Ahoj holky, obracim sa na vas s otazockou, ci prosbou. Dcera ma od 3.mes atopak. Ma 8 mesiacov. Je na nutrilone, prikrmovana. Uz nejaku dobu ma v zahyboch za kolenom velmi cervene suche a svedive fleky. Niekedy to ma i do krvy. Mazala som to vsim snad moznym - od excipialu, biodermy atoderm, zinkova mast, kyselina mlecna, holtovku po bio bla bla veci typu konopna mast a od saloosu nieco, nic jej na to nezabera, teraz mame uriage co jej premastuje ale ma to cervene a stale svedive. Na kozne na VN na Karlaku sme objednany v rijnu a na alergo v zari - cakacky do konca zivota prosim vas je to vobec atopak ked na to nic nezabera? Cim jej to mam zmiernit dovtedy? Pediatricka mi okamzite cpe kortikoidy ktore jej nechcem hned davat ( mali sme na usku kde ma podobny problem ) ale o par dni po vysadeni to je spat a ani to nelieci pricinu. Mate skusenosti? Dik za kazdu radu.
PS skusali sme UM bez kravskej bielkoviny bez vysledku, tiez prikrmy vylucit a nic…
Poradim ti na serveru modry konik je poradna pro atopicky exem…jeli jsme tam dle rad bez kortikoidu a mala je ted v podstate cista a pred tremi mesici to mela po celem tele…
Ahoj holky, obracim sa na vas s otazockou, ci prosbou. Dcera ma od 3.mes atopak. Ma 8 mesiacov. Je na nutrilone, prikrmovana. Uz nejaku dobu ma v zahyboch za kolenom velmi cervene suche a svedive fleky. Niekedy to ma i do krvy. Mazala som to vsim snad moznym - od excipialu, biodermy atoderm, zinkova mast, kyselina mlecna, holtovku po bio bla bla veci typu konopna mast a od saloosu nieco, nic jej na to nezabera, teraz mame uriage co jej premastuje ale ma to cervene a stale svedive. Na kozne na VN na Karlaku sme objednany v rijnu a na alergo v zari - cakacky do konca zivota
prosim vas je to vobec atopak ked na to nic nezabera? Cim jej to mam zmiernit dovtedy? Pediatricka mi okamzite cpe kortikoidy ktore jej nechcem hned davat ( mali sme na usku kde ma podobny problem ) ale o par dni po vysadeni to je spat a ani to nelieci pricinu. Mate skusenosti? Dik za kazdu radu.
PS skusali sme UM bez kravskej bielkoviny bez vysledku, tiez prikrmy vylucit a nic…