Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, zajímá mě, zda někdo má osobní zkušenost s ES? Teda úplně nejlíp je tu někdo kdo by měl od nich postavený barák?
Na netu je velké množstí negativ, nevím zda je to tím, že ti co jsou spokojení nemají potřebu psát žádné diskuse… ![]()
Prosím pište jen ti, co mají postaveno od ES či osobní zkušenost
![]()
Nemam, a nestavela bych. Byli i v cernych ovcich. A diskuse tu uz nejaka je, pohledej, cetla jsem ji, treba tam najdes co hledas.
@BellinkaX tady ty diskuse už mám projitý, proto jsem chtěla znát názor někoho, kdo s nimi již postavil
ale díky
![]()
To nevím, jestli se tady na emimi najde dost relevantních informací. Zkus spíše ModrastrechaTEČKAcz. Portál zaměřěný na stavby, rekonstrukce apod. Diskuzí na tuhle firmu je tam dostatek.
Kamarádka tam dělala, odepisovala na reklamace. nestavěla bych s nimi.
@cococh osobní zkušenost nemám ale blízká kamarádka ano.
Měli s nimi strašné problémy, vše trvalo dlouho. Po roce „stavění“ s nimi jim došla trpělivost a najali si firmu která k nim jezdila přes půl republiky a i když to taky nebyl med, do 10 měsíců bydleli a ještě ušetřili.
Jinak já jsem je kdysi považovala za špičku ve stavebnictví dnes už si to nemyslím. Taky jsem četla hodně diskusí i ohledně jejich způsobu financování a to mě tedy vyděsilo. Nakonec máme starý dům, který jsme si zrekonstruovali.
@achesa1 a jaký na to má názor kamarádka? Když byla uvnitř firmy…
@Zupa jen mi teda furt není jasný, jaktože už fungují tolik let a i přes to jsou obr firma a postavili tolik domů… a stále stavějí ![]()
@danyk mohu se zeptat odkud jste, teda spíš kde jste barák stavěli? byli při stavbě problémy, či nebyl dodržen termín nebo byla cena o hodně navýšena než stálo při podepsání smlouvy? Stále čtu samá negativa a, tak budu ráda za vaše osobní zkušenosti…
@cococh Tak jako stavějí po celé republice takže mají určitě víc pracovních part a lidi se tam střídají. Stejně tak mají určitě mraky rozestavěných domů takže udělat všechny zákazníky štastnými asi není jednoduché ![]()
Taky by me to docela zajímalo. Akorát my pujdem do jiné firmy asi premyslela jsem o projektu od nich. Proste tech negativu je spousta.
![]()
Zdravím,
tak třeba já jsem s Ekonomkama postavil. Bylo by to na dlouhé vyprávění, ale dům stojí a v podstatě to zas tak děsné nebylo. I když dnes bych to asi všechno řešil jinak ![]()
@cococh No co tenkrát vyprávěla, znělo dost blbě. Ale podrobnosti už si nepamatuju, je to už dlouho.