Ekzém či bakteriální základ?

Amelia1986
23.7.16 10:47

Ekzem ci bakterialni zaklad?

Ahoj holky, obracim sa na vas s otazockou, ci prosbou. Dcera ma od 3.mes atopak. Ma 8 mesiacov. Je na nutrilone, prikrmovana. Uz nejaku dobu ma v zahyboch za kolenom velmi cervene suche a svedive fleky. Niekedy to ma i do krvy. Mazala som to vsim snad moznym - od excipialu, biodermy atoderm, zinkova mast, kyselina mlecna, holtovku po bio bla bla veci typu konopna mast a od saloosu nieco, nic jej na to nezabera, teraz mame uriage co jej premastuje ale ma to cervene a stale svedive. Na kozne na VN na Karlaku sme objednany v rijnu a na alergo v zari - cakacky do konca zivota :) prosim vas je to vobec atopak ked na to nic nezabera? Cim jej to mam zmiernit dovtedy? Pediatricka mi okamzite cpe kortikoidy ktore jej nechcem hned davat ( mali sme na usku kde ma podobny problem ) ale o par dni po vysadeni to je spat a ani to nelieci pricinu. Mate skusenosti? Dik za kazdu radu.
PS skusali sme UM bez kravskej bielkoviny bez vysledku, tiez prikrmy vylucit a nic…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30556
23.7.16 11:39

Poradim ti na serveru modry konik je poradna pro atopicky exem…jeli jsme tam dle rad bez kortikoidu a mala je ted v podstate cista a pred tremi mesici to mela po celem tele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek