. Ztravila jsem jeden rok na Novym Zelandu a tam je v podstate kadej muz podvazanej. Dokonce i pomerne mladi muzi, kteri nechteji mit deti. A je to tak dobre, protoze kdyz se pak nahodou vyspi s najekou holku a je z toho tehu a potrat…Vazektomie ma celou radu vyhod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
24.10.18 08:59
@M_Vladim píše: .. ho nechala… chovný zvířátko? 8o
Ale stejně je to divný. :nevim: To je jako by odumřelo aspoň jedno varle po poruše krevního zásobení. :?

Přesně tak, ta dáma mě už nakrkla jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36555
24.10.18 11:30
@milenka zuzka píše:
Nevim, co je na muzske sterilizaci divnyho. Podle meho nazoru je to nejlepsi zpusob antikoncepce a bylo by nejlepsi, kdyby na to sel kazdej chlap jakmile dalsi potomci nejsou zadouci. Ztravila jsem jeden rok na Novym Zelandu a tam je v podstate kadej muz podvazanej. Dokonce i pomerne mladi muzi, kteri nechteji mit deti. A je to tak dobre, protoze kdyz se pak nahodou vyspi s najekou holku a je z toho tehu a potrat…Vazektomie ma celou radu vyhod.

No oni aboriginci dělají divný věcí. Asi je to tam móda. :nevim:
Máte nick Milenka Zuzka. Co když ten chlap bude chtít normální rodinu? Nebo dalšího potomka? :think:
A do třetice: Zákrok by na objem neměl mít žádný vliv. Pokud má, je to vážný důvod k vyšetření, další léčbě. To je to divný: takže co na to doktor? :think:
Předpokládám, že to dělal doktor s atestací z urologie, jinak je to na žalobu. 8)
A nakonec: i výstřik má svůj vliv na prožitek orgasmu. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
24.10.18 11:59
@milenka zuzka píše:
Muj manzel, kteryho opravdu moc miluju, mel take vzdy silne a daleke vystriky…az mi to slo na nervy, protoze to casto skoncilo ve vlasech nebo oku, v uchu ap. Po tom co jsme meli decko, jsem ho nechala podvazat ( muzska sterilizace, tzv vazektomie) a od ty doby ma zaplat buh, ma mnohem min ejakulatu a jen to z neho vyteka. Me to takhle vyhovuje lip…plus zadnej strach z otehotneni, zadna HA atd…Navic po operaci ma vyborny erekce a vic skace…
:nevim: tak to jsem vážně nikde neslyšel ani nečetl, že by vasektomie měla mít kladný vliv na erekci nebo výdrž … to by ji fakt už měl asi každý chlap … :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.18 20:05

V nasi zemi bohuzel vazektomie neni prilis bezna a je to velka skoda. Vsechna zodpovednost je hozena na nas: to jest, abychom polykali prasky, nebo chodili kazdy 3 mesice na injekce, popr. si nechali zavest IUD. Dnes uz je k dispozici dostatek studii a dukazu o tom, jak je HA nebezpecna…a uz ted pouzivani HA zacina byt na ustupu. Pokud neco selze, je to opet na nasich bedrech…a rada z nas skonci na potratu. Proto vazektomie ( samozdrejme kdyz dalsi mimco uz neni zadouci) je to nejlepsi reseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.18 20:05

V nasi zemi bohuzel vazektomie neni prilis bezna a je to velka skoda. Vsechna zodpovednost je hozena na nas: to jest, abychom polykali prasky, nebo chodili kazdy 3 mesice na injekce, popr. si nechali zavest IUD. Dnes uz je k dispozici dostatek studii a dukazu o tom, jak je HA nebezpecna…a uz ted pouzivani HA zacina byt na ustupu. Pokud neco selze, je to opet na nasich bedrech…a rada z nas skonci na potratu. Proto vazektomie ( samozdrejme kdyz dalsi mimco uz neni zadouci) je to nejlepsi reseni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí